🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 144
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 440
Чиниите мисля, че са от Айко. Бях харесала същите, но в бордо.
Щях да забравя
https://www.ikea.bg/rooms/kitchen/tableware/dinnerware/plates/st … ia-27-sm/00490065

# 1 441
Ирмена я помня от участието ѝв Търси се.
Изключително депресивна и скучна ми беше. Някакви точки си беше сложила и се чудех татуировки ли са или не
Прея се държа просташки превъзбудено тази вечер.

# 1 442
На Рут много ми харесаха фалафелите. И основното с нуделите и кълновете също, но пък явно не и се получи.
Масата и ми се видя някак много празна между ястията. Гостите с празни чинии, на гола маса без покривка, бяха жалка картинка.
Веселин и Гергана според мен откровено си скучаеха. На нея и се чудя как даде 10 т., като май само десерта и хареса.
За другата седмица искам някой да направи дроб сарма. Smiley Задължително с пресен джоджен.

# 1 443
Тази седмица ми харесаха участниците. Изглеждаха приятна компания и според мен им беше приятно. Харесаха ми и ястията им и презентациите на повечето. Като цяло тази седмица ми беше интересна и другата се очертава такава май.
П.П. На мен ли ми стори или Рут Колева и Веселин Овчаров имаха закачка един с друг? Thinking

# 1 444
  • София
🤔 Чудя се като кажат, че нещо им било безсолно - не могат ли да си поискат солница? 😉

# 1 445
Еми, не се учудвам. Дано вече не я канят Прея. Писна ми от нея. Толкова ли няма хора с таланти в България, че все нея да канят.... Предпочитам 5тима като Персиян пред нея.

# 1 446
Предпочитам 5тима като Персиян пред нея.

Петима като Персиян? Представям си в една Черешка: Денди, Евгени Минчев, Кулагин, Цецо Гримьора и Джорджано примерно Grinning Ще бъде мяу-мяу

# 1 447
Незаслужена победа за Прея. Надявам се сега поне като миряса да спрат да я канят вече. За мен победител е Персиян. Него бих го гледала отново.

# 1 448
  • София
И Рут ми стана симпатична, но не и се получи готвенето. Заслужена победа на Прея. Персиян също заслужаваше 50.

# 1 449
  • Варна
За мен Персиан се справи чудесно като домакин и в готвенето, за мен той трябваше да е победителят. Прея също много се постара, много забавна вечер наблюдавахме при нея. Не я харесвам като човек, но чувството и за хумор на моменти беше добро, бих искала да опитам и всичко нейно. Постоянно я подозирах, че ще дава оценка максимум 9, но за щастие не се изложи така при Персиан. Че щеше да е смешно да въздиша така на ястията и да даде 9. Покривки, обстановка в дома, посуда не ги коментирам, защото това си е много лично за всеки и трудно ще съвпадне с виждането ни за естетика. Аз винаги оценявам основно уют, настроение, емоцията, която ти подарява домакинът. Както не го харесвах въобще, Персиан ме отнесе докато гледах. Толкова ми се прииска да съм там с тях, да опитам всичко. Много беше мислил и той над всичко, на него някак много ефирно, елегантно му се получи вечерта. Готвеше с лекота, всичко ми звучеше много вкусно, вдъхновяваше. Аз толкова обожавам скариди, морски дарове и риба, че никак не ми е нелогично да присъстват в едно меню за вечерта.  Не бях чувала за това правило, което изтъкна Манчев. Дори и да е така, можеше да мине само със забележка, защото цялостното му представяне беше забележително. Аз лично ще запомня неговата вечер, така както съм запомнила вечерта на Левон Хампарцумян. Подходяща напитка за всяко ястие, чак съжалих Весо, понеже скоро гледах интервю относно проблемите му с черния дроб на 14 години, тогава не е бил с добри прогнози заради хепатит, не очаквах, че ще пие. Отделно менюто му беше леко, хармонично за мен. Била съм на гости на приятели, които готвят уникално вкусно, но като се започне от салатата и се стигне до десерта, когато всичко е тежко като храна, става натоварващо и не можеш да се насладиш на вкуса истински. Да не говоря, че ужасно съжалявам, че не мога да погълна всичко предоставено. Simple Smile Рут явно не успя с вкуса, иначе би ми било интересно да бъда гост и при нея, интересни нови вкусове за мен, но и аз май не бих понесла всичко това люто. И друго ме озадачава при нея, защо се преобразява така с програми в профилите си, доста различна е пред камерата и на живо. Като цяло не съжалявам, че гледах седмицата. Гери за мен е откритие, че е такъв фин човек. Рут противно на нрава и, за който се носят легенди, беше с приятелско отношение. Аз гледах заради Веселин Овчаров, интересен човек, като мъж според мен на живо печели жените с излъчване и магнетизъм. Иначе за мен е от мъжете, които ми е трудно да окачествя като красив(много интересни черти има, не бих казала, че е българин, ако не знаех), намирам го за интересен, уравновесен и харизматичен. Според мен не се беше постарал да обмисли вечерта си, той си го каза сам тази вечер. Вярвам, че можеше да се представи много по-добре. Ако участва втори път, след това, което видя при другите, би бил различен домакин. Относно творчеството на Рут и Прея: много любими мои песни са техни. Рут е много талантлива, даже съм спорила с музикант, докато слушахме песните на Рут "Oceans"  и "Run", че българка ги изпълнява. Тя е изпълнител на световно ниво. "Бледи следи", "Близо","Хиляди" също много харесвам на Рут. На Прея много любимо ми е "Всички наши места", особено по време на път. Simple Smile Tri O Five & Preyah -  "ЕГО" много свежо. Това са музикалните поздрави от мен за тази вечер. За мен не е задължително да харесвам изпълнителя като човек. Изкуството или те докосва, или не. Манчев наистина е много кисел и дразнещ вече. Преди години беше доста по-свеж.

# 1 450
Факт е, че Персиян тръгна малко ала Денди, обаче се оказа, че не е така. И високи оценки давале, и добре се справи, без претенция. Та към момента поне за мен е далеч от Денди, Евгени и т.н., които са въздух под налягане.

# 1 451
Може ли да ми кажете в каква тава правите бързата палачинка на Камелия Воче, че моята се оказа неподходяща и почти излезе от тавата и стана гърчава.
Има ли видео някъде как я прави?

# 1 452
  • софия
Стефан Щерев вече е участвал в Черешката. Помня някакви разхвърляни шкафове, пълни с подправки. Разправяше, че си носи от там, където ходи. По принцип ми е антипатичен. От приятелския кръг на Ути и Тупарев е.
Ермена Чичикова, последно като я гледах, много депресия навяваше. Дано е излязла от този период.
Елена Бозова води в Меджик и покрай Камен Донев я знам. И тя е участвала вЧерешката. Мисля, че беше в една седмица с Катето Евро. Имаше едно много малко апартаментче.
Харесвам Зомбори, а мис България подозирам, че ще е смях, предвид това как ги избират тези девойки.
Задачата е интересна и дава възможност за много различни изяви.

# 1 453
Предпочитам 5тима като Персиян пред нея.

Петима като Персиян? Представям си в една Черешка: Денди, Евгени Минчев, Кулагин, Цецо Гримьора и Джорджано примерно Grinning Ще бъде мяу-мяу

Нямах предвид сексуалността му ако това си мислиш. Кулагин не го понасям, нито Евгени Минчев. Имах предвид опитни гурме готвачи в случая. И не ми казвай, че няма такива в България. Лично познавам един банкер, който може да готви така.

# 1 454
Бозова е първа дружка с Катето. Не ми е приятна тая жена.
Малко съм скептична за другата седмица

Общи условия

Активация на акаунт