Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 25 688
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • София
MRG аз нямам почти никакви симптоми, освен от време на време малко присвивания като пред цикъл. Както и чувствителни гърди, ама в момента и това не е толкова зле. Недей да се паникьосваш, с нищо няма да си помогнеш.

Знам, че е лесно да се каже отстрани, особено като се има предвид през какво си минала, но най-доброто, което можеш да направиш за себе си и бебето в момента е да се успокоиш и да не се притесняваш безпричинно. Ако не друго, то с притеснения можеш да навредиш доста повече.

Стискам ти палци и да се похвалиш после след прегледа Simple Smile

# 91
Здравейте момичета!
Плахо влизам при вас и предварително се извинявам, че поста ми ще е по-дълъг.
На 31 години съм и с мъжа ми се борим за детенце вече 3 години. Имам 2 неуспешни инсеминации и 2 неуспешни инвитро опита. Януари направихме последна инсеминация преди да подадем документи за фонда и да продължим с инвитро. За мен този опит беше чисто фективен, не възлагах никакви надежди.На 29ти трябваше да ми дойде, на 26ти имах зацапване и помислих, че ми идва, но беше еднократно. На 29ти направих тест, веднага излезнаха две наситени червени черти. Не мога да ви опиша шока и щастието, които изпитах. Веднага пратих мъжа ми за нов тест друга марка. Направих го и отново - две напълно ясни и наситени черти. Обадих се на лекарката ми и ме вика на преглед на 8.02.По мои сметки тогава ще съм в 5+2 , а термина по изчисления излиза 09.10. Все още не мога да го асимилирам, много се притеснявам и моля всичко да е наред.Симптоми по-скоро нямам. От време на време ми се завива свят,нямам апетит, но имам чувството, че всеки момент ще ми дойде. Корема и кръста си ме болят точно като преди цикъл и това много ме притеснява,постоянно съм в параноя, има ли някоя с такива усещания?

Напълно нормално е да имаш болки. Аз и с двете бременности имам. Плашещи са, знам, но всичко ще бъде наред!

# 92
Както и другите са писали, чувството е същото все едно ти идва цикъла, ама..не идва. Помня как с първата си бременност дори след положителния тест ходих плахо до тоалетната да проверявам дали не ми е дошло, толкова ми беше еднакво чувството.
Аз си записах час за преглед на 12.02 тогава според моите сметки ще съм 6с+6дни.

# 93
Момичета, благодаря за съветите, ще купя всичко възможно, че вече не се издържа тази хрема...
M.R.G. поздравявам те за положителния тест, след толкова опити! Ти си герой! Продължавай да бъдеш, всичко ще е наред 🌷

# 94
Добро утро 🌼
Сега се връщам от зъболекар, разминах се с едно малко кариесче и съм много щастлива, принципно имам доста проблеми с кариеси и се бях наплашила да не каже, че има много за правене. Часа го бях записала преди положителния тест.
Вие ще правите ли профилактика при зъболекар сега в началото или сте спокойни?
Лек ден на всички!

# 95
Момичета, задължително посетете зъболекар още в началото. Предния път така си бях изпатила, че в 9тия месец бях с адски зъбобол, задето не съм ходила, съответно лечението беше сериозно вече и трябваше да изчака. След раждането правих поне 6 7 зъби, отделно се наложи да извадя 2. Още тогава гинеколога ми казваше, че зъболекаря трябва да върви едва ли не редом с прегледите при гинеколог. Сега съм в най-скоро време на почистване на зъбен камък и ще направя всичко възможно този път да ми се разминат кофти процедурите.
Аз тези дни нещо съм се по отчаяла, нямам никакви симптоми почти, в началото ме болеше корема, сега въобще. Гадене почти нямам.. И като съм така все се притеснявам. Имам чувството, че предния път веднага започнах с гадене и тн.. Остават ми 10 дни до преглед иначе, дано ми минат бързо

# 96
Мони,спокойно аз ония ден ревах преди преглвда,че са спряли да ме болят гърдите и вчера направо ме съсипаха..... И мен не ми се гади вече ден с ден нямаа... Снощи ме боля кръста и гърба сутринта яйчници ли не знам викам си Ох,дано е ембриона да се развива дано 🙏🙏😂
По повод зъболекаря аз трябваше да ходя мин седмицаа обаче мен ми беше много трудно даже да си мия зъбите много ми се гадеше,тааа ще е скоро но преди прегледа не ...

# 97
Не е длъжно да имате симптоми като гадене,  повръщане. Всяка бременност е индивидуална. Аз например нямам нито гадене,  нито повръщане засега. Единствено ме болят гърдите, но не винаги.

# 98
Аз също вече нямам болки в корема, нямам гадене, само гърдите при натиск ги усещам, но не искам да се вманиячавам да търся симптоми, че ще изперкам.
Чакам прегледа след две седмици и се моля да се развиват нещата както трябва ❤

# 99
  • au bout du monde
Нямам други симптоми освен гадене и с предишната беше така. Нито ме е болял корема, нито гърдите.
Това гадене ще ме побърка постоянно трябва да ям нещо.

# 100
Здравейте, присъединявам се към вашата тема с предполагаем термин 17.10. Днес видях двете чертички, а очаквах менструация в неделя. Единствените ми оплаквания са болка в гърба и в дясно на кръста. Успех момичета и до финал ❤❤ Мисля да отида на преглед на 15.02. Какво мислите, рано ли е?

# 101
Честито, love!
Аз видях чертичките на 30ти, в сряда бях на преглед и каза след две седмици за пулс, т.е 18ти. Ти зависи дали искаш направо да чуеш пулс или първо да видиш дали си е на мястото точицата, според мен на 15ти може да се види, а може и да му трябват още няколко дни. Успех!

# 102
Искам да видя дали си е на мястото, ако зависеше от мен, още днес щях да отида 😁

# 103
Лове,съвет от мен недей не си го причинявай и аз ивках първо да видя ще се насити ли,почнах един кръве 31.7 викам си край втори кръвен 82.4 викам добре обаче пуснах и трети 235.7 бях записала час за 8ми но смених на 3ти и познай... Видях само плоден сак и сега филмът е ще има ли ембрион и просто недей да ходиш рано само ще се притесниш

А имам и един краен който си е много наситен

# 104
  • омъжена

Аз ги направих на 29-30 и минах на преглед на 4.02 по добре нека да отиде защото е по безопасно да знае ,че е маточна и че всичко е ок.. в повечето Случай всичко си е наред но според мен е хубаво да си иде на преглед . 🙂😉

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 20:50 от sunshine1992

Общи условия

Активация на акаунт