МАРТенско дете, не се чуди, златен дъжд навън вали.

• 13 867
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Цветина, честит рожден ден и от мен! Много здраве, любов и щастие

# 211
Цвети честит рожден ден  bouquetбъди най- щастливата майка и съпруга  bouquet

# 212
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!! Наистина си получих подаръка малко по- раничко Simple Smile но съм доволна, че ще сме си в къщи с децата и любимия - тая вечер свекърва ми си тръгва- двоен повод за почерпка Simple Smile

Веси, така си е- никак не скромно звучи- ама сме си много готини скорпионите Simple Smile

# 213
  • Варна
Цвети, Честит Рожден Ден!  bouquet  bouquet  bouquet
Бъди много щастлива и обичана съпруга и майка! Hug

За разстройството Sad. И Иси го хвана. Не знам дали е от зъби, ваксината :Тримовакс или си го лепна от някъде. Днес го наливам с чай от шипка, ентерол му дадох и оризова каша. Дано подейства, че утре съм на зъболекар преди обяд и не ми се мисли ако трябва да сменям памперси  Crazy. Иначе той се държи така като че ли нищо му няма. Онзи ден само сме го изпуснали с наакан памперс  #Crazy, как не сме го подушили идея нямам. Зачерви му се дупето, не даваше да пипна. Намазах го с дефламол и на следващата смяна на памперса не го болеше толкова  Praynig.

# 214
Цветина , Честит Рожден Ден и от мен .  newsm51 Само квасиви и радостни неща да ти се случват .

Днес и Дариа става на 1г и 8 месеца  Grinning  Пристрастна съм към 7-мо число на месеца  Laughing

Аз съм в изпитна сесия и време за форума няма .Дано ги взема сега ,че ми писна да влача ....

# 215
  • София
Цветина, честит рожден ден и от мен Grinning
Много здраве и щастие ти желая, много любов и усмивки и само сладки грижи покрай децата Grinning

и аз искам да прикача някоя хубава картичка да ти подаря, ама не могааааа...

# 216
Бреей, явно сме ви заразили с това разстройство. Да не би да е от смяната на сезона?  newsm78 Аз като гледам, то бълг. температури са като ислнадските. Днес прехвърчаше сняг, студ на кутийки, а ние бяхме с децата на вън.  #Cussing out
За съжаление нито имам дренки, нито нар, тук не се намират тия плодове, карахме я само на смекта. Днес мога да кажа, че започна да му се сгъстява акото, но вчера го заведох на д-р. Разбрахме се с д-ра малко да поспрем с прясното мляко и млечните продукти, докато коремчето му се пооправи. Горкия, не го знам днес как е изкарал в детската градина, утре ще разбера. Казах им да не му дават мляко, а той горкия го обожава. Има соево мляко, но хич не е хубаво.  Sick Дано скоро се оправи.
Горска Фея, и аз си имам тръпка към числото 7  Mr. Green Да са ни живи и здрави мъниците, кога станаха 21 месеца  Shocked, не ги усетих.

Аз днес бях до 19ч. на събрание и като се върнах, Дани ми се хвърли на врата, викайки ми Ма-мии, такива прегръдки бяха  Hug, разтопи ми се сърцето. Половин час, не иска да ме пусне, представям си какво ще бъде лятото. Плануваме те да отидат с баща си в БГ, месец по-рано, защото на мен няма да ми дадат повече от месец отпуска. Направо ми настръхва косата как ще издържа без тях. ooooh!

# 217
Горска Фея, и аз си имам тръпка към числото 7  Mr. Green Да са ни живи и здрави мъниците, кога станаха 21 месеца  Shocked, не ги усетих.

Ми кака ще ги усетиш като са 20.  Mr. Green  Като навършат 21 ще ти свирна  Laughing

# 218

Ми кака ще ги усетиш като са 20.  Mr. Green  Като навършат 21 ще ти свирна  Laughing

Embarassed Embarassed Embarassed
Объркала съм пръстите!  Joy Дори днес стана на въпрос в детската градина, и аз отговорих 20, ама що съм писала 21 сега не знам... Rolling Eyes Между другото Дани му трябваха още 10мин. за да се роди и в 19ч.  Flutter

# 219
Цвети, честит рожден ден и от мен !!!!! (с малко закъснение)
Бъди здрава и все така усмихната и красива ! А малката Неда е наистина прекрасна !  Heart Eyes
Мамета, жалко за болните мъници.... Дано се справите по- бързо с това. За растройството бих ви препоръчала да им варите чай от джоджен, леко подсладен.
Ние тези дни си стоим вкъщи, защото имаше целодневна мъгла. Мая обаче много ме слуша и по цял ден се занимава с нещо.  Друг е въпросът, къщата на какво прилича после  Confused
Аз вече съм моторизирана и ще мога да мърдам повече с малката, защото ние живеем в село и освен двете градинки (които са наистина много хубави, но рядко посещавани от деца), няма други развлечения. Преди седмица Мая ходи на цирк с татко си. Пляскала е, радвала се е, но все пак не е издържала целия час и четиресет и пет минути. Водихме я и на една ферма с еленчета. Много обича да гледа предавания за животни (документални), а също така и да "чете" книжки. Последното е нещо, което никога не й омръзва и винаги действа, когато трябва да я залъжем. Разказва какво има на картинките и е винаги страшно въодушевена. Думите не ги казва правилно и понякога нещата звучат еднакво  Wink, но аз я разбирам. Сега на всичко отговаря с "Не" и само интонацията, поклащането на главата и усмивчицата "поясняват" дали е "да" или "не". Когато я поправя казва едно голямо "ДА". Опитва се да пее песничката за жълтоклюното патенце, но не може да нацели темпото и ритъма и винаги се получава по- бързо и сдъвкано.
Искам да ви питам, могат ли децата да назовават и разграничават понятия като топло и студено, грозно и хубаво, например.
Има ли още кърмещи? Чара?  Wink Питайки за това, да питам - какво мялко предпочитат децата? По колко пият на ден. Мая определено пие прясно, а не кисело и то в огромни количества.

# 220
ние Ран може да го отглеждаме само с кисело мляко и сух хляб- страшно ги обича и ако нищо не е на кеф само това яде Simple Smile вечер изпива поне по 200 мл айрян преди заспиване и му вика нанче - през нощта винаги имаме 1 шише в готовност, защото ако се събуди и няма става лошо...топло и студено ги различава- може би защото имаме камина и там е "жиш" а в хладилника е "дено"- мръсно и чисто са другите ясни му понятия, това май за сега- не се сещам. Прави ми впечатление, че пред чужди хора хич не иска да говори- млъква като риба- и той казва не на всичко- сега от време на време и да, но много рядко

Ран не го кърмя, но понеже само облизва помпата и понякога му давам кърма в чаша

# 221
Пак съм аз, само да си пробвам новия акаунт  Wink
Да знаете, че вече съм Villione (с едно "ел" повече)
Ще гледам да кача малко снимки, за да видите Мая, а и Вяра, маскирана като вещица за Хелоуин.
Цвети, сега се сещам, защо не даваш на Ран кърма в чаша или в шише? Можеш да си сигурна, че добре ще му действа на имунната система. Надявам се, че не си суеверна  Simple Smile Аз на голямата не съм давала, защото беше на цели десет години, когато кърмех Мая, но Ран е мъничък и няма да се погнуси. Така мисля, без да искам да ти се бъркам  Simple Smile

# 222
ама аз му давам и много му се услажда даже Simple Smile не че знам какво е суеверпието- сигурно е голяма глупост

# 223
Ето малко снимки, ако някой има време да гледа
Това е Вяра на Хелоуин:http://images12.snimka.bg/001500983.jpg

.....И Вяра в своя кожа  Wink http://images12.snimka.bg/001500984.jpg

И Мая......
http://images12.snimka.bg/001501017.jpg
http://images12.snimka.bg/001501018.jpg

# 224
  • Габрово
Цветина,Честит Рожден Ден!!!!!/на патерици/Бъди много здрава,усмихната и обичана!
villione,много са ти красиви момичетата!
Мишо също обожава кисело "мако" и вечер си изпива по около 240 гр.
Също прави разлика между тополо и студено,между светло и тъмно.

Момичета искам виртуално да ви почерпя cook ,по случай именния ден на Мишо.Ако има и други празнуващи днес,им пожелавам весел празник и всичко най-хубаво.Ние ще празнуваме довечера с едните баба и дядо.Майка ми обяснявала на Мишо,че има имен ден и ще черпи и сега като го попитам "Какво има Мишо?",той отговаря "ден" и ще "чепи".

Общи условия

Активация на акаунт