🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 146
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 320
Добре сготви Прея, добре презентира, но защо и нейната покривка не беше огладена?!?. Абе тръкни я там, позаглади и ръбовете...

# 1 321
На мен точките на Прея и Персиан ми идват точно. Все пак неговото меню беше много по-леко за приготвяне,а нейното с повече компоненти, Манчо с право каза,че ще се утрепе от готвене.
Изобщо не ми пречи смехът й,изглежда ми ведро момиче,а и предполагам,че от екипа зад кадър се включват и я разсмиват допълнително. И Персиан не ме дразни. Хубава компания са тази седмица, пада готвене като изключим Весо,той попретупа нещата.

# 1 322
Постара се много Прея. Аз също бих разменила точките им с Персиян, но не това е толкова съществено.
Прави впечатление, че критериите на Манчев не са постоянни.  В негов стил би било очаквано да каже, че Прея е направила твърде много неща, сосове, различни меса... Ттттт, знаем си го и да намали оценката. Той олеква. Иначе аз бих си хапна от всичко.

# 1 323
  • Пловдив
Промото, ако не сте го гледали...https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2021-0 … herry-tazi/552264
Май ще ги подлюти яко Simple Smile

# 1 324
Аз бих дала 50 на Персиян и 49 на Прея. Подозирам, че нея няма да я канят повече и затова получава плакетът. С този интерес към него ще го видим пак. И дано, много ми хареса като домакин и е весел човек.
Напълно съм съгласна с написаното !
Харесвам много, много Прея ! Изобщо !
Но Персиан, беше по-добрият !!!
 50те - трябваше да са за него !
Май, наистина някой решава предварително !
Е, що тогава да се пънат останалите Ви участници !
Опорочавате предаването, драга продукция ! 😠😠😠😠😠

# 1 325
Малко няма връзка, но ще го напиша - наистина ли мислите, да речем, че т.нар. " Бутон на късмета" в Като две капки вода не се манипулира?
Продуцентите манипулират всичко, т.нар. " ВИП Брадър" си е чиста манипулация!
Така че няма да се учудя че и тука си прилагат същите техники. Просто видите ли, понеже продуцентите дават парите, следователно само тяхните идеи се зачитат.
Това е типично за всички видове риалити формати, не само в България, но и по целия свят.
И въпреки всичко, мнения като моето нямат никакво значение за тях.
Ние сме просто инструмент за рейтинг в тяхните очи.

# 1 326
  • Далечният изток
Възможно ли е Манчев да си дава оценките след като вече е видял готвенето на всички?

# 1 327
Възможно ли е Манчев да си дава оценките след като вече е видял готвенето на всички?

Това си го мисля от самото начало Hands Plus1

# 1 328
логично е да е така,като види кой какво и колко точки,преценява на кого да даде плакета и ги подрежда.

# 1 329
Ами както виждате той гледа запис, не готвенето в реално в еме.

# 1 330
  • софия
В някоя от предходните теми някой беше описал как гледа и дава оценките Манчев. Не може да гледа всички на запис, защото в петък отива с готови резултати и дава плакета по време на последната вечеря.

# 1 331
Но в петък така или иначе гледа запис на готвенето, а не на посрещането на гости и самото вечеряне. По време на вечерята пътува към госта. Доколкото знам тия вечери са поне няколко часа и продължават поне до полунощ. Та Манчев се появява по късна доба

# 1 332
Яяя, колко много сте изписали Simple Smile Явно ви е впечатлило момичето с представянето си!
Много хубава вечер - и като храна, и като готвене, и като поднасяне, и като настроение и смях. Групичката почти непознати учудващо добре си пасна и сработи, прекарват си добре, забавляват се, забавляват ни и нас, което всъщност е и основната цел на предаването, нали Grinning
Като изключим плитките в храната, грозните за моя вкус сини нокти и малко превъзбуденото за моите нерви Wink крякане и врякане, Прея се справи чудесно и си заслужи точките.
Вечерта на/при Персиян беше по-стилна и по-изискана, според мен, докато Прея имаше по много от всичко. Попретрупа чиниите, но пък готви много, с много компоненти, с много техники и с всичко се справи повече от добре! Мисля, че затова и Манчев я оцени с максималните точки. Съвсем заслужено.

# 1 333
  • софия
Но в петък така или иначе гледа запис на готвенето, а не на посрещането на гости и самото вечеряне. По време на вечерята пътува към госта. Доколкото знам тия вечери са поне няколко часа и продължават поне до полунощ. Та Манчев се появява по късна доба
Не, гледа първата част, прави коментари и тръгва. Възможно е и коментарите му за петък да се записват по-късно, но при всички положения той е готов с оценката преди края на вечерята в петък.

# 1 334
  • София
Дори не ми е идвало на акъла, че може да гледа всеки ден по едно.Изглежда всичко последния ден, дава точките и се тропосва на края да връчи наградата.

Общи условия

Активация на акаунт