Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 359
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • София
А течния Вениш с розовата туба върши ли работа за отстраняване на петната?

# 616
  • Sredets/Burgas
Аз от години използвам Вениш за петна.
Но петната при нас основно са от кръв, кетчуп, шоколад, химикал - нищо сериозно по принцип.

# 617
С Вениш в розовата туба отстранявям петна от кръв , а всички останали със Spot cleaner на Perilis

# 618
Такова ли му е качеството на този Спот - да не може да махне петно от кръв ? Такива петна винаги са ми се махали от първото пране  ,  без предварително третиране с препарат за петна.

# 619
Перилиса маха и кръв, а розовия Вениш не се справя с всички петна , понеже имам купен , го ползвам само за кръв.

# 620
Петна от кръв се перат много лесно като предварително петното се накисне в студена вода. Търка се във студена вода без препарат. излиза всичко и после си се пере дрехата нормално.

# 621
  • Pazardjik
Имат ли отношение оборотите на центрофугата и силата на остатъчния аромат на праха или омекотителя? Тоест повече обороти,по-малко остатъчен аромат?

# 622
Хмм, аз си нацапах чаршафа с кръв и просто си го изпрах както нормално пера чаршафите - на 60гр., мисля с Ариел за бяло. Петно няма.
  С кръв мисля, че не би трябвало да има прах, който не би се справил.

# 623
  С кръв мисля, че не би трябвало да има прах, който не би се справил.
И аз така мисля . Без проблем са ми се махали петна от кръв на 20С, 33 минути . Преди години перях всичко на тази програма .

# 624
Демек си преплаквала дрехите с чисто студена вода от чешмата.

# 625
Демек си преплаквала дрехите с чисто студена вода от чешмата.
Знам , но си имах проблеми с едно пусто Деу .

# 626
  • София
Нямам петна, които спота не ми е изкарал. включително и трева.
за кръв, сладолед, шоколад - изобщо не слагам спот.
обаче, мисля си, че дали едно петно ще се изпере добре, или не, до голяма степен зависи от материята, върху която е.

# 627
обаче, мисля си, че дали едно петно ще се изпере добре, или не, до голяма степен зависи от материята, върху която е.
Остатъчния аромат след пране също зависи от материята .

# 628
Здравейте на всички. Искам да попитам коя програма е подходяща според вас за изпиране на пердета? Quick wash с допълнително плакнене е 18мин. А синтетика е 2ч.и 40мин, което е супер много. Благодаря

# 629
Аз бих ги пуснала първо на бързата без прах..да падне праха. Че много прашоляк събират.
После на някоя на ниски градуси..тази дейлито как е?

Общи условия

Активация на акаунт