А какви са признаците на това, защото имам известни опасения?

То и без друго докато кърмя не може,така че да живее презерватива
и всички бебоци с месечинки Пресиан, Дария, Никола, Ангел, Найа
Да са мноого здравички и мноого умнички 
ама нещо ме е шубе и ми се иска по сигурно. Дока ми препоръча лепенки, били много добри и изчистени, ама скъпички ми се виждат 23 лв. за 3 лепенки (за един месец)
Лепиш си я за една седмица и след това я подменяш, и на четвъртата почиваш и чакаш да ти дойде. Затова давайте други мами казвайте с какво ще се пазим, че както казва MamaMargo да няма изненади 
Дано да са добре 

( само да знаех как...
)

В4ера ходих да си уто4ним графика и смените.Срещнах шефовете на входа и....стана лудо шоу
КАто ме видяха с кошницата- полудяха.наобиколиха Дария- аз я оставих на земята и единия като клекна на колене,като запо4на да й говори...
абе- смях.А тя в отговор се смее и гукаГледа й краката и пита- ама наистина ли са толкова мъни4ки....
Абе- в4ера беше хубав ден като цяло.Е- Дари не искаше да спи и само ми придремваше в ръцете
А сестрата пък ми каза, че масово се избират Тетра ваксините + капките от ЗК.
) и смятам така да продължаваме. А за спиралите съм чувала, че най-добрата е Мирела - хормонална, но е към 200 лв.
В комбинация не иска да яде както обикновено и текат лиги. Дъвче биберона, плачка и т.н Та въпросът ми е възможно ли е да е зъбче??? Първо за себе си отхвърлих версията - нали сме на 2,5 месеца. Но от друга страна той се роди големичък...

....... няма време за топлене, охлаждане и т.н. При мен водата е в шишето, АМ-а в дозатора и като дойде времето стоплям водата на 40 сек на микровълновата /от пробване видях, че това е най-топло без да се налага охлаждане/ и след това смесвам млякото. Имам проблем с Фризовома, който по никакъв начин не се разтваря напълно и само ми запушва бибероните. Вчера взех да пробвам Нитрулон.
.Валка,мерси и на теб мила,но не можах да ти отговоря снощи,че точно тогава къпех Кари,след това хранене,приспиване и т.н. и накрая съм заспала на дивана в хола от умора
.
и вечер съм скапана и заспивам от прав стоеж
На другия ден всичко се повтаря.В четвъртък отивам както обикновено в 12 часа да взема Алиса от градинката и госпожата ми казва--успях да я накарам да си легне в леглото.Мрънка си,но лежи,ако искате изчакайте 15-20 минути пред градината,за да видим дали ще заспи,но не си заключвайте колата,че ви познава алармата и веднага тича на прозореца и крещи--мама идва да ме вземеееее
И така чакам аз с Кари на ръце 20 минути отпред,по едно време пристига госпожата и ми казва--тръгвайте си,тя заспа,но елате още в 16 часа да я вземете,след като закуси.Нашата принцеса казала,че ще си легне само при условие,че не си съблича дрехите,за да може веднага да си тръгне като отида да я взема.И така същия ден пропътувах има няма 50км. в разходки между нас и градината
,ходих три пъти през три часа.В петъка вече беше по-добре,но ми се наложи здрав рекет за това че е спала там.То не беше Макдоналдс,то не бяха кафенцца с люлки,а сега ми вика,че нямала да ходи на градинка,ако не и купя нови дънки