Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 336
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Едно не разбирам.. защо все казват, че Серкан си е същия какъвто е бил преди Еда? Това не е вярно, в момента той е съвсвм различен, дори от Серкан от 1ви епизод. Той не се отнесе толкова неуважително спрямо нея тогава, а пак бяха непознати. Подигравка с РоБо и образа му.

# 436
За съжаление в живота има такива хора - и като Серкан , и като Селин, и като Еда. Има изоставени пред олтара, има нагли, които с цената на всичко се добират до този, когото са си набелязали. Има и такива като Еда - прощаващи. Та нали светът е любов. Дали бих му простила не зная, но искам да се пържи в собствен сос. Не съм в обувките на Еда, но смятам, че ще прости. Така ще се нареди шахматната дъска. Само ще кажа, че много ми липсва Семиха. Много.

# 437
  • Монтана
И докато не са променили нещо:
В момента в реално време в Тотала:
#sençalkapımı normal seyirci tepkilerinde 5,50 /6,50 dijital seyirci tepkilerinde 7/8 bandında gitti.

Това беше целта на сценаристите! И докато след другите серии поддържаният почти еднакъв рейтинг не беше за вярване, сега ако стигне тези стойности, хич няма да се учудя! Мнението ми за турския зрител ще стане железно!

# 438
Аз не бих простила, ако бях на Еда. Аз не прощавам лесно, даже май почти не прощавам. Особено такива нелогични и прибързани постъпки, които ще ме наранят. Еда ще прости, тя в себе си е събрала всичката любов и доброта на света, но искам да видя Серкан да страда по нея, да го боли толкова колкото нея я боли сега.

# 439
  • Плевен / София
Едно не разбирам.. защо все казват, че Серкан си е същия какъвто е бил преди Еда? Това не е вярно, в момента той е съвсвм различен, дори от Серкан от 1ви епизод. Той не се отнесе толкова неуважително спрямо нея тогава, а пак бяха непознати. Подигравка с РоБо и образа му.
+1....затова съм толкова бясна....Сега е озлобен....нахъсан...Селин си е изпяла песента на свой глас...
Не се заканвайте така на Серко . Колко пъти сме се кълняли ,че няма да му простим . След всяка раздяла ,след всяка обида ,след всяко унижение ние скачаме срещу  РоБо и накрая пак припадаме като ги видим заедно .
От обида, до обида все пак има разлика.....Еда всичко преглътна...може и това да направи отново....но на мен лично ще ми приседне....

# 440

Сега не са съвсем непознати , сега Серкан беше настроен враждебно към Еда от Селин , много настроен... в офиса като влезе видя Еда и погледна към Селин все едно "тази ли е ?" И Селин кимна , много ми беше гадна тази сцена...

# 441
  • София
И аз искам да видя това! За първи път с голям кеф ще гледам страдащ човек. И ще съм страшно бясна на сценаристите, ако го обърнат на комедия тогава. И вместо да видим съсипан Серкан, разкъсващ Селин и умоляващ Еда, заметат нещата под килима. Не! Серкан трябва да умира от болка. Извинявам се на малкото момичета, които останаха от неговия отбор, но той си го заслужава. Даже ще му е малко. И зрителят заслужава да види болката му! Писна ми да гледам само Еда да се мъчи...
Вече искам да дойде момента когато Серкан си спомни......е тогава ще гледате как реве мъж за жена🙏🏻

# 442
Начинът по който развиват образите са много нелогични! Пълна фантасматория!
Имат шанс да го направят логично.
В следващата серия могат да ни покажат проблясъци, които получава Серкан. Как пада самолета, как се озовава Селин до него, тези липсващи части, които само се изкоментираха, могат да ни ги покажат като спомем, набързо.
Аз исках да видя Еда дори, докато Серкан го нямаше, а не директно 2 месеца. Можеха да сглобят 4-5минутно клипче, но и това не направиха. От вратата - за краката...

# 443
CupidНа мен Керем ми е любимец и няма да го намразя, но не се сещам за друга причина да се съгласи на тази роля, освен любов от  първи поглед.

# 444
  • Sofia
Здравейте момичета, споделям вълненията ви, много харесвам Еда и Серкан (Ханде и Керем). Не съм писала до сега защото винаги е имало някой, който е написал мислите ми. Днес обаче имам какво да кажа. За мен така както разказват, че Серкан се е върнал към първичните си настройки и подкован от Селин, че с една целувка го е омаяла Еда, нямаше как да си спомни точно от целувка какво е изпитвал. Т.е. той извървя дълъг път, няма как да си представи, че това е негово поведение. Трябва да си припомним Серкан от 1-2 епизод и ще разберем, че това е реакцията на онзи Серкан. Аз не му се сърдя, не съм го преживявала лично (за амнезията), но всичко е много логично, нещо друго ще отключи спомените. За Айдън смятам, че сте прави и на мен не ми хареса това, че е скрила и че не подкрепя Еда. Нейният образ развалиха, майка съм, но първо съм справедлива, няма как да виждам, че момичето, което ме е извело от къщи страда и аз да не и кажа какво се случва, нямам такъв вариант, ще ми се скъса сърцето.
Приятна вечер, подтисната съм, но за съжаление живота не винаги е лесен, а и ние им проглушихме ушите за още епизоди и те това измислиха, сега ще изчакаме малко и пак ще гледаме влюбени Серкан и Еда.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 00:03 от didiasp

# 445
CupidНа мен Керем ми е любимец и няма да го намразя, но не се сещам за друга причина да се съгласи на тази роля, освен любов от  първи поглед.

Керем няколко пъти е казвал , че няма нищо общо с героя си Серкан. А какво по-голямо предизвикателство от това да играеш образ съвсем различен от твоя Wink
Керем досега съм го видяла като доста открит човек, веселяк , общителен , пее си постоянно , кара скейт на сета , прави си закачки/шеги с колегите Joy Както казва Неслихан , ако ми беше син , щеше да е постоянно наказан Joy нищо общо с робот Болат Joy

# 446
  • София

Само че, всички ние тук обсъждаме ролята на Керем Бурсин като Серкан Болат, а не самия Керем Бурсин! Както някой по-рано тази вечер написа в темата, моля да не смесваме плодове и зеленчуци!

# 447
Ооо, ако моя син прави толкова много бели и закачки, колкото Керем и аз бих му се карала доста. То от сега ми е такова щуро 🤪😂
Вярвам, че всичко ще се нареди. Серкан го стяга сърцето, защото усеща една голяма липса - любовта. Скоро всичко ще се нареди, просто трябва да сме търпеливи...
Едни познати ми разказаха, че мъжът е бил с амнезия подобна на Серкан и е било съвсем грешно насилствено да го карат да си спомни, моментите сами ще си дойдат в главата му, ще започне да си спомня, още повече, че Еда постоянно му  е пред очите. Чувала съм, че силни емоции (любов, тъга) биха спомогнали за връщането на паметта, но не знам до колко е вярно това.

# 448
  • Монтана
За да се види силата, таланта и моженето на актьора Керем Бюрсин, пуснете коя и да е сцена от еп. 28 с него и Ханде, след което която и да е сцена пак с двамата от тазвечершния епизод!...
Невероятен Керем!Няма да спра да го повтарям!Шапка му свалям на това момче! И как издигна на съвсем друго ниво играта и моженето на Ханде!...Това е другото му чудо! А може би е ЧУДОТО ЛЮБОВ!

# 449
Само аз ли не съм настроена така негативно от епизода, коства ми голям пакет семки и няколко мандарини. Селин ми беше смешна колко е убедена в чувствата и бъдещето си мистър Болат и как сама се убеждава. Просто Биге се върна, като Селин, но без оперението, а с шарените кърпи, може да е мода, но такива слагам когато чистя тавана или мазето. Хареса ми играта на Ханде и Керем, но зад образите им виждам онези млади , усмихнати и свободни хора от сета.  Мело е като пренавита пружина, Джерен нещо  се губи, тя е някъде там сред другите. Пъръл ми е толкова мекаща и безлична, че чак на моменти не я виждам. Енгин, харесвам актьора, чисто визуално, но и него го направиха тъп в постъпките, уж  да поддържа комичния елемент. Ердем ми е толкова излишем като персонаж, че Сириус ми е по интересн. Айфер е като ученичка от 60-те на втора среща, Алесандро  се изживява като Купидон в по зряла възраст с любовите си съвети. Айдан майчината съвест, да бе, ти си мила Еда, но моето си ми е по мило. Толкова, много писах днес.
Хубава вечер!

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 00:29 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт