) Мислех, че ще завърши с хубавата им целувка, както в 1ви епизод, а след нея някой друг спомен ще проблесне (на същото се надявах и когато Еда припадна в ръцете му, когато се блъснаха един в друг, когато въвеждаха паролата, когато Еда пусна музика в колата…) Не съм от отбора, обвиняващ Серкан, че сега е студен, страхлив, обиждащ, безчувствен…Та той е бил именно такъв преди 1 година, преди да срещне Еда и ние сами го видяхме. Аз бих се сърдила много повече на онзи Серкан, който с цялата си памет и разсъдък се държеше ужасно с Еда – обвиняваше я, изгони я, обижда я, беше страхлив, 10 епизода му отне да се усети и да й признае чувствата си, не знаеше как да се доверява и т.н. И сега за него всичко е постарому, когато нямаше любов, а връзката бе "договор" между двама. За жалост Еда му е напълно непозната и не очаквам да й се хвърли на врата, да я целуне, да й казва мили неща, така както не го правеше в началото и дълго време след това.Това обаче далеч не значи, че похватът на сценаристите с амнезията ми харесва,защото не ми се гледа страдащо, тъжно Бамби и объркан робот Болат...

. Това беше епизодът на Ханде!

. Това беше епизодът на Ханде!
Препоръчани теми