Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 337
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мисля, че Серкан се осра достатъчно. Доколкото виждам, в другата серия ще избира и пръстен за Селин пред Еда, така че... хайде да не разбираме още колко може да я нарани. Че връщане назад няма да има после, сериозна съм! Искам още в следващата серия да си спомни всичко, за да се завърти колелото. Че Еда няма да му прости, няма. И то с пълно право. Но предпочитам да ги гледам разделени и Серкан разсипан, отколкото да продължава с глупостите си да я наранява.

# 451
Може би към края на 30ти епизод ще започнат да се връщат спомените с по-сериозна сила и Серко ще се разкайва

# 452
Може би към края на 30ти епизод ще започнат да се връщат спомените с по-сериозна сила и Серко ще се разкайва
Удар с тиган достатъчна сериозна сила ли е 😆

# 453
  • София
Ооо, ако моя син прави толкова много бели и закачки, колкото Керем и аз бих му се карала доста. То от сега ми е такова щуро 🤪😂
Вярвам, че всичко ще се нареди. Серкан го стяга сърцето, защото усеща една голяма липса - любовта. Скоро всичко ще се нареди, просто трябва да сме търпеливи...
Едни познати ми разказаха, че мъжът е бил с амнезия подобна на Серкан и е било съвсем грешно насилствено да го карат да си спомни, моментите сами ще си дойдат в главата му, ще започне да си спомня, още повече, че Еда постоянно му  е пред очите. Чувала съм, че силни емоции (любов, тъга) биха спомогнали за връщането на паметта, но не знам до колко е вярно това.

Есенна магия*, вероятно е така (пиша вероятно, защото не съм специалист), защото в турските сериали това често се използва, т.е. това е едно често използвано клише! Писали сме в темата, че подобен случай имаше в сериала "Ранобудна птичка", където главния герой (също с амнезия в резултат от автомобилна катастрофа) възстанови спомените си малко след като разбра, че главната героиня напуска града! Обяснението на лекаря беше, че шока от новината, че ще я изгуби е причинило възвръщането на спомените му, дори имаше един много красив израз, че тази, която не помни е причината за неговото излекуване, т.е. неговото лекарство!

# 454
  • Монтана

Дано, дано, дано! Защото ако продължат да натягат ситуацията, образът на Серкан Болат ще стане вече маймунски задник!Извинете ме за езика!

# 455
Според мен поне още два епизода Серкан ще си спомня. Дано годежа да не е  другия епизод. Дано преди да се сгоди Серкан си спомни повечето от преживяното с Еда . Боже аз съм сериозен човек, а съм изпаднала в ужас, тъга, направо не се побирам в кожата си. Как ще издържа до втория фраг? Дано ни даде повече надежда!

# 456
Nrgmama, и аз за това се сетих. Гледала съм РП и някои неща ми напомнят за този период на сериала. Санем също по всякакъв начин се опитваше да върне паметта на Джан ,защото той не я помнеше. Но Серкан направи мноооого глупости, които Джан не направи.
Налбантова , един тиган не е достатъчен ,трябва всичката посуда 😂

# 457
Като пълна злобарка чудя се като не може да си спомни Еда Ялдъз, дали няма да си спомни Семиха ханъм. В 28 серия тя си тръгна, заканвайки се люто. Ами аз викам, че вече е време да приключва с холдинг Болат.

# 458
  • Плевен / София
Писали сме в темата, че подобен случай имаше в сериала "Ранобудна птичка", където главния герой (също с амнезия в резултат от автомобилна катастрофа) възстанови спомените си малко след като разбра, че главната героиня напуска града! Обяснението на лекаря беше, че шока от новината, че ще я изгуби е причинило възвръщането на спомените му, дори имаше един много красив израз, че тази, която не помни е причината за неговото излекуване, т.е. неговото лекарство!
И защо пак трябва да гледаме едно и също.....

# 459
Магийке, той и сега си спомня неща, но защо е толкова груб? Изобщо ли не го интересува как се чувства Еда?
Да ви кажа и Еда ме издразни с този рев и викове "Спомни си, та спомни си!" Ми като не може! По друг начин трябваше да подходи, по-хитро, но тя е прекалено първосигнална! Първо действа, после мисли!

# 460
Не обвинявайте Серкан ,той е в друго  измерение ,миналато. Тепърва ще прохожда в реалността  и то доста трудно . Това е травма  и ревността на Еда няма да помогне ,трябва търпение .
А ,че Селин се възползва ...ще си плати цената и тя .

# 461
Удар с тиган достатъчна сериозна сила ли е 😆

Продуктово позициониране,  Tefal , ти  мислиш за всичко, даннн, след което Еда приготвя имамбаялдъ на Серкан в същия тиган, аромата стига до него и си спомня за лимона

# 462
  • Монтана
Нали Керем в интервю от преди 2 дни беше казал нещо от рода на, че Серкан е задник! Е прав е бил! 😁
Начинът по който развиват образите са много нелогични! Пълна фантасмагория!
Извинявайте, но това, че голямата любов трябва да е трудна са пълни глупости! Напротив трябва да е песен и да е лесно! То ако преди брака е трудно, след това ще е невъзможно! Ама филм да става!
Подпалих и аз моторетката за пръв път тази вечер! Извинявам се!

Не зная дали визираш моето мнение за голямата любов,но аз казах, че тя , голямата любов , умее да прощава! Само това! И го казах, имайки пред вид собствения си житейски път!
Уверена съм в това!

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 00:22 от vai1

# 463
Лейди Лаура, груб е, защото Селин нарочно го е настроила срещу Еда. Наговорила му е куп лъжи, изкарала я е манипулаторка, за това той не се интересува.
Еда не подходи правилно, вярно е, не знам какъв шок е любимия ти да не те помни, но я разбирам. Те бяха на път да се оженят, той се кълнеше в любов, нормално е да не разбира какво става, да я боли и да иска да си спомни, за да има нейния си Серкан..

# 464
Софи, добре де, травма е. Ти не си спомняш, всичките ти приятели ти казват нещо, снимки, сватби, глупости и накрая какво правиш? Предлагаш брак пред очите на другото момиче, което не помниш? Не се прави така.
По-логично ще е да разпита за времето, което не помни. Да разбере какво е правил и т.н., та той на Енгин не вярва, защо вярва на Селин? Толкова ли е тъп, че не се замисля защо се е разделил с нея? Еда я нямаше тогава още... Сериал да става.

Еда, че скача - скача, но тя от серия 1 е такава и дано поне това не променят в нея.
Славена - естествено 😆 Печката колко време я обсъждахме...

Общи условия

Активация на акаунт