🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 154
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 305
Точно, без реклами са. Благодарим и хората от България.

# 1 306
Реших да погледна представянето на Веселин.
Не съм впечатлен въобще. Аз обичам да ям свински карета, правя си ги всяка седмица, но с тях си правя и печени картофи и пия портокалов сок.
Презентационно - пълна глупост. Тази дъска, на която режеше месото, кучетата, които бяха в стаята, да им се дразнят рецепторите - прекалено.
Помещението не ми допадна, посред зима в стая от дърво...... Убеден съм, че им е било студено. Ликьора, който им предложи, забелязах, че поне на една от жените не допадна.
Гледам Персиян. Тоя човек бих го искал за учител по готвене, защото колкото и да се имам за добър готвач определено считам, че имам какво да науча от него. Още от самото начало усещам как Манчев до заяжда. Окото му - червено. Какво, да не би да го карат да ги гледа по 10 часа, че окото му се е отровило от тъпото лъчение?
Прея с коментара и за това, че имал самочувствие в готвенето - МИ РАЗБИРА СЕ. ТО СИ Е С ГОЛЯМО ПОКРИТИЕ ТОВА!
Наистина е добър. Много добър готвач. Скаридите искам да ги сготвя, а никога не съм готвил скариди.....
Историята с Титаник - любопитен факт - роден съм на 26 април 1989 година. Три години по-рано на тази дата е избухнал Чернобил.
Прея ме дразни с коментарите си. Много ме дразни.
Браво. Браво, Персияне. Браво. Нямам думи да опиша удивлението си от уменията, които демонстрира. Това е човек, който ми дава ПРИМЕР. Дано някой ден и аз готвя така.
Манчев. Не искам да те обиждам, но ще го направя - ПЕРСИЯН Е ПО-ДОБЪР ГОТВАЧ ОТ ТЕБ ПО МОЕ МНЕНИЕ. Факта, че му даде 9 точки - еми, направи го, защото е ясно, че играеш не на принципа кой готви най-добре, а на принципа " Продуцентите кой са решили да бъде победител". Не се учудвам въобще. Дори няма нужда да гледам Прея за да знам, че не се е представила на нивото на Персиян.
Малкоданска получи незаслужено голяма оценка за това, че бъдещия и съпруг и сготви вечерята! Дидо от Д2 - същия принцип! Просто си личи ЛАНСИРАНЕТО на определени хора.
Имам усещането, че въобще трябва да спра да ви гледам. Гледах единствено заради коментарите в тази тема. Това предаване не просто губи уважението ми, но ми става и ясно още повече как се толерира посредствеността пред истинския талант в България. Персиян заслужаваше да спечели, а няма да спечели. Наглост е. Наистина ГОЛЯМА НАГЛОСТ.

# 1 307
Постара се Прея,  ама телешко,  риба, скариди, бекон,  яйца, майонеза, авокадо, люто и още другия зарзават. От всичко по много.
всъщност не беше много, а от всичко по малко колкото да опитат. Много подходящ избор на десерт,лек и свеж финал,за да не им дойде прекалено. А и не е казано,че трябва да изядат всичко,ако им е много.
Ще си приготвя такъв тон,паниран в семенца,отдавна се каня. Със сос с каперси ще стане бижу.

# 1 308
  • София
Тази седмица всички са ми приятна изненада. Добре готви Прея.заслужи си точките. Персиан също заслужаваше 50.
Искам да видя Рут как ще се справи. След тези двамата, ще трябва да е нещо различно.

# 1 309
  • София
Според мен вечерята на Прея беше чудесна и си заслужи оценката. Което не променя факта, че и Персиан се справи не по-зле. Но Манчев е прав - при Прея имаше много риск, а тя се справи с всички предизвикателства. Готви много и разнообразно, да, нямаше нещо основно конкретно, но пък имаше богати, разнообразни вкусове, което даде възможност да има за всеки по нещо, да опитат различни неща и то кое от кое по-вкусни и хубави, поне така изглеждаха, в същото време сложни като приготовление. Аз направо мисля да си запазя видеото с нея, за да ми дава идеи като имам гости.
За Рут задачата става много трудна, ако иска да се представи на тяхното ниво.

# 1 310
Прея е участвала в този формат вече доста пъти, защо трябва постоянно да я гледаме? Да, и в сума други формати беше, в маскирания певец, в като две капки вода.......
Защо не се дава шанс на Персиян а на нея? 10 точки от Манчев, а на Персиян - 9! Е не е честно! Не ме интересува колко добре готви, нагледах се на уменията и вече достатъчно.

# 1 311
  • София
Е сега, дошло ти е до гуша. Ползват си техни "открития". Аз не гледам подобни формати. Това ми е първото и са ми непознати повечето.
Симпатична ми стана, както и Персиян. Основно си имаше и то много хубаво.

# 1 312
  • Варна
Прея е участвала в този формат вече доста пъти, защо трябва постоянно да я гледаме? Да, и в сума други формати беше, в маскирания певец, в като две капки вода.......
Защо не се дава шанс на Персиян а на нея? 10 точки от Манчев, а на Персиян - 9! Е не е честно! Не ме интересува колко добре готви, нагледах се на уменията и вече достатъчно.
Много навътре ги взимаш нещата, това е само едно предаване.....

# 1 313
Много навътре ги взимаш нещата, това е само едно предаване.....

Имам силно развито чувство за справедливост. Той готви много добре, заслужаваше да спечели. Това е моето мнение.

# 1 314
  • София
Аз бих дала 50 на Персиян и 49 на Прея. Подозирам, че нея няма да я канят повече и затова получава плакета. С този интерес към него ще го видим пак. И дано, много ми хареса като домакин и е весел човек.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 11:43 от Niya-

# 1 315
  • софия
Прея приготви предизвикателни неща, но не смятам, че Персиян беше за 9 т., а тя за 10. И аз като Ния, смятам, че трябваше точките да са обратно. Иначе Прия затвърди у мен неприятното усещане за нея - постоянно хихикащо-цвилене и твърде шумна. Със сигурност има голяма промяна в сравнение с първото й участие.
Да видим днес Рут какво ще направи.

# 1 316
И аз го изгледах. Хареса ми всичко, което приготви Прея. Вечерта беше забавна, заслужено получи 10-ки от участниците. Сега за Манчо - беше много смирен тази вечер, да не повярваш. И максималната оценка щеше да е почти ОК, ако не беше 9-ката за вечерята на Персиян. Сега, дори да е трябвало Прея да спечели, можеше да си даде 10 и на него и ако са равни накрая, да даде плакета на дамата, защото така, нали. Освен ако се е опасявал, че тя няма да получи максимума и си е оставил резерв?

# 1 317
Някак не прикова вниманието ми Прея. Сравнявайки лекотата с която готви Персиан, при нея нещата се случваха... тромаво. Едва ли е точната дума, но това ми е усещането. Гледала, рисърчвала Smiley, рисувала...Wink Малко в стил зубрач на изпит. От всичко което приготви най-интересен ми беше споменатия сос с грилован ананас и люти чушки, за който Манчо промърмори.
Дано Рут не се натегне със свръх амбициозно меню та да засенчи Прея. Smiley

Много е отслабнала, поздравявам я за волята и дано задържи килограмите.

# 1 318
  • Пловдив
Много претрупано ми беше всичко снощи...и тя някак прекали с мяткането на плитки и хилежа.

# 1 319
Много ме дразни като вземат да пеят за щяло и нещяло..
Прея защо беше без маска в магазина? Гергана с маска на пазара, Прея без я магазина..

Общи условия

Активация на акаунт