🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 132
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Бургас
Интересна ми е покривката от вечерята на Персиян, понеже я гледах днес... Някой може ли да даде линк?

И аз я търсех, но не я намерих.

# 1 351
В интерес на истината, и аз я загледах в коремчето и си помислих "дали пък не?".
Лошо няма, ако е бременна, дори напротив! Защо се карате за това, сякаш е нещо лошо да чака дете Simple Smile
Ако пък просто се е позакръглила, пак добре - секси е Wink

За процеса около заснемането на епизодите нали ни обясниха още преди 1-2 седмици. И Слави от предишната група го показа в блога си.
Което значи, че божолето на Персиян си е било съвсем навреме и на място.

Само на мен май не ми хареса покривката му. Много шарена ми се видя. И чиниите шарени... Но може пък така да е модерно сега, знам ли.

# 1 352
И аз не му харесах покривката, ама хич.
Коремчето на Рут и на мен ми направи впечатление, ясно е, че преяждат, а и на нея структурата й е такава - слаби крака и по-едра горна част. Тоя тип поли винаги подчертават корема, не са добра идея за надяждане.

# 1 353
Мавруд Колева не мога да я понасям . Ама тоя път пази поведение нещо.

# 1 354
Победата на Прея щеше да е заслужена, ако не беше в една и съща седмицата с Персиян. Изглежда чичо Манчо е решил предварително да даде плакета на нея и представянето на Персиян му дойде изневиделица. Може би неслучайно още от първата вечер Прея не спря да повтаря колко много иска да спечели, а в нейния епизод дори ни показа мястото, което е отредила за плакета, точно до наградата "Жена на годината" (!?? Боже, тези награди на килограм ли ги раздават?) Значи риба и скариди не може, но тюрлюгювеч от всичко попаднало пред очите ни в магазина може. Много се изложи Манчев! Много!

# 1 355
Ми кой да е жена на годината за 2020? То каквато годината, такава и жената Wink

# 1 356
Наградата й беше от 2019 г.

# 1 357
Покривката на Персиан ми хареса, но е за екстравагантните чинии на Гери Малкоданска.Smiley Той беше избрал стар порцелан и една изчистена покривка щеше да е по подходяща, също на второ гледане бе объркал подредбата на приборите, някой в темата го забеляза и отбеляза.Wink
Аз обаче гледам, че няма кадри от лимузината...Все едно вече са на мястото и отиграват етюда как току са се събрали и потеглят. Къде е лимузината, къде е шампанското, питам аз?! Smiley

# 1 358
Стори ми се , че каза , че е за 2020. Ама сега видях, че тогава е била още по- заслужилата - Дара Екимова!

# 1 359
Joy
Смешно ми стана от този коментар.
Ми кой да е жена на годината за 2020? То каквато годината, такава и жената Wink
Но иначе - що пък да не е! Зависи за какво точно е номинирана, кой награждава.
Не знам подробностите, а и другите също не знаете, доколкото разбирам. Така че, нека приемем, че го е заслужила!
Момичето се шегуваше и за победата, и за мястото на плакета, вие пък какви сте строги и непримирими Wink

Ааа, за 2019 викате.
Ето информация - Списание Грация, категория музика: https://darikradio.bg/za-14-ta-poredna-godina-konkursat-zena-na- … odinata-2019.html
Не намирам кои са били другите номинирани.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 17:16 от птица

# 1 360
Мавруд Колева не мога да я понасям . Ама тоя път пази поведение нещо.

Хаха, тази вариация на името не я бях чувал досега, поне знаех за Темерут Колева

# 1 361
Така я кръсти мъжът ми Wink

# 1 362
Много готви Прея, спор няма, но никак не ми беше за 10 точки. Не мога да кажа защо не мога да ѝ ах - на нито на нея, нито на вечерята.
Ама сигурно защото вече ѝ е N-то участие са решили да ѝ дадат плакета и край.
Не мога да си спомня Рут има ли плакет?
И тя в тоя формат има стаж за пенЦия.

# 1 363
Конкурсът Жена на годината има сигурно 20 категории, категориики и  допълнителни награди на спонсорите. Всяка година си се въртят призьорките и едва ли има популярна личност, която да няма такова велико отличие. Та не виждам с какво впечатлява това постижение.

Епизодът не съм го гледала още, но разбирам, че Прейка е била на ниво. Аз доста я харесвам, така че - браво. Иначе Рут никога не е била супер слаба - тя си има и бюст и това я прави по-едра в горната част. Мисля, че ще сготви добре тази вечер.

Манчо гледа всичко накуп, няма кой да се занимава да клечи по няколко часа пред компютър, за да гледа някакъв стрийм от вечерята. То няма и смисъл.

# 1 364
  • София
Воче и Рут, бяха в една седмица
ето епизодите 2016

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 20:45 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт