Аз Вики също не го слагам на гърне решила съм на пролет като стане на 2г живот и здраве да се заемем по сериозно. Виждам че и други мартенчета имат фаворити във поп фолка
Виктор също доста слуша чалга и като тръгнем по улиците и ако чуе някоя позната песен спира и слуша. Най харесва Анелия, Ивана, Преслава за това поне не ме е яд ,че те поне пеят хубави песни и са що годе облечени по клиповмете а не по сутиени и прашки 
Иначе и ние сме добре само дето малкия е с разстройство от 5 дена
снощи му давах от лечебната храна на Милупа и имаше ефект поне намали изхожданията от 5 на две на ден. Педи уж каза че не било страшно ама не ми се вярва вече ще изчакам още ден два да видя как щее и ще ходим на изследване. Засега наистина ефекта от милупата е поразяващ давам и чай от шипка. Мисля и компот от дренки да дам за да го затегнат малко
...ако и вие сте чували рецепти с ефект казвайте

Научил се е да разпознава КОГА КОЛКО ПРЪСТА ПОКАЗВАМ.
естествено , само до 2. Сега гледачката го учи да брои, моля ви се, и го чувам да си мърмори"ино, де, ти,......чет".

ама не- аз като съм в къщи- не ще и да чуе тати да го приспива- иначе нямат проблеми.
Идиоти, на всичко отгоре, нищо не е можал да прочете и тъпата учителка му го казала в очите, че нищо не знаел и сега въобще не иска да чете. Всяка вечер с един куп уговорки сядаме да учим. Не знам как ще я караме по-нататък.
. а последния път уж пуснах постинг, а после не гo видях в темата, все нещо не върви… то и без туй много рядко се записваме.