Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 358
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Скрит текст:
Нали Керем в интервю от преди 2 дни беше казал нещо от рода на, че Серкан е задник! Е прав е бил! 😁
Начинът по който развиват образите са много нелогични! Пълна фантасмагория!
Извинявайте, но това, че голямата любов трябва да е трудна са пълни глупости! Напротив трябва да е песен и да е лесно! То ако преди брака е трудно, след това ще е невъзможно! Ама филм да става!
Подпалих и аз моторетката за пръв път тази вечер! Извинявам се!

НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ВИЗИРАШ МОЕТО МНЕНИЕ ЗА ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ, НО АЗ КАЗАХ ЧЕ ТЯ , ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ , УМЕЕ ДА ПРОЩАВА! САМО ТОВА ! И ГО КАЗАХ, ИМАЙКИ ПРЕД ВИД СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИТЕЙСКИ ПЪТ!
УВЕРЕНА СЪМ В ТОВА!

Нищо лично, но писането с главни букви във форума се приема за крещене и не е по правилата.

Споко мами, Серкан Болат на Еда, очаквайте скоро ...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 466
Момичета ,моля ви ,не викайте Семиха ханъм !  Че някой искаха Селин и вижте до къде стигнахме . Та да не стане същото и после да си посипваме  пак главите с пепел . 🤭

# 467
  • София
Чета мненията ви, надеждите ви да си спомни скоро и бързо Серкан Болат коя е Еда и каква беше преди два месеца ролята й в неговия живот и никак не мога да подкрепя вашия оптимизъм! Веднага се аргументирам! 1) Виждаме в трейлъра, че Серкан избира пръстен, т.е. ще има годеж със Селин; 2) Дори да си спомни нещо свързано с Еда, Серкан няма да "нарани" Селин, защото за разлика от Еда, която той непрекъснато наранява, спрямо Селин той само веднъж е бил груб, а именно след като  тя нахлу в апартамента му и разкри индиректно тайната за смъртта на родителита на Еда; 3) Еда след цялото това унижение би следвало да не прости толкова лесно (ако питат за моето мнение, аз съм за сценарий, в който те не се събират никога повече!). Така че драмата ще продължи още няколко епизода!

Разсъждавайки обаче върху това, че като сериал с главен герой Серкан Болат си мисля, че няма как да го заменят с друг главен герой, т.е. трябва да изчистят, избелят и направо изсветлят образа на героя. Това ми се струва вероятно само и единствено, ако се окаже, че все пак г-жа Семиха стои зад всичко и е принудила Серкан да се ожени за Селин! Друг изход от тази ситуация поне в момента не виждам!

# 468
Не Vai, не визирам теб. Просто то в сериалите нали все е голяма любов, и все е трудно, затова го написах! Все едно в живота ние само "малки любови" живеем😁

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 00:32 от lady laura

# 469
Само аз ли не съм настроена така негативно от епизода, коства ми голям пакет семки и няколко мандарини. Селин ми беше смешна колко е убедена в чувствата и бъдещето си мистър Болат и как сама се убеждава. Просто Биге се върна, като Селин, но без оперението, а с шарените кърпи, може да е мода, но такива слагам когато чистя тавана или мазето. Хареса ми играта на Ханде и Керем, но зад образите им виждам онези млади , усмихнати и свободни хора от сета.  Мело е като пренавита пружина, Джерен нещо  се губи, тя е някъде там сред другите. Пъръл ми е толкова мекаща и безлична, че чак на моменти не я виждам. Енгин, харесвам актьора, чисто визуално, но и него го направиха тъп в постъпките, уж  да поддържа комичния елемент. Ердем ми е толкова излишем като персонаж, че Сириус ми е по интересн. Айфер е като ученичка от 60-те на втора среща, Алесандро  се изживява като Купидон в по зряла възраст с любовите си съвети. Айдан майчината съвест, да бе, ти си мила Еда, но моето си ми е по мило. Толкова, много писах днес.
Хубава вечер!

ПП:
Скрит текст:
Питате ме, но това е тема, за която не се говори у дома от тогава. Тумор, операции, няколко месеца в лутане на това кое, как и защо. После изплуваш сред мъглата и така. Случи се на ММ. 12 години, проблеми с краткосрочната памет понякога, записва си. Търпение от наша страна и така, после живота продължава...
Скрит текст:
Много съжалявам , че те накарах да си припомниш тези тежки моменти от вашия живот , дано лошото е зад вас!
И май наистина това е най-дългият твой пост, който съм чела Joy разбуни духовете този епизод Joy аз обаче съм невероятно спокойна и ще спя довечера , явно не съм влязла много във филма Joy

# 470
Момичета, аз мисля да си лягам, защото емоциите ми дойдоха в повече тази вечер. Утре ще чета какво сте писали. За мен неделя е работен ден поне до обяд... 🤯 след работа ще изгледам епизода и ще си напиша мислитез стана ми като обичай след епизод да си пиша дългото мнение. Ако на някой ну пречи да каже - ще спра. ❤
Алекс и Али, благодаря за превода! Страхотни сте, всеки път го казвам!💗
Диди, стягай нова тема, момиче! Тази скоро ще бъде изписана. 😂
На всички момичета, няма да ви изреждам по имена, благодаря, че сте тук! Тежките епизоди се гледат по - лесно във вашата компания, а леките стават още по-приятни! ❤
Дано ни чакат по-приятни епизоди вече! Лека нощ и до утре! ⭐🧡

# 471
  • Плевен / София
Стига толкова... повече няма да коментирам тази серия....до събота дано малко ми се размине, че да гледам следващата....и ако Серкан не започне да си спомня, аз ще му помогна ... или направо ще се
Спокойна неделя и успешна работна седмица на всички.....Благодаря за споделените емоции HeartHeartHeart

# 472
Сценаристите много осраха образа на Серкан този път. Трудно ще му се прости. Ако вдигне и годеж със Селин, съвсем няма да имам желание да го гледам. Да ме прощава Керем, ама не се сещам за по-неприятен ГГ от него в този момент. Ах, не! И в следващия епизод мъката ще продължава. 🤯 Моля те, Еда, не му прощавай! Намери си друг. Погледни Дениз с други очи ли, де да знам. Серкан Болат заслужава да му се върне. Не съм виждала толкова нагъл и жесток човек, баси. Еда хубаво му го каза - “безчувствен робот”.

Четейки ти коментара и "Моля те, Еда, не му прощавай!" , се сетих за тези редове.

Не ме предавай, моля те, сърце!
Не му показвай колко го обичам...
Не искам да краде от мен с ръце,
с които вече друга е събличал.
Косите й са в шепите му, виж!
- по пръстите му още се преплитат...
С остатъците ли ще се тешиш?
(защо, сърце, и малкото ти стига...)
Обгръща те със нейния парфюм.
- Не те ли унижи пре-много вече?
Обичай го, но нека е наум!
На думи - любовта ти само пречи...
Не ме предавай, чуваш ли, сърце!
Поне веднъж опитай да не плачеш.
За него си преплувано море!
Едва ли нещо повече ще значиш...

Васка Мадаровa

Драматична съм, но това е положението. Тази вечер така, утре ще е по-добре. Thinking Sweat Smile

# 473
И последно да попитам, този сериал с Керем Айлем, айлем / май така се пишеше/ къде може да се гледа ? Може и с руски и англ суб.

# 474
  • София
Само ще ви кажа, че мрежата полудя и то не от негативни коментари, епизодът се е харесал. Споделям само част от тях:

“Епизодът беше най-силният до момента.”

“Беше емоционален и тежък епизод, но да си признаем - беше много добър епизод.”

“Играта на Ханде Ерчел и Керем Бурсин е зашеметяваща. Заслужаваше си да видим болката на Еда и грубостта на Серкан само заради таланта на Ханде и Керем.”

“Серкан е задник, но този епизод си го биваше.”

“Все едно гледам друг сериал. Браво на сценаристите! Сега вече имаме темпо, интрига, обрати. Смислен епизод, макар и емоционален.”

“Така е в живота. Има изкачвания и падения. Убедена съм в щастливия край на тази история. Нека се насладим на пътя до него. Страдам с Еда. Ядосвам се със Серкан. Но знам, че и това ще мине.”

“Ужасен епизод! Много тъжен. Но и много добър в същия момент. Липсваше му на сериала нещо подобно. Нещо, което да разтърси действието.”

“Време беше да вкарат нещо от турските сериали. Досега гледахме детска приказка. Сега вече става интересно.”

И така... хората са обнадеждени. Ядосани са на Серкан, но нямат търпение той да си спомни. Нямат търпение за следващия епизод. Нямат търпение за отмъщението на Еда. И не попднах на нито един коментар “няма да гледам повече”. 😉

# 475
  • София
Писали сме в темата, че подобен случай имаше в сериала "Ранобудна птичка", където главния герой (също с амнезия в резултат от автомобилна катастрофа) възстанови спомените си малко след като разбра, че главната героиня напуска града! Обяснението на лекаря беше, че шока от новината, че ще я изгуби е причинило възвръщането на спомените му, дори имаше един много красив израз, че тази, която не помни е причината за неговото излекуване, т.е. неговото лекарство!
И защо пак трябва да гледаме едно и също.....

И защо пак трябва да гледаме едно и също..... това е въпрос с повишена трудност за мен, имайки предвид колко много ненавиждам клишетата, особено тези поднесени нелогично и некрасиво! Въпросът би трябвало да зададем на сценаристите, но май нямаме такава възможност! Но, за разлика от Серкан Болат който се държа повече от невъзпитано, надменно, непочтително, арогантно и безцеремонно с Еда, в другия споменат сериал нямаше поне такова отношение! Затова за мен образа на Серкан Болат трудно ще възвърне предишния си блясък!

# 476
Тъй като намесваме много често РП  да се изкажа и аз .Падането на Еда в проспата беше трагично ,за разлика от това на Санем . Там се справиха по-добре с това клише . И приключвам с хваленето на РП. 🙂 (като цяло не е харесван от мен сериал )
   Загубата на памет на Джан бледнее пред това на Серкан . Там даже не се жегнах ,дори с мишката превъртах .А тук не си намирам място от емоции .

# 477
  • Плевен / София

И защо пак трябва да гледаме едно и също..... това е въпрос с повишена трудност за мен, имайки предвид колко много ненавиждам клишетата, особено тези поднесени нелогично и некрасиво! Въпросът би трябвало да зададем на сценаристите, но май нямаме такава възможност! Но, за разлика от Серкан Болат който се държа повече от невъзпитано, надменно, непочтително, арогантно и безцеремонно с Еда, в другия споменат сериал нямаше поне такова отношение! Затова за мен образа на Серкан Болат трудно ще възвърне предишния си блясък!
Така е...спор няма.....

# 478
Удар с тиган достатъчна сериозна сила ли е 😆

Продуктово позициониране,  Tefal , ти  мислиш за всичко, даннн

JoyJoyJoy не се сдържах Joy удари ме на лиготия тази вечер Joy

# 479
Ах, този 29-ти епизод...
Направо не знам какво да кажа и не знам как ще заспя. Бях се успокоила преди епизода и си казвах: Спокойно, няма да е толкова лошо колкото си мислиш, фрагманите са подвеждащи.
Много тъжен епизод, не знам Еда с какво е заслужила токова страдание. Още ми е много болно, особено като се сетя за тежи тъжни, големи очи пълни с болка.

Серкан има амнезия и да му се прости веднага като си спомни ли, според мен това никак не е правилно. Еда също носи душа, ако се поставим на нейно място как бихме се чувствали. Ще чупи, ще вика, има това право. Серкан замина по работа в деня на сватбата им от тогава не го е виждала, появява се след 2 месеца с бившата си и й казва, че не я помни. Това, което изпитва Еда е нещо ужасно. Първосигална ще е разбира се, той й повтаряше, че я обича и, че и 100 пъти да се роди, пак нея ще обича, а сега е със Селин.
Отново съм на страната на Еда.
Ще видим Серкан, който си е спомнил и съжалява за всичко, но дано да не е твърде късно.

Лека нощ, дано да успея да заспя!

Общи условия

Активация на акаунт