Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 26 034
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
На мен също ми се спи много през деня. След като мине обедната почивка в офиса и ме наляга такава дрямка и на всичкото отгоре времето като че ли спира и работния ден започва да тече мъчително бавно🥴. Остават ли само 10 дни до първия му преглед при АГ, че само тази мисъл ме крепи да не припадна върху бюрото. И като мине някой с кафе покрай мен, а аз съм достигнала дневния лимит на кафетата, направо ми иде да си тръгна за вкъщи.😭☕

# 451
  • София/Севлиево
Меделин,добре си направила,че си влязла в болницата.Всичко ще е наред.Аз два пъти направих грешката категорично да откажа прием и изгубих две бременности...
Име за момиче си имам още от преди да се решим на дете.Мама ми каза,че дъщеря ни трябва да се казва Румислава (смесица от имената на свекървата и свекъра). Станислав е на свекъра и вуйчо ми(исках да е Александър или Мирослав),но пък в крайна сметка се спряхме на Станислав и днес не мога да си представя да се казва по друг начин.
ММ в момента май е по-изплашен от мен и още не смее да се зарадва като хората.
Иначе онзи ден продавачката във Фантастико ми пожела лека бременност (явно ми личи, въпреки че аз не забелязвам чак такава разлика)...

# 452
ladymagic най-добре се чуй с лекаря ти. Остра болка не бива да се подценява.
Medelin13 има ли развитие при теб? Всички чакаме да кажеш, че си по-добре 🌷

Аз тази нощ се будих няколко пъти, накрая се ококорих в 4:44 🙄

# 453
Добро утро момичета,желая ви хубав и успешен ден🌹🌷☀️
Явно има и други като мен които се будят през нощта..   Снощи бяхме при родителите на ММ на гости и майка му няколко пъти ми погледна корема (ама аз нямам ,смисъл аз и преди си имах, защото не съм спортна натура,ноо не е бременен корем) Аз не държа да ми личи,бих казала не непознати или далепни познати на късен етап има много зли хора. . Бих си купила лироки дрехи

# 454
Здравейте и аз нямам бременнен корем..предишните бременности някъде 11 - 12  седмица някъде се надигна коремче ..даже малкия ни син ме Пита снощи ( той е на 6)" какво бебе ще имаме мамо, като ти нямаш голям корем!?" Хаха аз и не бързам да ми проличава..че после ми се струва цяла вечност да съм "кръгла " 🙂🤰

# 455
Привет Flowers Four Leaf Clover
Меделин, дано всичко е наред Green Heart
Ние не сме казали още на никой, знаем само аз, ММ,сестра ми и вие от форума Grin утре съм на док, за да чуем сърчице и да видим дали всичко  е наред и след това ще кажем на моите и негови  родители. На приятели и познати все още няма да казваме, докато не ми проличи. Чувствам се леко подута, гади ми се доста, но като хапна мъничко и ми минава. Да ви питам вие имате ли запек и ако да как се справяте?

# 456
Джо Ди аз нямам даже ходя повечеот преди,но имам приятелк много тежък запек,яде сладко от сливи и всякакви плодове повече ябълки

# 457
Ох запек ..само като чуя и вече ..😵
Голям проблем ми е ..опитавам се да пия повече вода ям плодове ама хване ли ме само сена на хапчета ми помага.. Сега през тази бременност имах един такъв тридневен застой на  червата и с риск пих чай " стройна линия " в него има малко количество сена и ми помогна,НО знам че по принцип не бива да се пият такива чайове и че са опасни .. моя съвет е със всяко хранене пиене на вода поне по 2 чаши, аз сега с това гадене ми е много трудно да пия вода,но се насилвам.. успех!

# 458
  • омъжена
Добро утро ☕🥱🙂 Аз станах към 3:00 през ноща до тоалетна ,легнах почнах да огладнявам и накрая след 2часа заспах. Климатика ни се развали и спах при децата с малката, тя много се върти и рита и аз почти не спах тази нощ. Аз м/у другото ще си посещавам Др. Крумова по здравна каса нали, но ще си ходя частно и при Др. Лазов ,той е най-добрия в цял Перник. При него родих втората си дъщеричка и съм доволна. Дай Боже и сега всичко да е Ок.
По принцип съм си Софиянка но се преместихме тук 2014г. Когато решихме да заживеем заедно. С ММ сме от 2014 гаджета, след 4мес опити забременях 2015 родих принцесата и 2016г решихме да направим малка сватба само роднини.Та сме пресни,  пресни така да се каже. Сега ще имаме второ общо бебче.Той ме взе с дете. Голямата ми госпожица е родена 2008. Но се разделих с баща и  в началото още като се роди. И това е моята историйка.
 🙂Отивамм след малко до speedy поръчала съм си една книга докато съм вкъщи да си чета. Хубав и слънчев ден ви желая 🌼🌻🌸.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 10:32 от sunshine1992

# 459
Последната ми менструация беше на 10.01

Относно запека.... сутрин пия топла вода с лимон и мед, ям кисело мляко с овесени трици, ленено семе и нарязани фурми.. и нищо 😀 отчаяна съм, отделно че попринцип си пия около 2 литра вода на ден

Здравейте , днес бях на преглед, всичко е наред и си отговаря до точност 5 седмици+ 3 дни. Доктора ме вика отново на 10 март, за да чуем сърчице и да видим ембрион, сега видяхме само  жълтъчно мехурче. Бях доста изненадана, когато ме пита дали има близнаци в рода, защото са били две, като има леки остатъци от второто, но всичко е приключило рано с него и ако получа зацапване, най- вероятно ще е заради това и да не се плаша

#loveisintheair, а кога беше последната менструация? По моите изчисления съм в същата седмица, но чак другата седмица съм на лекар, а вече нямам търпение 🙃

Madelin13, стискам палци всичко да е наред. И ако имаш възможност излиза в болнични и не се претоварвай 🍀

# 460
За запек на мен и на децата като малки най-много помага печена червена чушка. Аз засега съм ок, сутрин като стана съм в тоалетната и силно се надявам да е така до края, защото предишния път имах зверски запек, което е проблем, защото токсините остават в организма. Сега се надявам да е добре, от 2 г. спазвам хранителен режим, защото доста тренирах, което много ми подобри перисталтиката. А и движението помага много. Аз чакам докито да каже кога мога и започвам пак с леки тренировки без тежести и веднъж седмично йога за бременни. Аз съм от Пловдив и тук в АГ Селена, където ходя я организират и то безплатно.
#loveisintheair, моята беше на 09.02. Значи сме почти заедно. 🍀🙃

# 461
Момичета, и аз съм леко запечена, но не всеки ден. Преди с кафето и цигарите сутрин беше много лесно...
Преди и аз тренирах 3 4 пъти седмично и бях в много добра форма. После ми откриха дискова херния, после пандемия и съвсем загубих тренинг :/ Вчера бях на йога за първи път от доста време, но повечето пози не ми бяха комфортни, май ще пробвам с друг инструктор с по-лека практика. Иска ми се и йога за бременни да пробвам. Вие какви тренировки правите?

# 462
Lollo, аз съм харесала в инстаграм pregnancy workouts и си избирам неща от тях. Дават варианти за тренировки. Хубаво е да се тренира по време на бременността, защото мускулатурата помага на костите да носят излишната тежест. Освен това при нормално раждане нещата се случват по-лесно. Не казвам, че трябва да правим клекове с 35кг 😂. Всяко нещо трябва да е умерено и съгласувано с докито.
Аз първия път родих нормално, втория секцио (по спешност) и от вчера съм се замислила какви ще ги върша сега, ама още ми е рано и затова се разсейвам с четене за здравословно хранене по време на бременност и мазила срещу стрии. За мазилата ще съм благодарна да споделите марка. За храненето мога да кажа-малки порции 5 пъти на ден, до обяд въглехидрати, вечеря не по-късно от 8 ч. (после няма спане), всеки ден по шепа орехчета за умно бебе 😜, веднъж седмично риба-без тон, скумрия, акула(заради живака). Полезни мазнини-авокадо, ядки, тахани. Порцията на междинните хранения не повече от 150гр. Следобяд за тези със запек може да е круша, слива, тиква без захар. 🍀Аз доста четох общо взето 😂😂😂

# 463
# 464
bubamara9, това за храненето така хубаво си го написала, че чак изглежда лесно и приятно, само шоколада не разбрах по кое време е Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ние с теб сме заедно - и аз съм с ПРМ 09.01.

Между другото след малко ще ходя на преглед, така че да стискате палци. Имах час чак за 7 +, но се отвори тази възможност, пък и нали имах зацапване, викам си айде да проверим поне всичко на мястото си ли е, иначе освен сакче нищо не очаквам да се види.

Medelin13, как си? Много съм ти стиснала палци.

Общи условия

Активация на акаунт