Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 25 936
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Тя ми каза,че още не е кусно да го спра и че няма да има последици,тъй като при някой жени се давлао през цялата бременност това агто та аз от вчера не гомпия аз пиех по една метфогама на ден 3 месеца така че я спирам,а за иногинола ще видим ....
бубамара,аз съм ти жив пример не знам помниш ли тук как побурках момичетата и всички ме успокоявахте за което много благодаря ♥️
Скрит текст:
отивам яз на Аг на 5 февруари не знам колко ми е закъснението моя ц е между 35-50 дни ... гледа ме тази с коремен (явно я бе страх да ми бръкне) и ми казва ами то има само сак и няма нищо ма ела да видим пак ма супер такова все едно абе нв очаквам да има чромяна ма ела... Викам а ако няма какво означава ами кухо яйце щото ти изоставаш със седмиците и трябваше вече поне жълтъчен мвхур да има .... Единственото кухо се оказа.... Отидох на друг Аг където ще си ме следи жената ме прегледа обстойно видяхме всичко,ъяка че нв се шашкай те си смятат по 28 дневен календар,а тази при която ходя каза,мен не мв интересува това важното е да растем така че колко такива кухи яйца изчетох побърках се не си го причинявай и ти ....

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 16:24 от Hariom1

# 661
На мен веднага ми спряха Сиофора. Пия иногинол по две на ден, в него има съставка, която действа на кръвната захар горе долу като сиофора и метфоргамата. Само дето малко солено ми идва, 35 лв за 10дни излиза като пия по две.

# 662
  • Bарна, морето, сините вълни
С предната бременност буквално повръщах от сутрин до вечер и след 12-13г.с. всичко изчезна.
Сега от няколко дни започна гадене, не е всеки ден, но повръщам предимно надвечер, по това време. Много добре се чувствам като хапвам кисело мляко.

# 663
Ами ето спирам метфогамата,надявам се нищо да му няма предвид че на предния преглед агто каза пии до следващия сега ми кааза,че вече не е ок, тоест докато нямаше добре развит ембрион,оставам си на иногинол и това е много благодаря на всички момичета,отново че ми помогнахте ♥️♥️♥️♥️

# 664
Хариом разбирам те напълно 😀 днес съм яла бургер за обяд, после вафла, преди малко чипс 🤷🏻 Отслабнала съм вече 1 кг от повръщане. Не мога да помириша готвена храна, караме вкъщи на поръчки само. Ама се опитвам поне по една зелена ябълка да изяждам или мандарина

# 665
Според мен няма да има проблем, наистина има жени, които го пият. Аз пък се бях филмирала, че една седмица преди да разбера, че съм бременна пих едни доста силни хапчета за болки в кръста и после като им зачетох листовката направо пребледнях.. Вимово се казват, имате ли някаква информация за тях? Гледам да не го мисля, че ако се заглеждам във всеки детайл ще се побъркам.

# 666
Hariom1, благодаря ти ❤️В коя седмица беше когато ти казаха за "кухото яйце"?

# 667
В 5 някъде а по нейни изчисления 7+3,ще ти пратя на лично да видиш мещо,да не спамя тук

# 668
Момичета, като чета как се ограничават с яденето, се чувствам като прасе Sad
Ям предимно и постоянно само тесто и сладко, месо не ям, но всичко друго що ми попадне го изяждам. Сутринта закуси милинка с айрян, после шоколад, после супа с хляб,  сега вечерях картофи с ХЛЯБ...кой знае още колко ще изям докато си легна... Направо се депресирам Sad
П. С. Преди не ядях хляб и закуски, а сега постоянно. Как да си помогна не знам...

# 669
  • Bарна, морето, сините вълни
Не си сама, спокойно.
Ама аз съм на периоди. Като видя, че прекалявам с тестото и сладкото ги налаявам, спирам да ям всякаква захар, после пак и така. Grinning
Месо обичам и даже хапвам доста, както и яйца.
Преди малко пак повръщах. Изцедих си половин лимон и долях в чашката вода, дойде ми много добре. Веднага ме успокои.

# 670
  • София/Севлиево
Все си мислех,че се казва сутрешно гадене,защото е уж само сутринта,ама не-появява се в ранния следобед и не се знае докога.Обаче му се радвам-докато ми е лошо,значи всичко е наред.А някой втриса ли го? Аз по принцип съм зиморничава,но сега не мога да търпя дебели дрехи и от време на време имам чувството,че ме тресе.Меря Т, нямам,а носът и пръстите на краката ми ледени,пък отвътре чувствам,че горя...

# 671
Да,Ели мен вечер ме тресе доста,иначе гаденето е невъзможно вечер .... Но все така да ми е да е всичко наред

# 672
Преди няколко поста го коментирахме, всеки ден привечер съм така, втриса ме, настръхвам, нямам температура, облечена съм, завита с одеало и пак ми е студено, а моя приятел стои по тениска и му е топло 😀
Все си мислех,че се казва сутрешно гадене,защото е уж само сутринта,ама не-появява се в ранния следобед и не се знае докога.Обаче му се радвам-докато ми е лошо,значи всичко е наред.А някой втриса ли го? Аз по принцип съм зиморничава,но сега не мога да търпя дебели дрехи и от време на време имам чувството,че ме тресе.Меря Т, нямам,а носът и пръстите на краката ми ледени,пък отвътре чувствам,че горя...

# 673
Ям много и се усещам, ама няма какво да направя. Преди си имах 3 хранения на ден(закуска, обяд и вечеря) и рядко хапвах нещо междинно. Сега ям поне 4-5 пъти на ден, направо ми се плаче. Просто изпитвам глад. С предната бременност не бях така, до към 4 месец изобщо не си бях променила режима. После хапвах повечко, но не нещо фрапантно. За първите 3 месеца бях качила около 1кг, следващите добавих още около 8кг, в 9 месец нищо не качих.
И на мен все ми е студено, втрисаме на моменти. Понякога пък имам топли вълни. С предната бременност умирах от жега. Посред зима в студовете ходих с разкопчано яке.
С което за пореден път се убеждавам как са различни бременностите, дори при една и съща жена.

# 674
  • омъжена
Ох аз как папках ,а сега с това гадене само към13:00 часа спира като чели и се натъпквам и после след половин час пак ,направо е адцки гадно.Нито кафе вече пия нито нищо.  Днес бях в Джъмбо за РД то на малката да се подготвим и нали знаете каква е жега леле. И това да вземеш и друго и щях да припадна по едно време ми причерня. Момичета да ви питам не съм имала този проблем ,а до 2.03 има време какво да се опитам да папкам за хемоглобин,че кръвната ми картина показа 112 ,а аз принципно съм с много висок от обичайното. Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт