Любители на Котки - Тема 155

• 29 640
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Да се покажем и ние как изкарахме следобеда 😊 Кееф😍

# 481
  • Варна
Да ви е сладко, Доня Дафина Simple Smile
Късметка и тя замези ловджийски наденички на оребрения тиган Simple Smile

Bubalesa, да ви изям мустаците Simple Smile

# 482
  • Някъде там
Аз имам въпрос. Задължително ли е котараците да маркират когато са разгонени ? В момента нямам възможност да го кастрирам, а ми се струва, че е разгонен. Мяучи по различно.Търкаля се по пода и издава гърлени звуци. Само това. Не е маркирал и за това питам ?

# 483
Ами май му е дошло времето. Мяучат по различно. Ако не ти е за разплод няква кой знай каква порода се оттървай и кастрирай

# 484
Скрит текст:

Моля, не обръщайте към на леглото което прилича на гнездо 🙄😜
Човекът Чери пак на вечеря, как ще пропусне наденичките 😂
Така се прави. Моето будале, чака за залък хляб, ако успее отнася цяла филия, но всичко останало само се души.

daviz,
Не знам дали маркират всички, но каго пишка миризмата е тежка, много различна. Изобщо не чаках повече, имаше килограми, беше почти на 6 месеца. Почти месец след кастрацията, тази миризма се усеща се.
Не се е кротнал след кастрацията, на моменти го хващам, че си яхва одеалцето, но поне не мяка, по онзи специфичен начин.

Напоследък ме изостави и стана пак момчето на тати.
Скрит текст:

# 485
  • Някъде там
Ами май му е дошло времето. Мяучат по различно. Ако не ти е за разплод няква кой знай каква порода се оттървай и кастрирай
Ще го кастрираме задължително, но в момента ни е невъзможно по няколко причини, за това питам мога ли да изчакам още малко.
Mama Nana, не мирише различно урината за сега и други признаци освен тези които написах не съм забелязала.

# 486
Мама Нана, мислех, че само моите са луди за хляб .... крадат го! Хляб, питки, кифлички .... намазаха днес свинско и двамата. Голямо ръмжене, ей .... Все едно не са яли 3 дни!?

# 487
  • София
Намерих й партньор на мойта Бетси. С децата се чудим да я кастрирам или да я пратим на годеник
Мисля, че е много малка, за да става майка. Ако е на улицата, сигурно ще забременее, но такива бременности могат да имат усложнения и не винаги свършват добре. Има риск както за малката майка, така и за котенцата. Често се раждат мъртви котенца или майката не се грижи за тях. Най-добре е да навърши 1-1,5 години.

Като гледам, Бетси е тайска порода, която погрешно сме наричали 20-30 години сиамски. Сиамските са доста "ръбати" и не толкова красиви (поне за мен) като тайските.

Нещо приятно за маците Simple Smile господари са на обитанията си! https://www.vesti.bg/lyubopitno/kotkata-koiato-shte-ostane-i-sle … ta-sofiia-6112727
За съжаление котето Гли почина преди 2-3 месеца. Sad  

daviz, никакъв проблем не е да отложиш. Не всички маркират. Помня, че в темата имаше един персиец, който никога не беше маркирал. В темата се появи персийка, която си търсеше мъж и след като ги събраха, Сиско започна да маркира. Simple Smile Поне котенца да бяха станали, а то и там не се получи. Simple Smile

Направо не знам за какви щури котенца (бивши улични) разказвате! Имам някакъв спомен, че Наско скачаше по краката, май и Мацо го правеше, но беше за много кратко. Доста бързо разбраха, че не се скача. Всички други са кротки, мъркащи, търсещи ласки и до една прибрани от улицата.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 00:44 от Тaня67

# 488
  • Между гори и планини
О, домашна питка с яйца, масло и мляко и моите ядат, Чери яде и картофено пюре - вътре с масло и мляко. Само и само да е с нас на масата, пробва всичко. За кашкавал направо умира 🙂 А Памук ми напада пуканките 😂

# 489
Бубалеса, да не би Пиги да се е кротнала? Ако е така, май е време за операция.
Или само денем отмаря, а нощем ви побърква. Дано да не е така.

# 490
Мама Нана, мислех, че само моите са луди за хляб .... крадат го! Хляб, питки, кифлички .... намазаха днес свинско и двамата. Голямо ръмжене, ей .... Все едно не са яли 3 дни!?
Само на такива неща налита. Аз имам съмнения, че моя котарак е нещо сбъркан, с това ядене. Яде люспите от сварени картофи, но не и месо.

# 491
  • Между гори и планини
Как да стана, като ми е толкова хубаво?

Хем върху корема ми, хем завит, че и мърка.... Ох, не мога...не мога да стана!

# 492
  • Бургас
И нашата щастлива групичка хапват обелки от сварени картофи 😂 не знам какво им харесват, а едното ни куче е като ярмомелка, яде обелки от моркови, краставици-обожава ги, нищо не хвърляме, знам Минго ще си ги излапа. И нещо друго за тези които гледат котчиците си като нас, хем дворни, хем вкъщи, онзи ден намерих пълзящ кърлеж по Лъки, ма то с нашето време тук- 20градуса до онзи ден.... А и сняг не сме виждали от 2 години

# 493
  • Между гори и планини
В последните 3 зими кърлежи има постоянно. Просто е седмица студ, после топло. Общо взето спират юли, август и септември, когато е много сухо. Студ не ги плаши. Намираме редовно и по Памук и по Чери. Нито капки, нито каишки помагат.

# 494
  • Бургас
Моя приятел вече се шегува, вика къде е кърлеж, не Лъки. Те всичките ни котки са с по 2 имена, кой както иска така им вика, в това число и комшиите, при които котките често им гостуват. Ма ме е страх да не скокне някой кърлеж вкъщи, че после ще спа навън 🤔

Общи условия

Активация на акаунт