Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 25 686
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Тук си правя есни сметки 😂😂😂

# 76
  • au bout du monde
Моят положителен беше на 25ти с много ясна черта.

От два дни ми се гади и същевременно ми се яде 😬 и ми е от паднало и ми иде да се гръмна. Целия февруари ще ми бъде такъв май😩

# 77
Аз вчера след прегледа се успокоих и ми дойде апетита, преди това от събота до сряда нито съм яла нито съм спала, хахах. Дано се кротна малко.

# 78
  • омъжена
Моят тест направих на 28.01. и понеже беше лентичка реших и на другия ден още един пак беше положителен. Момичета Днес минах прегледа всичко е наред. Има си плодно сакче и вътре си има и точица . Толкова се радвам .  Каза ми на 18 пак да отида ще са минали още  две седмици и да се види пулса на бебчо. ❤️

# 79
Аз на 11ти ще ходя да видим ще има ли точка,ноо ще настоявам с вагинален да ме гледа
Съншайн много се радвам успех и до финал ♥️🙏

# 80
  • au bout du monde
Мисля за 24ти да запазя час. 8с ще бъда.

# 81
Моят тест е от 27.01
Момичета, съчувствам на тези от вас, които ги мъчат разни неразположения. Аз съм с брутална хрема и вече започвам да се изнервям много, не мога да дишам, не мога да си сложа капки с ксилометазолин или кармолис и вечеее не съм приятна компания
Четох за няккакъв спрей Низита, който е безвреден, та утре ще го потърся, дано помогне 🐽

# 82
Моят тест е от 27.01
Момичета, съчувствам на тези от вас, които ги мъчат разни неразположения. Аз съм с брутална хрема и вече започвам да се изнервям много, не мога да дишам, не мога да си сложа капки с ксилометазолин или кармолис и вечеее не съм приятна компания
Четох за няккакъв спрей Низита, който е безвреден, та утре ще го потърся, дано помогне 🐽

Това много ми помага:
https://apteka.framar.bg/09000749/инхалер-за-нос

# 83
  • au bout du monde
Оо аз хремата забравих да я спомена 😂 От януари месец съм с нея и май до края ще ме мъчи. Предният път беше така😩

# 84
  • омъжена
Аз на 11ти ще ходя да видим ще има ли точка,ноо ще настоявам с вагинален да ме гледа
Благодаря 🙏 И на теб успех. Дано всичко да е благополучно.  Ще се радвам да споделиш как е минал следващия преглед и наистина настоявай. Мен директно си ме прегледа с такъв. Така че и при теб всичко е наред . Папкай ,спинкай ,разхождай се... всичко какво то чувстваш прави . Така тялото само показва от какво има нужда. Лека и спокойна нощ на всички мами.

# 85
https://remedium.bg/higitest-mehlem-za-hrema-h7-grama-86544/p
Ето това ми успокоява нос гърло, всичко само да не си алергична кум прополис

# 86
Успех ти пожелавам! Всичко ще е наред!

Пропуснах да ви споделя, че като видях четричките на теста да са по бледи, след няколко дни си направих кръвен тест. И познайте резултата беше 2.9 при референтни стойности от 0 до 5. Такъв рев му ударих и на другия ден имах малко по-силни болки, и отидох при дежурен гинеколог, който каза, че има бременност с плодно сакче и точица. След няколко дни отидох при моята гинеколожка и тя видя същото и спомена, че много често тестове не ги взимат както трябва. А уж трябва да са по-точни.

# 87
И аз имам положителен тест от 25.01. Всъщност тогава трябваше да ми дойде, но още преди 25- ти усещах, че съм бременна. Между другото днес бях на преглед, за сега всичко е ок,  каза ми, че е около 8мм, нищо повече, смисъл, каза, че още е много малко, но бременност има. Каза ми да почна да пия фалиева киселина и аспирин протект. Вика ме след 2 седмици пак, вече тогава ще пуснем всички изследвания

# 88
Здравейте момичета!
Плахо влизам при вас и предварително се извинявам, че поста ми ще е по-дълъг.
На 31 години съм и с мъжа ми се борим за детенце вече 3 години. Имам 2 неуспешни инсеминации и 2 неуспешни инвитро опита. Януари направихме последна инсеминация преди да подадем документи за фонда и да продължим с инвитро. За мен този опит беше чисто фективен, не възлагах никакви надежди.На 29ти трябваше да ми дойде, на 26ти имах зацапване и помислих, че ми идва, но беше еднократно. На 29ти направих тест, веднага излезнаха две наситени червени черти. Не мога да ви опиша шока и щастието, които изпитах. Веднага пратих мъжа ми за нов тест друга марка. Направих го и отново - две напълно ясни и наситени черти. Обадих се на лекарката ми и ме вика на преглед на 8.02.По мои сметки тогава ще съм в 5+2 , а термина по изчисления излиза 09.10. Все още не мога да го асимилирам, много се притеснявам и моля всичко да е наред.Симптоми по-скоро нямам. От време на време ми се завива свят,нямам апетит, но имам чувството, че всеки момент ще ми дойде. Корема и кръста си ме болят точно като преди цикъл и това много ме притеснява,постоянно съм в параноя, има ли някоя с такива усещания?

# 89
M.RG,моите болки почнаха преди цикъла и аз викам о идва... Ама не кръст мв боли корем ме побоцква гърбаа много и ми се спи свят ми се вие сутрин много така че си е нормално

Общи условия

Активация на акаунт