https://www.ikea.bg/rooms/kitchen/tableware/dinnerware/plates/st … ia-27-sm/00490065
Задължително с пресен джоджен.
Ще бъде мяу-мяу
Рут явно не успя с вкуса, иначе би ми било интересно да бъда гост и при нея, интересни нови вкусове за мен, но и аз май не бих понесла всичко това люто. И друго ме озадачава при нея, защо се преобразява така с програми в профилите си, доста различна е пред камерата и на живо. Като цяло не съжалявам, че гледах седмицата. Гери за мен е откритие, че е такъв фин човек. Рут противно на нрава и, за който се носят легенди, беше с приятелско отношение. Аз гледах заради Веселин Овчаров, интересен човек, като мъж според мен на живо печели жените с излъчване и магнетизъм. Иначе за мен е от мъжете, които ми е трудно да окачествя като красив(много интересни черти има, не бих казала, че е българин, ако не знаех), намирам го за интересен, уравновесен и харизматичен. Според мен не се беше постарал да обмисли вечерта си, той си го каза сам тази вечер. Вярвам, че можеше да се представи много по-добре. Ако участва втори път, след това, което видя при другите, би бил различен домакин. Относно творчеството на Рут и Прея: много любими мои песни са техни. Рут е много талантлива, даже съм спорила с музикант, докато слушахме песните на Рут "Oceans" и "Run", че българка ги изпълнява. Тя е изпълнител на световно ниво. "Бледи следи", "Близо","Хиляди" също много харесвам на Рут. На Прея много любимо ми е "Всички наши места", особено по време на път.
Tri O Five & Preyah - "ЕГО" много свежо. Това са музикалните поздрави от мен за тази вечер. За мен не е задължително да харесвам изпълнителя като човек. Изкуството или те докосва, или не. Манчев наистина е много кисел и дразнещ вече. Преди години беше доста по-свеж.
Ще бъде мяу-мяуПрепоръчани теми