Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 330
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Много съм ядосана! Малко мазохистично се чувствам, че гледам нещо, което ме кара да се чувствам толкова зле. Но... Серкан изчезна в деня на сватбата си с Еда. Връща се след два месеца, къса с нея, прави годеж със Селин и евентуално вдигат сватба. Еда ще бъде тотално срината не само психически, ами имиджът й?? Спомнете си как я нападнаха журналистите при новината, че са се разделили, ами сега?? И после пак ще ми се сгоди за този същия, така ли?! Никакъв шанс!!! На маймуна ще ме правят пред всички и после ще се женя за него... Че нали цяла Турция ще ми се смее!!! Това не го измислиха добре. В драмите се случва, така е, не понасях Кемал заради играта му с Асу пред Нихан, но той поне си имаше оправдание - вярваше, че Нихан е с Емир, че го е предала. Сори, отплеснах се. Мисълта ми е, че след подобно държание, Еда не може отново да му прости и да е с него. Акълът не ми го побира. Как ще се сгоди отново за Серкан..? Не знам какво са измислили сценаристите, но този път ще им е много трудно. Серкан е най-черен от всички злодеи в сериала ни до момента. Селин ми е жалка, по-жалка и от лудата Балджа. Тази нощ няма да заспя! Не мога да повярвам, че така се паля заради филм. Ох бе!!! 🤬

Аз бих поздравила най-искрено сценаристите, ако наистина вкарат нов герой! Момичетата с повече опит с турските сериали да кажат, дали такава опция съществува? Да заместят главния герой с нов? На мен чисто теоретично ми се струва невъзможно, но също така ми се струва невъзможно да видя отново Серкан и Еда заедно и да им се радвам така, както им се възхищавах преди епизод 29!

# 421
  • Плевен / София
Серкан го е страх да си спомни , изплаши се от целувката , почувствал е нещо и се изплаши , също както след годежа , когато гледаха през телескопа , след това той се държа ужасно с нея. Не иска да се влюбва , не иска да се привързва прекалено към хората , както си е сега му е добре. Защото всички, които обича го изоставят , Айдан го каза.
И на мен не ми допада тази нова/стара версия на Роботчо , но сериал да става. Нагледахме се на страдащата Еда в този епизод , от следващия вече да я няма Wink
А той сигурно не изоставя...колко пъти го направи с Еда....да започвам ли да броя....без обидите....само разделите....

# 422
Фрагманът с бг субтитри Broken Heart
https://ok.ru/video/2100302842380

# 423
За настроение:

# 424
Колкото и да мисля и да си казвам, че това е заради амнезията не мога да го оправдая. Дори и да не може да си спомни, дори и да не може да повярва на историята с Еда, дори и да не иска да си спомни... не трябваше да се държи така с нея, нарича се елементарно уважение, което той не прояви. Добре, да й каже,  че не помно, но да се държи с нея все едно е натрапница, да не изслуша абсолютно никой, да я унижава така пред всички, само защото и той усети това, за което му говори Еда.. съжалявам, но е елементарно възпитание да се държиш добре, дори и с непознат.

# 425
  • София
vai1, видях надеждата в погледа на Еда, но Серкан не заслужава тази жена, тази усмивка, тази доброта, всеотдайност и любов. Държа се като пълен гъз. Окей, изгубил си паметта си, ами опитай се първо да си спомниш, поговори с приятелите и с близките си, поговори с човека, за когото си щял да се жениш преди два месеца, не го наранявай, само защото не го помниш. Еда не може да му прости, не трябва да му прощава! Наистина женската ми солидарност тук е много силна и предпочитам да имаме един нетипичен финал, отколкото Еда да му прости и да се събере с него. И много ли съм лоша, че умирам да видя болката на Серкан, когато си спомни всичко и осъзнае какво е направил?! Няма да ми е жал! Знам, че Керем ще го изиграе перфектно. Но болката в очите на Серкан и сълзите му ще са повече от тези, когато разбра от Алптекин истината за инцидента. И този път ще си е заслужил всичко. Затова няма да го съжалявам и да тъжа за него. 😡

# 426
Серкан го е страх да си спомни , изплаши се от целувката , почувствал е нещо и се изплаши , също както след годежа , когато гледаха през телескопа , след това той се държа ужасно с нея. Не иска да се влюбва , не иска да се привързва прекалено към хората , както си е сега му е добре. Защото всички, които обича го изоставят , Айдан го каза.
И на мен не ми допада тази нова/стара версия на Роботчо , но сериал да става. Нагледахме се на страдащата Еда в този епизод , от следващия вече да я няма Wink
А той сигурно не изоставя...колко пъти го направи с Еда....да започвам ли да броя....без обидите....само разделите....

Туше! Joy
В никакъв случай не го оправдавам, просто си разсъждавам...

# 427
Вече искам да дойде момента когато Серкан си спомни......е тогава ще гледате как реве мъж за жена🙏🏻

# 428
Серкан заслужава да загуби и жената и любовта на живота си, а за Айдан нямам думи, 
              те майка и син са с едни настройки. Въпреки всичко сме в ромком и мисля, че ще Серкан ще го
              избелят. Мисля, че Еда ще му прости, но след много епизоди, ще бъде гонене, увещания и т.н.
              И ето ти рейтинг, рекламодатели, пари . За съжаление в тази индустрия е така Ние не можем да
              понесем такъв епизод, но те харесват това, народопсихология.

# 429
  • Плевен / София

Аз бих поздравила най-искрено сценаристите, ако наистина вкарат нов герой! Момичетата с повече опит с турските сериали да кажат, дали такава опция съществува? Да заместят главния герой с нов? На мен чисто теоретично ми се струва невъзможно, но също така ми се струва невъзможно да видя отново Серкан и Еда заедно и да им се радвам така, както им се възхищавах преди епизод 29!
Да...защото Серкан се подигра с любовта им....Може да е бил уплашен.....тогава да се оставя на Селин, която  го предаде и продаде...това си е заслужил....
Вече искам да дойде момента когато Серкан си спомни......е тогава ще гледате как реве мъж за жена🙏🏻
Ако го видя , ще ви черпя с каквото ви душа поиска......Банкет ще дам....Бясна съм, а утре и ще пътувам....ужас....не се побирам в кожата си......Серкан....Серкан....какви ги свърши бе момче.....

# 430
  • Монтана
Бро, страхотно мнение! Подкрепям напълно!
Но от 36- годишния си опит знам...голямата любов затова е голяма, защото умее да прощава и тези неща, които изглеждат непростими!...

# 431
Аз искам да видя лицето на Серкан Болат когато Еда се появи с жълтата рокля.

Дайте му малко време на Серкан да се пренастрои, като гледам програмиста  му Селин хич го няма , така че очаквайте да даде накъсо ... Преходен епизод, за следващия давам хаштаг След утрешния ден, като във филма.
Благодаря за темата, споделените мнения, компанията.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:45 от Slawena

# 432
Не се заканвайте така на Серко . Колко пъти сме се кълняли ,че няма да му простим . След всяка раздяла ,след всяка обида ,след всяко унижение ние скачаме срещу  РоБо и накрая пак припадаме като ги видим заедно .

# 433
Усещам , че тази тема ще е изписана до утре сутринта Joy  особено , ако Алекс пусне диалозите по-късно , ние и без превод сме подпалили Joy

# 434
Нали Керем в интервю от преди 2 дни беше казал нещо от рода на, че Серкан е задник! Е прав е бил! 😁
Начинът по който развиват образите са много нелогични! Пълна фантасмагория!
Извинявайте, но това, че голямата любов трябва да е трудна са пълни глупости! Напротив трябва да е песен и да е лесно! То ако преди брака е трудно, след това ще е невъзможно! Ама филм да става!
Подпалих и аз моторетката за пръв път тази вечер! Извинявам се!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:49 от lady laura

Общи условия

Активация на акаунт