Mъжа ми не иска бебе

• 7 669
  • 189
  •   1
Отговори
# 165
Какъв изход? И каква котка да си купувам? Казах “даря”! Изходът за мен съм го коментирала още в началото. Категорично съм против аборт. И да остане с такъв. Какво повече да я съжаля? Тя не коментира нищо повече след това. Има ли доходи, няма ли доходи, има ли къде да отиде? Или аз поне не видях.

Явно ти си нещо чувствителна по темата за убийства по икономически причини.

# 166
  • София
Скрит текст:
Какъв изход? И каква котка да си купувам? Казах “даря”! Изходът за мен съм го коментирала още в началото. Категорично съм против аборт. И да остане с такъв. Какво повече да я съжаля? Тя не коментира нищо повече след това. Има ли доходи, няма ли доходи, има ли къде да отиде? Или аз поне не видях.
Явно ти си нещо чувствителна по темата за убийства по икономически причини.

А, ти си по даренията за котки, но не и за хора.
Хората и да мрат по икономически причини, не са ти важни.

# 167
Ксения, много грозна нападка. Много. Не мисля, че имаме право да отсъждаме така директно, дали е убийство или не, каква е причината, има и други причини за аборт, много чувствителна тема е.

# 168
Айде върни и виж кой кого напада. Аз почти нямам мнение насочено към конкретен потребител!

За абортите това ми е мнението. Не държа да съм политически коректна.

# 169
  • Бургас/София
Е, темата си има конкретика. Не е за и против абортите.

# 170
Ксения, няма нужда да ходя никъде. Абсурт е цитирала това, за което говоря. Бих те помолила да редактираш коментара си.

# 171
Жената не търси съвет как да направи аборт, а напротив. Хиляда съвета да прави, изкривени през нечия друга призма. Фанатични повтаряния за кесии, портмонета, пак изкривени през нечия друга призма. Има си подфорум благотворителност. Жената засега се е включила само с проблема с мъжа и именно, защото НЕ ИСКА да прави аборт.
Вие сте толкова засегната от моят коментар, а не Ви притеснява как жена, която търси изход да НЕ прави аборт е няколко страници съветвана да направи. Потрес!

ПП Едни и същи потребителки (няколко) влизат с една единствена цел - да се заяждат, да нападат и да дават мнения с лекота, които са от значение за човешки животи. На всичкото отгоре могат да бъдат майки на младото момиче, но чувството за отговорност явно вече по над 40-годишните не ходи. Конкретната от поне 4 години я виждам в този форум и няма едно мнение позитивно. Вече не ги търпя! Пък, ако искаш докладвай и да ме трият. Не дразнят само мен.

# 172
Не искам да те трият, а да разбереш, че темата е чувствителна. Преживяла съм спонтанен и осъдителни фрази приемам трудно, също и наставнически. Абсурт има такъв изказ, тя съди от своята си камбанария. От моята е следното- ако жената направи аборт, ще намрази този мъж и пак ще се разделят. Това е. Ултиматуми в семейство не завършват с добро.

# 173
Спонтанен!!!!! За което съжалявам с цялото си сърце, че ти се е случило!

Направи разликата със съветите няколко страници и идеята: “абе да си правим секс, пък ако е лош период/криза, ще го махнем”.
Че и искат да пробутват опасните си идеологии сред младите невинни жени!

# 174
  • София

Направи разликата със съветите няколко страници и идеята: “абе да си правим секс, пък ако е лош период/криза, ще го махнем”.

Такава идея има само в твоята глава.
Темата е тук, писаното - също.

Не си наясно и какво е точното значение на думата "идеология", но колкото- толкова.

# 175
  • Най-красивата страна
Назад в темата казах,че и ДВАМАТА имат вина.Липсва четене с разбиране..
Тоест тя е виновна също
Но и мъжът не е невинен.Защото секс се прави от двама..
Обаче тя е готова да поеме отговорност ,а той не.
Много лесно така-аборт и готово.
Ама как ще се отрази това на нейното здраве,на нейната психика...не му пука ..
На всичкото отгоре заплашва и манипулира...
Щял да се разведе с бременната си жена.
Ами това значи да се откаже и от нея и от бебето иот другото си дете.Нали така...

На такъв ,който при първата трудност е готов да си зареже семейството не може да се разчита за нищо.

# 176

Такава идея има само в твоята глава.
Темата е тук, писаното - също.

Не си наясно и какво е точното значение на думата "идеология", но колкото- толкова.

Наясно съм. “ЗА” или “ПРОТИВ” нещо, с обществено значение е идеология. В случая Вашата ми се струва опасна. Сигурна съм, че не искате някоя да посъветва Вашата дъщеря така лекомислено за същото.

# 177
пробутват опасните си идеологии сред младите невинни жени!
Леле, салют за невинността.

# 178
  • София
Горката жена да го роди и да се върне тук да моли за храна и памперси, може и за покрив.
Редовата потребителка е повече от милостива, ще дадат.

# 179
Горката жена да го роди и да се върне тук да моли за храна и памперси, може и за покрив.
Редовата потребителка е повече от милостива, ще дадат.

Ами, ако същата има живи, здрави родители, отиде при тях докато е в майчинство и след това си намери хубава работа, отгледа детето и отдавна вече е забравила за мухльото?
После пък може и принц да си намери.
Хипотези, колкото искаш.

Общи условия

Активация на акаунт