Абонаментни кутии в България - Тема 14

• 47 823
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Pick N Dazzle: КУТИЯ FASHION VENDETTA & NEVENA COUTURE!
Само днес с Промо Код: 15
Можеш да получиш допълнителна отстъпка от 15 лева и да
вземеш кутията на цена
43,98 лева с безплатна доставка

Кодът важи до 24:00 часа на 5ти март, петък
или до изчерпване на количествата
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0220211 … 21&lang=bg-BG

# 631
На мен пък точно са ми нужни, но ми се стува много да дам 60лв с доставката за лосион, душ- гел, масло за тяло и още  2-3 дреболийки за пълнеж.🤔

хаха съгласна съм , че са безбожно надценени, но иначе 1 лосион им е 50 лева

https://spaceylon.bg/shop-grizha_za_tyalo-losioni_za_tyalo

# 632
Наистина пощуря народа с тези кутии! Stuck Out Tongue Winking Eye От PhytoEssence са ми изпратили на мейл, че ще предлагат две разновидности на beauty кутии, който желае може да хвърли едно око. Аз отдавна заглеждам марката, но все не остава ред за нея.
https://phytoessencebiocosmetics.com/bg/produkt/kutiya-mazna-kozha/
https://phytoessencebiocosmetics.com/bg/produkt/kutiya-suha-kozha/

# 633
Да. И все по-скъпи стават тези кутии...

# 634
[Boox Март

Успях да се вредя за Марви днес, и Pick N Dazzle поръчах, основно заради продуктите на Cocosolis и някакви интересни кремчета да пробвам. Grinning

# 635
В крайна сметка успях да се вредя към Марви към допълнителните обявени... Щастие... Ще правя подарък дано всичко да е ок.
Нещо някъде различно от крем и серум търся....

# 636
  • Варна
🌈 MYSTERY EDITION 🌈 През Март в Mystery edition ще откриеш 5 продукта на стойност 117 лв 😱 Научи повече 👇
Както сигурно си чула стандартната мартенска BelleBox е тотално изчерпана 🤭 И ако се абонираш сега ще получиш кутия чак през Април ⏳ Но, за да не те караме да чакаш толкова дълго, ти представяме най новата Mystery Edition, чиито доставки стартират на 8-ми Март 🤩
💁🏼‍♀️ Кутията представлява единична поръчка и НЕ е абонамент. В нея се крият някои от любимците на Belles от минали издания, както и продукти, които никога не са били в BelleBox.
2 от 5-те изненади в кутията са 👇
🧖🏼‍♀️ Hair Mask Scalp Treatment & Miracle Shampoo от @mudmasky на стойност 47 лв. - 2 в 1 шампоан/маска, който укрепва и заздравява косата, като същевременно хидратира кожата на скалпа. Съдържа мароканско арганово масло, екстракти от цветя и мароканска лава глина. Cruelty-free.
💄 Червило Color Block от @iconamilanomakeup в цвят Pinkish на стойност 38 лв за неустоими и готови за целуване устни. Червилото е дерматологично тествано и cruelty-free.
😍 ПЛЮС още страхотни изненади, които засега оставяме в тайна.
❤️ Вече можеш да поръчаш кутията на сайта ни само за 24,99 лв.

# 637
Коя е тази кутия?

[Boox Март

Успях да се вредя за Марви днес, и Pick N Dazzle поръчах, основно заради продуктите на Cocosolis и някакви интересни кремчета да пробвам. Grinning

# 638
Някой ползвал ли е обявените продукти от bellebox mistery edition. Вече я поръчах но ако някой има мнения ще се радвам да сподели.

# 639
И на мен ми е интересно коя е кутията с книгата. Само Воох в гугъл не ме доведе до задоволителен отговор.
Иии чакам да снимате марвито, че ми е любопитноо:)

# 640
Book box е кутията

# 641
От колко пари е тази кутия?
Разгледах им сайта, хубава идея, но трябва да поработят върху него, сякаш. Ще ги имам предвид, много обичам да чета Simple Smile

# 642

Доволна съм от Марвито! Blush Sunglasses

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 12:18 от Pink Dress

# 643
  • Стара Загора
А Коледната беше толкова скромна..
Страхотна е, но не съжалявам, че не я поръчах.

# 644
Здравейте,
Бих искала да попитам каква е цената на продуктите на Cocosolis, закупени с кутия на Pick N Dazzle?  В сайта на Cocosolis продуктите от Skin-серията и Sutan& Body са 41лв, Glow shimmer oil е 48.

Общи условия

Активация на акаунт