'Искам бебе' ни сплоти и с красиви пупи ни сдоби ! /тема 32/

• 38 495
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • София
При мен баща ми все майтапеше мама,че понеже била паднала един път по корем и пишката на бебето влязла навътре 😂 Ама по обясними причини - рокли,кукли,абсурд,аз играех футбол,баскетбол и какво ли не още,цялата тълпа момчурляци ги водех като дете.
И някак като съм си мечтала за дете,все си представях момченце,защото: Боже,на какво ще научи дъщеря си майка като мен? 🤔😉 Чакам да си гушна мечтата със сините гащи😊.
Половинката ми пък беше заявил за девойка. Казвам - каквото дадеш. Отговор- е как така? Та четох кратка лекция за XX и XY половите хромозоми. Резултат - невярващ поглед 😂
Да са ни живи и здрави само,и да растат коремчетата,момичета ❤💙❤💙

# 61
Здравейте,момичета,да попитам някоя от вас има ли номера на д-р Антоанета Илиева от болница Вита? Благодаря!

# 62
  • София
Хариом, ей това е темата за Вита, питай там
https://m.bg-mamma.com/?topic=1164325.525

# 63
Благодаря! 🙏

# 64
Отчет от мен: дамата е 5600гр, 22+6 днес. Всичко изглежда наред! Фотогеничност - 0. Падна една игра на криеница да й снима профила, но не и не. Слага си ръцете на лицето, гледа на другата страна, чак на мен ми стана неудобно! 😂 Е, явно няма да става за модел тази срамежливка!
Тази вечер ще спя спокойно! 🍒

# 65
Браво за добрите новини, Чери.

Ам ще ти се да е 5600гр Stuck Out Tongue Winking Eye

# 66
  • София
Хи хи,и мен ме ококори Черито. Всички така си мечтаем,нали Тикълс 😉 ?
И моят малък мъж е срамежлив като нейната дама - ръчичка на личицето и тцъ два прегледа подред вече,вкл. на втората фетална морфология.  Чакам кротко да се покаже когато е готов. Важното е да ни радват с добри новини. Браво на черешчето!

# 67
Ех, стана ми смешно, като прочетох на Чери за срамежливата госпожица и се сетих за моя Филип, който до последно не си показа муцуната. Моите снимки от втората фетална са никакви, че беше с гръб. На третата фетална отивам аз - пак наврян в плацентата и не ще да се покаже. Лекарката се заинати и ме извика допълнително 😀 В резултат на което моите три снимки са - детето с двете си ръце на лицето, пишката му и задника му. 😀 И сега го виждам на живо, че е същото инато добиче и реве понякога чисто протестно да си знам, че не одобрява.

# 68
И аз нямам една хубава снимка ,а и доколкото знам последните седмици също е много трудно да се направи ,нашата госпожица или се обръща с гръб,или закрива с ръцете лицето си,последния път имаше и коляно пред лицето 🤣🤣, Чери отгледано бебе имаш😁(шегувам се разбира се) .  Брат ми се роди 4,600 и докторите така казваха отгледано като на два месеца

# 69
Чери , колко бебета са мерили ? хахаха искено ме разсмя. Една малка грешка и вече си мислех за ...

# 70
Ха ха! Хич не ми се иска да е 5600, все пак на моя задник се пише това раждане 😂
Явно не съм била наместила очилОто като хората като го писах снощи поста. Ех, момичета, съвсем остарях и недовиждам добре вече! 🧐
Хайде, черпя по този повод за моите 36(0) години 😂

# 71
Честит рожден ден, Чери, да си жива и здрава най-вече и все с хубави новини да те радват. Подобна тортичка и аз бях замислила да правя в скоро време, имам точно буркан череши и шоколад и сега съвсем ми се прияде Blush

Кари и на теб браво за хубавите новини, ще се покажат и най-срамежливите по някое време, няма къде да се скрият Grinning

# 72
  • София
Честит рожден ден и от мен! Здраве,усмивки и щастлива,пухкава черешка като дойде времето 🤗

# 73
Честит рожден ден Чери! Пожелавам ти след 4 месеца пухкаво бебе и дотогава и след това никакви проблеми.

# 74
Как сте момичета, похвалете се/опшачете се нещо Grinning

На мен ми попадна интересна статия за хранене на Проф. Louwen и исках да питам, някоя от вас срещала ли е такава теория и какво ви е мнението. Доколкото разбрах, бременните спират около 8 седмици преди раждането да ядат храни, които водят до бързо покачване на инсулина (захар, бяло брашно). Не е нисковъглехидратна диета, т.е  например пълнозърнести продукти и т.н. може да си се ядат , все пак е важно бебето да е добре. Та целта била, тези храни да не пречат на образуването на простагландини, които подпомагали подготовката на тялото за раждане и съответно по-бързото раждане. Според тази теория, именно увеличената консумация на тези храни в последните десетилетия били причина на увеличения брой преносени бебета и по-дълги раждания. Не знам дали го описах добре, но на мен ми звучи като нещо, което ако не помогне, поне няма да навреди. Ест. няма как това да повлияе, ако бебето е застанало кофти например.

Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт