Mъжа ми не иска бебе

• 7 713
  • 189
  •   1
Отговори
# 75
Isee, тя трябва да го убеди да задържат детето. Тялото си е нейно, но тримата живеят в дома на майка му. Неговата майка, не нейната. А и бебето не е само нейно, нали? Женени са, според изказа й. В такъв случай дори и да се разведат преди раждането, то автоматично той ще бъде вписан като баща на детето с всичките му права и задължения. И ако реши, тя и децата са зависими от него, и може много да им вгорчи живота, защото и за двете деца ще му търсят подпис, доходи и т.н.
И двамата, като семейство, трябва да решат съдбата на това неродено бебе и на семейството си. Единият ще трябва да убеди другия да премисли позицията си. Който е по-убедителен ще надделее, но решението ще е общо.

# 76
Всичко е така ,заедно, мъжът също има право на мнение, нищо, че не е негово тялото.Задълженията са  и негови и нещо е дал за това бебе ,сама няма да го създаде.

# 77
Така е, дал е нещо от себе си и си е получил удоволствието. А за нея, освен удоволствие, се подреждат и много други не толкова носещи удоволствие неща. Така че би трябвало той да се съобрази с нейното желание, да опита да намери решение на проблема, а не да настоява за аборти и да заплашва с разводи.

# 78
Бор_яна, тя сама няма да го създаде, ама може да не е и негово дело или поне да има някакви съмнения в авторството си. Нищо не знаем за тях. Авторката до вчера освен тази тема имаше само едно мнение из форума.

# 79
  • Варна
Ами явно толкоз му стига акъла, да заплашва с развод и да настоява за аборт. Аз на мястото на жена му нямаше да искам да раждам още едно дете на подобен дебил.

# 80
Не знаем, може да смята ,че  е добър в пазенето, да са взели мерки, да не вярва, но тя дава факт ,че условия няма.Имаше доста дами да настояват свекървата да се свие, не знам кой да се премести, да не би да се надява на нещо такова ,няма инфо. Иначе в едната стая ...
И другото - нека имат думата и мъжете относно деца.Не  е бил сам в кефа все пак.И за жени има контрацепция.

# 81
  • София
Редно е, вярно, ама не е редно да живеят тримата в една стая от жилището на майка му на момчето.
Щом детето не могат да отделят- на 4 години е, не на 4 месеца, значи са се сврели като в дядовата ръкавичка.
Значи и че ще станат 4 души в една стая, с обща кухня, обща тоалетна и баня.
Аз съм живяла така и знам какво е, затова не го пожелавам на никого.
На авторката най- вече, защото пак върху нея ще паднат негативите.

# 82
Ако искаш детето, го оставяш и ти създаваш условия за нормален живот на децата. Не оставаш в детската стая на мъжа си.

# 83
Ако искаш детето, го оставяш и ти създаваш условия за нормален живот на децата. Не оставаш в детската стая на мъжа си.
То на думи е много лесно.  Да се изнесе, но къде? А с какво ще се издържа, ако не работи, или е на минималната? За тези неща се мисли предварително, сега е късно, прекалено късно.

# 84
  • Бургас/София
Не разбирам авторката как иска бебе при положение, че очевидно дори с едно дете не се справят.
Решението за дете не е еднолично. Дори не би ми хрумнало да раждам в такива условия.

# 85
Ех, много бързо вдигате бялото знаме това мъжете! То и мъжът и да беше мислил предварително, ама не е. И да се изнесе, няма да остане гладна на улицата. Родителите ще и помагат, ще се оправи. Като има деца една жена с много работи се справя, та и с такива, дето не е и мислила, че може.
Работата не е да я навиваме да се изнася, толкова лесно да разваляш семейство, аз поне не бих. Дано се разберат и намерят някакво решение и двамата, а не под натиск и заплахи от единия.

# 86
Бор_яна, обикновено много харесвам мненията ти, но този път изобщо не разбирам какво искаш да кажеш....
АбсурТ, живяла си така и ти е било гадно, но ще върнеш ли децата си сега. Съмнявам се....

# 87
Защо се смята, че родителите трябва да приемат пълнолетните си деца да живеят в детската, те да се размножават там, че и да им помагат? И всичко това с усмивка на уста, че да не се обидят младите. Аз не бих била съгласна така. Имам си моя живот, моите удоволствия, моята работа. Семейство се създава и деца се раждат когато имаш финансова възможност.

# 88
  • София

АбсурТ, живяла си така и ти е било гадно, но ще върнеш ли децата си сега. Съмнявам се....

Никога не бих навивала дъщеря ми да роди в такава ситуация!
Тя да не е инкубатор, та да няма значение къде ще го оставиш- само и само да се излюпят пилетата, пък после може и на боклука, ако се повреди........

Млада жена, живееща в една тая с мъжа си и 4 годишното си дете, в апартамента на свекървата- къде ви е ума да я насърчавате и още едно да роди?
Та, те ще се досмразят и с мъжа, и със свекървата, не защото са лоши хора, а защото условията на живот ще са нетърпими.
И тя, като чуждата и настояла да ражда, ще стане черната овца.

# 89
Искам да кажа ,че децата трябва да са обичании  желани.
Не трябва женската солидарност да  се намесва тук.
Нежелани деца страдат, усещат , имат травми.
 Няма инфо , но се случва жена да спре противозачатъчни и да  не сподели , за да има бебе. Какъв е случаят ,гадаем.
Двама създават и двама трябва да решат.
Не сме в средновековие, регулира се  и планира семейството. Поляците  са излезли  срещу закон за  аборти.

Като иска авторката деца  и се дадоха съвети.Сама.
Заедно  е задължително да се съобрази с мъжа си  , едва ли от кеф не иска второ дете.
Какви са им проблемите си знаят те.
Не слагам под един знаменател всякакъв случай.
Деца - желани и обичани.

Общи условия

Активация на акаунт