🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 141
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 335
Е, кой ви каза че "петък" е в петък?!

# 1 336

Вечерта на/при Персиян беше по-стилна и по-изискана, според мен, докато Прея имаше по много от всичко. Попретрупа чиниите, но пък готви много, с много компоненти, с много техники и с всичко се справи повече от добре! Мисля, че затова и Манчев я оцени с максималните точки. Съвсем заслужено.
Да, при нея винаги липсва финес и изисканост, но сравнено с предните и готвения снощи беше надградила много... и въпреки попретрупаното меню добре ѝ се получи.

# 1 337
Е, кой ви каза че "петък" е в петък?!

Да, може да го снимат примерно от сряда до неделя, но май наистина са по ден на предаване. Кулагин разказваше, че неговия ден са го снимали от сутринта до 3 през нощта. За последното съм склонен да вярвам. Когато някой липсва от вечерята, заради театрална постановка (примерно Гъмов) и се появява за основното или почти за десерта... Това реално е след 22 ч. В колко часа се прибираш след театър или концерт?

# 1 338
Интересна ми е покривката от вечерята на Персиян, понеже я гледах днес... Някой може ли да даде линк?

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 14:28 от Лъчестлъч

# 1 339
  • Варна
Гледам го Манджев цяла седмица е с кървясало ляво око. Та си помислих, че в един ден е заснето коментарите и точките му. Не знам дали е възможно.

# 1 340
  • София
Някой знае ли как Рут довечера ще запази гъбите в супата бели и почти непроменени? Предполагам че ги е сложила почти накрая.

# 1 341
Рут бременна ли е?

# 1 342
Не е. Всички жени ли са с плоски кореми, та Рут впечатлява с коремче? Тя никога не е имала спортна фигура.

# 1 343
Дали точно в седмицата на Кулагин, не бяха качени снимки как част от участниците са заспали, толкова до късно бяха снимките. Та едва ли Манчев пътува, докато участниците вечерят. Няма да се учудя ако в съседна стая гледа готвенето от петък, коментира, заснемат го и после го чакат да обяви победителя.

# 1 344
  • София
То 4 дни преяждат, според мен всички са с подути кореми, дори и по принцип да нямат големи.

# 1 345
Не е. Всички жени ли са с плоски кореми, та Рут впечатлява с коремче? Тя никога не е имала спортна фигура.
Питам човешки и от любопитство, не се впечатлявам от кореми. Също така не твърдя, че всяка с корем е бременна. Самата тя спомена няколко пъти, че все още няма деца. Реших, че е намек. Не смятам, че има нужда от защита и адвокат.

# 1 346
Ами и ако Рут има днес 50?

# 1 347
  • Sunshine state
Не вярвам Рут да удари 50 точки. Харесват ми всички тази свдмица. Само вечерята на Весо куцаше, ама не може всичко да е перфектно. 🤷🏼♀

# 1 348
  • софия

Помня, че някой беше описал процеса на снимане Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 15:35 от zvаnchе

# 1 349
Питам човешки и от любопитство, не се впечатлявам от кореми. Също така не твърдя, че всяка с корем е бременна. Самата тя спомена няколко пъти, че все още няма деца. Реших, че е намек. Не смятам, че има нужда от защита и адвокат.
И аз отговарям човешки, а въпросът е нелеп! Корем = блеменност? Rolling Eyes Хайде, не се форсирай толкова. Не съм чула Рут да реве че има корем, та да се налага да я защитавам. Що за реакция!

Общи условия

Активация на акаунт