Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Живея за момента, в който ще се обърне палачинката. Отмъщението се сервира студено!

# 481
  • София
Последно. Обещавам. И спирам. Няма да пиша повече за Серкан Болат и Селин както й беше там фамилията. Просто не заслужават да си хабя нервите за тях. Но преди да си наложа карантина, искам да попитам:
- С какви очи Серкан ще моли Еда за прошка, след като си спомни всичко? След като си спомни колко я нарани първия път, докато се правеха на сгодени. Че я върна от летището, отказа я от мечтите й, врече й се във вярност, а после я изостави с грозното обяснение, че работата е по-важна за него. Скри от нея истината за родителите й и тя я научи от тъпата кокошка, в която Серкан уж никога не е бил влюбен. Каза го и на тъпата кокошка в лицето, каза го и на Еда в офиса, докато си правеха кафе след поредния скандал (ако сте забравили, когато Еда обвини Селин за обърканите чертежи и Серкан защити Селин, а Еда се обиди от държанието му тогава). И накрая се сгоди за тъпата кокошка пред Еда, без да се поинтересува от чувствата й и какво е ставало в периода от живота му, който не помни. Та... с какви очи ще моли Еда да му прости и отново да бъде с него? Аз не бих имала очи да прося разбиране и прошка. Не бих имала и сили да продължа да гледам този човек в очите. Тежко му на Серкан, когато си спомни цялата онази любов, която изпитваше към Еда! Серкан беше казал на Енгин, че обича Еда повече от всичко и всички, повече от себе си, че не би понесъл тя да страда. Когато си спомни тези думи, нека си спомни и очите й, когато предложи брак на Селин. Пожелавам му я цялата тази болка, която ще изпита, осъзнавайки какво е направил! Наистина не го съжалявам и не мисля, че ще му простя някога. Но сериал да става. Wink

# 482
Мики, това ще да са Еда и Серкан след 15г брак Grinning Grinning Grinning

Вярно, че много хвалят Ханде, сега се разгледах в туитър. Една фенка дори е споделила какво пие след серията - вода с лимон. Дивачка.

Аз, въпреки, че не обичам да гледам любимката ми да е наранена, не знам защо, но обожавам да я виждам бясна, разгневена и полудяла от яд... Пълни ми душата, когато е такава, като граната, която ще избухне всеки момент.
Та... въпреки, че серията беше някак трудна за гледане, в ума ми зацликлиха три неща, които са ми много любими.
Първо - Еда, когато крещи на Серкан и когато вика и блъска... невероятна е просто.
Второ - момента, когато Серкан влезна в Арт Лайв и усети нещо, както го усети и Еда. Хубав ход беше от страна на сценаристите.
Трето - сърцебиенето или сърцестягането, каквото там стана, когато тя седна пред него. Думите, които му каза, че сърцето не забравяло.
Второто и третото нещо бяха много симпатични и мили, които топлят малко душата Grinning
Ама въпреки това, Серкан си заслужава бой с тиган и цялата посуда, която Али преди време беше готова да вземе Grinning

# 483
И нещо старо , което ми излезе , докато правех новото гифче , от 22.11 е , 2 месеца по-късно  сме със същите емоции Joy

# 484
Здравейте, пристигам по никое време,но и моите емоции бушуват след епизода. Но явно има нещо сбъркано в моя телевизор или мозък, защото епизодът ми хареса, беше динамичен, силен, емоционален, със страхотна актьорска игра. Преди да ме помислите за откачена или безчувствена, бързам да кажа, че ми хареса допреди да видя финала!(И че се разплаквах поне 5 пъти Grinning) Мислех, че ще завърши с хубавата им целувка, както в 1ви епизод, а след нея някой друг спомен ще проблесне (на същото се надявах и когато Еда припадна в ръцете му, когато се блъснаха един в друг, когато въвеждаха паролата, когато Еда пусна музика в колата…) Не съм от отбора, обвиняващ Серкан, че сега е студен, страхлив, обиждащ, безчувствен…Та той е бил именно такъв преди 1 година, преди да срещне Еда и ние сами го видяхме. Аз бих се сърдила много повече на онзи Серкан, който с цялата си памет и разсъдък се държеше ужасно с Еда – обвиняваше я, изгони я, обижда я, беше страхлив, 10 епизода му отне да се усети и да й признае чувствата си, не знаеше как да се доверява и т.н. И сега за него всичко е постарому, когато нямаше любов, а връзката бе "договор" между двама. За жалост Еда му е напълно непозната и не очаквам да й се хвърли на врата, да я целуне, да й казва мили неща, така както не го правеше в началото и дълго време след това.Това обаче далеч не значи, че похватът на сценаристите с амнезията ми харесва,защото не ми се гледа страдащо, тъжно Бамби и объркан робот Болат...Sob
Лично аз бих се сърдила за нещо друго на Серкан, и то е как остави Еда в най-важния им ден, за да отиде да свърши „важна“ работа … Уж променен, но той отново предпочете работата пред любимата си. Какво по-важно може да има от сватбения им ден?!Не може ли да звънне един телефон и да каже „Хора, оставете ме да се оженя!“ Сигурно когато се раждат децата им, той пак ще замине я да подпише някой договор, я да направи конференция... Ей това не бих му простила аз. Но за амнезията… няма вина.Има вина тази с празната кокоша глава, която му е напълнила с глупости и без друго обърканите мисли. "Нашият Серкан" надали би искал нещо такова да му се случи и да забрави най-хубавите си месеци и мигове от целия му живот.И все пак мозъкът му прави опити да си спомни Еда, а сърцето му дава знаци, че има „нещо“!:relieved:
Последно искам да споделя и 3 неща,които не ми харесаха от чисто човешка гл.т. Първо – как всички бяха отписали Серкан (с изключение на двете му най-скъпи жени) Второ – как Айдан не можа да каже на Еда едно простичко „Серкан е жив, но има амнезия…“. Момичето страда, плаче, сънува го, мисли го, животът й се срина, а ти дето щеше да й ставаш свекърва да не й кажеш нещо толкова важно. И третото е ясно – подлата кокошка.
Благодаря на всички, отделили време да изчетат романа ми, и искам да ви пожелая по-спокойно да приемате случилото се. Пак ще дойдат хубави дни, помислете си как Селин за втори път ще бъде зарязана пред олтара и как Серкан щом си спомни всичко ще я изгони за втори път от живота си!Хайде лека нощ от мен! Hug

# 485
Дано прочете Малкия принц- неговата книга. Може би ще събуди стари спомени. Но аз не съм сценарист. Само се моля да не се стигне до годеж. Или поне да си спомни в деня на годежа,  точно преди да се сгоди. Дано измислят нещо  сценаристите. Ще заспя със свито сърце като всички вас. Лека нощ!

# 486

Аз, въпреки, че не обичам да гледам любимката ми да е наранена, не знам защо, но обожавам да я виждам бясна, разгневена и полудяла от яд... Пълни ми душата, когато е такава, като граната, която ще избухне всеки момент.
Та... въпреки, че серията беше някак трудна за гледане, в ума ми зацликлиха три неща, които са ми много любими.
Първо - Еда, когато крещи на Серкан и когато вика и блъска... невероятна е просто.
Второ - момента, когато Серкан влезна в Арт Лайв и усети нещо, както го усети и Еда. Хубав ход беше от страна на сценаристите.
Трето - сърцебиенето или сърцестягането, каквото там стана, когато тя седна пред него. Думите, които му каза, че сърцето не забравяло.
Второто и третото нещо бяха много симпатични и мили, които топлят малко душата Grinning
Ама въпреки това, Серкан си заслужава бой с тиган и цялата посуда, която Али преди време беше готова да вземе Grinning

Съгласна съм с всяка една дума.

# 487
Аз не съм ядосана  Серкан. На Селин - да, но на Серкан - не. И ето аргументите ми. Не ни казаха къде точно е раната и операцията на Серкан, но по принцип за паметта, съхраняването на информацията "отговаря" втория мозъчен отдел, включващ задните отдели на двете полукълба, теменните, слепоочните и тилните отдели на кората. Правени са експерименти (не си спомням какъв Пенфийлд беше) при дразнене със слаби електроимпулси в определени точки в слопоочния дял на мозъка възникват живи, сложни и детайлни спомени. При това не става дума за просто припомняне, а повторно реалистично и ярко изживяване на събитията. Отминалите случки се разгръщат в същата хронологическа последователност, каквито са били при първото преживяване. Експериментът е по-сложен, но го споменавам: 1) защото при Серкан става дума за сериозна травма и мозъчна операция и 2) ролята на електростимулатори по-нататък могат да изиграят неочаквани и силни зрителни, слухови, осезателни ... усещания. Но разказите не помагат. Аз забелязах, че той имаше затруднения с дясната ръка, която се управлява от лявото полукълбо, а то контролира обработката на информация и е аналитично. Има връзка със самосъзнанието (кой съм Аз?)разбирането на езикова информация, понятия и т.н. В този случай критичност при възприемане на разказите не може да се очаква веднага. Той се е хванал за нещо, което му дава в момента сигурност в хаоса  и това е Селин. От тук нататък Селин формира разказа за самия него. Притискането няма да помогне. Учудвам се обаче на Айдан, която някак излеко прие информацията на лекаря (познат или приятел на бащата на Селин) и ... до тук. Селин се показа не просто като зло, направо си е опасна за човек в егоистичните си цели. Няма за какво да му се отмъщава на Серкан. На него му трябва време и помощ. А Еда е шокирана и бърза.

# 488
Аплодисменти за играта на Ханде, страхотно ни представи Еда Hands Clap
Керем е както винаги много, много добър, аз изгледах във времето и други негови сериали, но Ханде сега расте пред очите ми, единствено с тази роля я познавам. Става все по-добра, а днес беше блестяща Yellow Heart. Това беше епизодът на Ханде!

Серкан Болат, разбирам, че е с амнезия и е объркан, но това не пречи да бъде възпитан и толерантен поне малко към болката на потърпевшия за който тези непомнени дни са били едни от най-хубавите в живата му. Поне малко разбиране да беше показал, да беше
поговорил спокойно с Еда, а не да се перчи и вика, а пък с това предложение към Селин, направо ми идва да го зачеркна с черен перманентен маркер и да нямам спирт или друг препарат за да изтрия чертата. Много ме разочарова Серкан Болат! Знам, че той няма вина, че не помни Еда, знаем, че кокошката му е наговорила куп лъжи, но това не му дава право да бъде безжалостен към чувствата и страданието на госпожа Еда.
Еда, това прекрасно момиче с тези пълни с болка очи да гледаш как ти се изплъзва щастието, да не можеш да дишаш от мъка и да се бориш дори да изглежда невъзможно, така ме просълзи това момиче.
Сценаристите можеха да измислят не толкова унижаваща Еда история и не дотам толкова груб Серкан, загуби се целият му чар. Ако са мислили, че ще препознем старият Робо, излъгали са се, видяхме един Серкан Болат вярващ само и единствено на приятелката от детството. Смешно!
Дениз засега ми изглежда свестен,даже и актьора ми стана симпатичен на първо четене, да видим.
От Айдан съм много разочарована!
Налбантова, бисер такъв, успя да ме изкараш от мрачното ми настроение, този джойстик беше върхът Joy

# 489
  • София
Как ще му прости,?Ще прости защоъто е изтъкана от доброта.А той как ще прости ако в този безпрдонен,безпаметен и жесток човек  има пръст човек от нейното семейство,Не ми се вярва че Семиха просто е решила да подари акциите и си замине. Колкото дпо играта на Ханде ,-очукана от живота ,тя става по зряла,запазила детското в себе си ,но  с изпитанията  помъдряла и като се приеме,че Керем е този който успява да вдигне нивото на всичките си партнюрки,резултата е виден.Една негова колежка има същото качество,всеки който играе с нея показва най добрите си качества като артист.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 01:07 от Leddel

# 490
  • София
+1 за всяка дума. Нямам какво да добавя. Прочела си ми мислите. Simple Smile
Аплодисменти за играта на Ханде, страхотно ни представи Еда Hands Clap
Керем е както винаги много, много добър, аз изгледах във времето и други негови сериали, но Ханде сега расте пред очите ми, единствено с тази роля я познавам. Става все по-добра, а днес беше блестяща Yellow Heart. Това беше епизодът на Ханде!

Серкан Болат, разбирам, че е с амнезия и е объркан, но това не пречи да бъде възпитан и толерантен поне малко към болката на потърпевшия за който тези непомнени дни са били едни от най-хубавите в живата му. Поне малко разбиране да беше показал, да беше
поговорил спокойно с Еда, а не да се перчи и вика, а пък с това предложение към Селин, направо ми идва да го зачеркна с черен перманентен маркер и да нямам спирт или друг препарат за да изтрия чертата. Много ме разочарова Серкан Болат! Знам, че той няма вина, че не помни Еда, знаем, че кокошката му е наговорила куп лъжи, но това не му дава право да бъде безжалостен към чувствата и страданието на госпожа Еда.
Еда, това прекрасно момиче с тези пълни с болка очи да гледаш как ти се изплъзва щастието, да не можеш да дишаш от мъка и да се бориш дори да изглежда невъзможно, така ме просълзи това момиче.
Сценаристите можеха да измислят не толкова унижаваща Еда история и не дотам толкова груб Серкан, загуби се целият му чар. Ако са мислили, че ще препознем старият Робо, излъгали са се, видяхме един Серкан Болат вярващ само и единствено на приятелката от детството. Смешно!
Дениз засега ми изглежда свестен,даже и актьора ми стана симпатичен на първо четене, да видим.
От Айдан съм много разочарована!
Налбантова, бисер такъв, успя да ме изкараш от мрачното ми настроение, този джойстик беше върхът Joy

# 491
  • София
Аз не съм ядосана  Серкан. На Селин - да, но на Серкан - не. И ето аргументите ми. Не ни казаха къде точно е раната и операцията на Серкан, но по принцип за паметта, съхраняването на информацията "отговаря" втория мозъчен отдел, включващ задните отдели на двете полукълба, теменните, слепоочните и тилните отдели на кората. Правени са експерименти (не си спомням какъв Пенфийлд беше) при дразнене със слаби електроимпулси в определени точки в слопоочния дял на мозъка възникват живи, сложни и детайлни спомени. При това не става дума за просто припомняне, а повторно реалистично и ярко изживяване на събитията. Отминалите случки се разгръщат в същата хронологическа последователност, каквито са били при първото преживяване. Експериментът е по-сложен, но го споменавам: 1) защото при Серкан става дума за сериозна травма и мозъчна операция и 2) ролята на електростимулатори по-нататък могат да изиграят неочаквани и силни зрителни, слухови, осезателни ... усещания. Но разказите не помагат. Аз забелязах, че той имаше затруднения с дясната ръка, която се управлява от лявото полукълбо, а то контролира обработката на информация и е аналитично. Има връзка със самосъзнанието (кой съм Аз?)разбирането на езикова информация, понятия и т.н. В този случай критичност при възприемане на разказите не може да се очаква веднага. Той се е хванал за нещо, което му дава в момента сигурност в хаоса  и това е Селин. От тук нататък Селин формира разказа за самия него. Притискането няма да помогне. Учудвам се обаче на Айдан, която някак излеко прие информацията на лекаря (познат или приятел на бащата на Селин) и ... до тук. Селин се показа не просто като зло, направо си е опасна за човек в егоистичните си цели. Няма за какво да му се отмъщава на Серкан. На него му трябва време и помощ. А Еда е шокирана и бърза.

Katya_I , уважавам професионално написания ти пост, но си позволявам да отбележа нещо във връзка с изписаните многобройни старници и постове по въпроса за образа на Серкан Болат в епизод 29! Повечето момичета, включително и аз отбелязахме, че за нас вината на Серкан не е в това, че има амнезия, дори не и в това, че се появи във фирмата със Селин! Според мен "вината" на Серкан е в това, че пренебрегна всичко друго (разкази, снимки, бегли спомени), освен информацията, която както ти си написала му дава сигурност и идва от Селин! И дори това не ме ядоса чак толкова в сценария, колкото изключително студеното, високомерно, пренебрежително отношение към Еда, надменното обръщение Edda Hanim и накрая унижението за Еда, да чуе предложението му за брак със Селин пред всички тези, които само преди два месеца бяха гости на нереализираната им сватба с Еда (семейство, приятели и колеги)! Прави го само, за да се чувства сигурен, независимо от факта, че осъзнава, че наранява друг човек? Това му поведение едва ли може да се оправдае с амнезията му и травмата, която е изпитал! Защото няма реципрочност в това да нараниш един човек съзнателно, само за да се чувстваш добре ти самия! Затова казвам, че трудно ще възстановят сценаристите блясъка и харизмата на героя Серкан Болат!

P.S. Ninika , писала си докато и аз писах, но видях поста ти и си позволявам само да отбележа, че разсъжденията ни по отношение сценария тази вечер и героя Серкан Болат съвпадат! Аз тази вечер бях изключително силно завладяна от куп негативни емоции, написах много мнения и коментари в темата, но в заключение, разочарована съм от образа на Серкан, от грубостта и нетактичността му, които видяхме тази вечер, както и от образа на Айдан (но при нейния образ разочарованието е от няколко предишни епизода)!

Спокойни сънища на развълнуваните, които още не спят! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 01:23 от nrgmama

# 492
Много ми е тъжно, подтиснато, тревожно и нещастно. Надявах се да има повече забавни моменти, които да балансират случващото се. Какво ми направи най-голямо впечатление:

1. Не трябва ли, ако си загубил паметта си, да се опиташ да си я възвърнеш. Да ти трябва всяка частичка от спомените на другите, за да сглобиш липсващото. Още повече, че паметта ни е емоционална. Ние избираме какво искаме да помним и какво, колкото се може по-бързо да забравим. При Серкан всичко това липсва. Той не иска да говори точно с човека, с който е преживял тези емоции. Разпита Енгин, но не говори за миналото с Еда, а директно го отрече. Знам, че е за целите на бъдещите серии, но ми се струва нелогично. По тази причина всички се нахвърляме на Серкан, защото той не даде равен шанс на Еда и Селин.

2. Бил е във връзка с майка си. Ако Селин го е настройвала срещу Еда, къде е била г-жа Айдан, за да му разкаже, че благодарение на Еда може да излиза, че Еда е направила толкова много за тях. Да му разкаже как Селин си продаде акциите, как се чудеше Ферит или Серкан, как го предаде не един път. Защо е мълчала и не е защитила Еда?

3. Да спестиш на някой, който те е извел от собствения ти затвор, че човекът, който безумно обича е жив цели два месеца - тази постъпка на Айдан е черна неблагодарност! За мен тя престана да съществува като човек - с нищо не мога да я оправдая. Тук сценаристите според мен прекалиха отвсякъде. Знам, ще кажете за целите на сценария, но можеха да го поднесат по-умно. Айдан се оправда, че дала дума. На кой толкова жесток човек ти даде дума, г-жо Айдан? На Серкан, който не помни Еда или на Селин, която я мрази! Що за чудовищна и неблагодарна жена изведнъж се оказа г-жа Айдан, която казваше, че вече има и дъщеря?

4. Еда каза кратичко на Айдан - за такава постъпка няма оправдания! Тук искам да питам сценаристите - как в бъдеще и с какви очи ще се гледат снаха и свекърва? Еда е интелигентна жена, колкото и да обича Серкан, няма ли да си зададе въпроса какво ще прави в това семейство? Ще може ли някога изобщо да има доверие в бабата на бъдещите си деца? Много ме ядосват сценаристите като пишат глупости, които ще се чудят после как да оправят!

5. Защо след като Серкан помни съдружниците си във фирмата и най-големите си приятели - Енгин и Пъръл не се е свързал с тях? Оставил ги да вярват, че е мъртъв и да умират от тъга по него. Ако съм на тяхно място, бих го разкарала от живота си без всякакво обяснение и оправдание. Еда не помни, а тях? Те с какво са заслужили този ужас? Освен това са го издирвали и са били задължени и да продължат с делата на фирмата. Енгин дори не го попита, а защо не се обади на нас? Сценаристите подценяват публиката си и това ще им изиграе лоша шега. Не може да ми е интересно нещо, което е нелогично.

6. За десерт оставих единственото хубаво в тази тягостна серия - Еда, изиграна блестящо от Ханде Ерчел! От първия път, когато видях Ханде, знаех, че това момиче го чака голямо бъдеще и безкрайно се радвам, че се оказах за пореден път права - напук на всички "големи познавачи на актьорското майсторство", пишман киномани и обикновени дребни душици, пълни със завист и злоба. Не става въпрос за никой в темата, а за всички безумни "критици", които съм прочела до ден днешен на тема Ханде. Познах възхода на много творци - не само актьори и съм много радостна от този факт! Имам някакво шесто чувство дали една песен ще стане хит, дали някой ще завладее и изпълни сцената, дали твореца притежава талант. Не мога да го обясня как се случва.

Ханде мина през цялата палитра на чувствата на своята героиня! Видяхме една плачеща в душата си Еда, която нежно говори на Сириус и рее поглед в небесата, за да проследи самолета. Един такъв е отнел любимия ѝ! Еда, която не спира да се надява, да търси, не се отчайва и не се предава. Еда, която сънува кошмари и на яве и на сън. Ще продължа да пиша за нея, защото тази прекрасна героиня го заслужава. Да се радваме, че дотук сценаристите не се гаврят и с нейния образ.

7. Не разбирам от амнезия. Нямам познания по човешка анатомия. Коментирам само действията на героите, които ми се сториха лишени от здрав разум.

Виждам, че се появиха страшно много постове докато си успокоявам душата с писане и се връщам да ви прочета.

# 493
  • Плевен / София
Скрит текст:
Аз не съм ядосана  Серкан. На Селин - да, но на Серкан - не. И ето аргументите ми. Не ни казаха къде точно е раната и операцията на Серкан, но по принцип за паметта, съхраняването на информацията "отговаря" втория мозъчен отдел, включващ задните отдели на двете полукълба, теменните, слепоочните и тилните отдели на кората. Правени са експерименти (не си спомням какъв Пенфийлд беше) при дразнене със слаби електроимпулси в определени точки в слопоочния дял на мозъка възникват живи, сложни и детайлни спомени. При това не става дума за просто припомняне, а повторно реалистично и ярко изживяване на събитията. Отминалите случки се разгръщат в същата хронологическа последователност, каквито са били при първото преживяване. Експериментът е по-сложен, но го споменавам: 1) защото при Серкан става дума за сериозна травма и мозъчна операция и 2) ролята на електростимулатори по-нататък могат да изиграят неочаквани и силни зрителни, слухови, осезателни ... усещания. Но разказите не помагат. Аз забелязах, че той имаше затруднения с дясната ръка, която се управлява от лявото полукълбо, а то контролира обработката на информация и е аналитично. Има връзка със самосъзнанието (кой съм Аз?)разбирането на езикова информация, понятия и т.н. В този случай критичност при възприемане на разказите не може да се очаква веднага. Той се е хванал за нещо, което му дава в момента сигурност в хаоса  и това е Селин. От тук нататък Селин формира разказа за самия него. Притискането няма да помогне. Учудвам се обаче на Айдан, която някак излеко прие информацията на лекаря (познат или приятел на бащата на Селин) и ... до тук. Селин се показа не просто като зло, направо си е опасна за човек в егоистичните си цели.
Няма за какво да му се отмъщава на Серкан. На него му трябва време и помощ.
Скрит текст:
А Еда е шокирана и бърза.

Katya_I , уважавам професионално написания ти пост, но си позволявам да отбележа нещо във връзка с изписаните многобройни старници и постове по въпроса за образа на Серкан Болат в епизод 29! Повечето момичета, включително и аз отбелязахме, че за нас вината на Серкан не е в това, че има амнезия, дори не и в това, че се появи във фирмата със Селин! Според мен "вината" на Серкан е в това, че пренебрегна всичко друго (разкази, снимки, бегли спомени), освен информацията, която както ти си написала му дава сигурност и идва от Селин! И дори това не ме ядоса чак толкова в сценария, колкото изключително студеното, високомерно, пренебрежително отношение към Еда, надменното обръщение Edda Hanim и накрая унижението за Еда, да чуе предложението му за брак със Селин пред всички тези, които само преди два месеца бяха гости на нереализираната им сватба с Еда (семейство, приятели и колеги)! Прави го само, за да се чувства сигурен, независимо от факта, че осъзнава, че наранява друг човек? Това му поведение едва ли може да се оправдае с амнезията му и травмата, която е изпитал! Защото няма реципрочност в това да нараниш един човек съзнателно, само за да се чувстваш добре ти самия! Затова казвам, че трудно ще възстановят сценаристите блясъка и харизмата на героя Серкан Болат!
+1 за nrgmama
Катя не смятам, че Серкан си помага сгодявайки се за Селин. Тя продължава да го манипулира както и преди това....и този път го е впримчила яко.....Въобще не ми е жал....Ще си сърба това, което си надроби сам....
"това, което сам си направиш, и цяло село да се събере не може да го направи"....
Вече наистина ви оставям....няма да хабя повече енергия за Серкан....Дано само Еда издържи.....и когато си спомни, тя да "забрави" за него....така ще е най добре за нея...

# 494
Виждам, че хвалите Ханде за играта в епизода. Аз пък ще кажа, че "израстването" не й е от вчера и не е само от партньорството с Керем. Да напомня, че тя направи страхотна главна роля в мафиотската драма "Азизе", където партньор й беше  великолепния Буура Гюлсой. За съжаление прекратена без финал заради пустите рейтинги на 6-ти епизод.
Ханде може да изразява болка и страдание, гняв и всякакви дъл оки чувства. Просто стана популярна с по-лековати роли.
За фрага и избирането на пръстен от Серкан. Възможно е Селин да е завъртяла интрига, за да го подтикне лично да избира пръстена. Носят му картела в офиса, значи е специална колекция. Смятам, че Селин ще гони реванш, да получи покрай сегашния си годеж със Серкан всичко, което си мисли, че Еда е получила на техния. Един вид реваншизъм и дребнаво злобно отмъщение. Ако си спомняте Серкан разказа на Селин и Ферит, че е търсил пръстен, който да е необикновен като самата Еда и като не е намерил го е поръчал при прочут арменски майстор-златар.
Така си обяснявам аз сцената.
Турските сценаристи или не обичат силни жени или показват правдиво как този, който обича повече е по-слаб.
И в РП и тук "забравената" годеница прави какви ли не акробатика, за да върне паметта и чувствата. А в действителност наистина правилното поведение е да не се насилва мозъка на пострадалия. Да не говорим, че може да си спомни, но да не се върнат стаите чувства, в зависимост коя част на мозъка е пострадала. След обявяване на годежа, след проявената от Серкан липса на уважение и желание да чуе другата страна на историята, след предателството на Айдан най-достойно би било Еда да се махне и да ги остави Болат на съдбата им. Да върне акциите на баба си и тя да се разправи както си знае с тях.
За съжаление няма да го видим този сценарий. Силните женски образи не се харесват на масовия зрител.

Общи условия

Активация на акаунт