Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 25 690
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета! Аз се записах първо в септемврийската група, защото по последен цикъл терминът ми излиза 30.09. Но вчера бях на преглед и явно съм със седмица назад, ако всичко е наред. Според калкулатори трябва да съм в 6 г.с + 3 дни, а на ехографа се видя плоден сак с ембрион, но отговарящ на седмица назад. Честно казано не успях да се зарадвам на новината, притесних се, че може и да не са наред нещата. Това ми е втора бременност, имам дете на 3 години и с него пак имаше разминаване между данните на ехографа и гестационните седмици, но сега съм сигурна кога е станало зачеването и не знам дали отговаря на данните на плодния сак и ембриона.
Този път приемам нещата по-спокойно, надявам се да завършат добре. Въпреки че правим опити вече няколко месеца изобщо не очаквах да съм бременна този път. Имах си ПМС симптоми и чаках да ми дойде, така че
си направих теста чак на девети ден закъснение.  Мислех, че отивам достатъчно навреме, за да не седя пак в неведение и чудене между прегледите, а сега пак ще се притеснявам следващите три седмици. Иначе и аз имам болки ниско долу и гърдите ме наболяват, което не ми се беше случвало след раждането. Доста се изморявам и вечер ми става много студено, все едно ме втриса. Така ми беше и с първата бременност. Сега обаче ми се гади повече, не повръщам и не е супер тежко, но се случва в произволни моменти, дори като шофирам.
Бъдете здрави и дано всичко е наред през следващите месеци и на есен да гушкаме сладки и здрави бебенца.

# 106
Здравейте, момичета! Аз се записах първо в септемврийската група, защото по последен цикъл терминът ми излиза 30.09. Но вчера бях на преглед и явно съм със седмица назад, ако всичко е наред. Според калкулатори трябва да съм в 6 г.с + 3 дни, а на ехографа се видя плоден сак с ембрион, но отговарящ на седмица назад. Честно казано не успях да се зарадвам на новината, притесних се, че може и да не са наред нещата. Това ми е втора бременност, имам дете на 3 години и с него пак имаше разминаване между данните на ехографа и гестационните седмици, но сега съм сигурна кога е станало зачеването и не знам дали отговаря на данните на плодния сак и ембриона.
Този път приемам нещата по-спокойно, надявам се да завършат добре. Въпреки че правим опити вече няколко месеца изобщо не очаквах да съм бременна този път. Имах си ПМС симптоми и чаках да ми дойде, така че
си направих теста чак на девети ден закъснение.  Мислех, че отивам достатъчно навреме, за да не седя пак в неведение и чудене между прегледите, а сега пак ще се притеснявам следващите три седмици. Иначе и аз имам болки ниско долу и гърдите ме наболяват, което не ми се беше случвало след раждането. Доста се изморявам и вечер ми става много студено, все едно ме втриса. Така ми беше и с първата бременност. Сега обаче ми се гади повече, не повръщам и не е супер тежко, но се случва в произволни моменти, дори като шофирам.
Бъдете здрави и дано всичко е наред през следващите месеци и на есен да гушкаме сладки и здрави бебенца.

Пожелавам ти лека бременност! Успех! 🌷

# 107
frozen_moonn, много ти благодаря! Лека бременност и на теб!

# 108
Здравейте! Записвам се при вас. Видях така желаните чертички на 25.01. Вчера бях на първи преглед, видя се сакче и точицата в него, след две седмици да видим и пулс. Пожелавам на всички много лека и безпроблемна бременост и на финал пухкави бебоци.

# 109
Джо Ди ♥️, честито до финал 😻😻😻🍀

# 110
  • София
Аз така хубаво се похвалих преди няколко дни, че симптоми нямам освен болезнени гърди...
Може би затова целия укинед съм като парцал, постоянно ми се гади, живвам чак късно вечерта за около час.
Днес вече съм с позиви за повръщане при всякакви миризми.

Как успявате да се справите с това и да ходите на работа, че и да сте продуктивни? Работя вкъщи с лаптопа в кухнята и все отнякъде на нещо ми мирише, в повечето случаи лошо, и то неща, които да преди час дори са ми били вкусни.

Малко се депресирам при мисълта, че до колкото знам гаденето се засилва докъм 8ма седмица. Дори само от това имам желание да се заровя в леглото до края на триместъра.

# 111
И на мен започна да ми побамирисва все отнякъде на гадно, гади ми се от време на време, предимно сутрин като стана, надявам се този път да се размина с повръщане. От няколко дни насам имам ужасно горчив вкус в устата.. Кафето вечв не ми е вкусно, сутрин си правя, изпивам едва половината. Предния път ме спасяваше закуска веднага щом стана и цял ден пиене на вода с лимон.

# 112
  • au bout du monde
На мен вече ми се гади от една седмица и като си помисля,че поне до 12та ще продължи и ми се реве. Предният път беше така и направо в депресия изпадам. Ям каквото видя само да спре да ми се гади. До сега изядох, краставица, ябълка, макарони, вафлички лакер, бебешки бисквити Боровец. Не ми се мисли до вечерта какво ще погълна още.
Не съм тренирала от два дни, защото се чувствам зле. Кантарът показва 1кг нагоре Worried

# 113
Моят за сега не е мръднал, но и нямам много апетит все още, само за определени неща. Предния път бях ей така, ядях каквото ми видят очите, в резултат качих 25кг😄 Сега се храна много по-здравословно отпреди 5 години, та се надявам, че няма да кача чак толкова😄

# 114
Момичета,не издържах и си отидох при една уникална лекарка,видяхме ембрион който е една рочица и мехурче заради късната О съм 6+0 (не чухме сърце) според нея е рано но всичко и изглежда наред малко се успокоявам

# 115
Момичета днес имах кафяво зацапване и леки спазми, все едно ще ми идва. Докторката ми предписа утрогестан в такъв случай. Много се притеснявам дали всичко ще е наред. Някоя от вас има ли е подобен проблем?

# 116
  • au bout du monde
Зацапването е нормално, не се притеснявай.

# 117
Зацапването е нормално, не се притеснявай.

Надявам се всичко да в наред, притеснявам се че е съпроводено със спазми. Благодаря за подкрепата!

# 118
Момичета днес имах кафяво зацапване и леки спазми, все едно ще ми идва. Докторката ми предписа утрогестан в такъв случай. Много се притеснявам дали всичко ще е наред. Някоя от вас има ли е подобен проблем?
Ако е еднократно и малко количество няма повод за притеснение. Имала съм такова в 4 и 8 седмица в предишните бременности.

# 119
За момента е еднократно, дано нямам повече, но си сложих и утрогестан вагинално.
Благодаря ви за бързите отговори, малко се успокоих. 🌷

Общи условия

Активация на акаунт