При мен случаят също беше подобен с приятелят ми, в момента сме заедно, но в началото си играеше с мен. Много го мразех и много го обичах, но той това нямаше как да го знае, защото не ми беше длъжен с нищо..той нямаше сериозни намерения към мен, а аз летях в облаците и умирах по него. Всяко негово съобщение беше лекарство за болката ми, и всяко негово безразличие и игнориране ад за душата ми.. Какво да ти кажа...След всеки следващ път все повече се мразех и обвинявах, за наивността си и глупостта си, срамувах се от себе си, все чаках да дойде денят в който ще сложа край..и така и не дойде. Знаех, че един ден нещата ще се обърнат в моя полза и така и стана. Просто се научих да се държа като него, започнах да го лъжа, започнах да се държа повърхносттно с него, да не му отговарям на съобщенията, да се правя на разсеяна и т.н. С прости думи просто изиграх манипулатора. Знам, че звучи налудничево, но точно така стана, просто защото аз бях твърде слаба да сложа край. И ето в момента сме заедно. Това е просто една мъчителна история с щастлив край. Но не искам да ти давам моят пример, защото не зная дали развръзката ще е същата. Пожелавам ти успех и кураж и един съвет не приемай всичко толкова насериозно, иначе ще страдаш много.