МАРТенско дете, не се чуди, златен дъжд навън вали.

• 13 876
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
ще потърсим такава тротинетка- много добре звучи с 4 колела- да не пребива Simple Smile

Аз мисля, че не й е много сока - давам на Ран колкото поиска да пие- може понякога и повече от 200 да му се събират - а сега лятото като няма портокали пиеше сокове от кутия

# 241
Tchara, разгледах ви снимките от септември..... Ами той Георги е започнал да прилича  много на тате Wink И доста добре си похапва  Hug

# 242
  • Варна
Цвети, много са сладки мъниците  Hug. Ама и Ран какъв наперен батко, да бута количката Simple Smile.
Вили за сока незнам, Хриси изобщо не пие сокове и не съм се интересувала дали е добре да се пие по толкова  newsm78.

# 243
Ехей, какъв чудесен ден е днес ! Тук е прекрасно времето! Сега се върнахме от разходка. Ширнали са се едни зелени поляни, облени от златното слънце и нашарени от пъстроцветни кравички.... Толкова е хубаво да се отпуснеш на слънчице.....
                                                      Поздравявам ви със снимка от наше село  Wink

# 244
  • София
Tchara, разгледах ви снимките от септември..... Ами той Георги е започнал да прилича  много на тате Wink И доста добре си похапва  Hug

Да, заприличва все повече на баща си, но за яденето сме те заблудили- толкова рядко яде нещо с охота, че като стане, аз се кефя и го снимам и после половината му снимки в сайта му са как яде Mr. Green

Много ви е хубаво селото, изглежда много чисто, подредено и приятно Grinning

Цветина, тук има тротинетки с три колела- пак са стабилни, и цената мога да ти кажа- 32-35лв, даже и цвета Grinning- да сега само сини съм виждала. На Илиянци със сигурност има и ние сме се наканили да купуваме Grinning

Диди77, едно от малкото неща, които обича Георги е пържено яйце с две печени чушки и прилично количество сирене( което преди това е постояло във вода, за да не е толкова солено). Пържено е силно казано- слагам няколко капки олио и на практика май става печено Grinning

# 245
Цитат
.......толкова рядко яде нещо с охота, че като стане, аз се кефя и го снимам и после половината му снимки в сайта му са как яде Mr. Green
Laughing Laughing Laughing

Аз гледам, то не бяха пици, филии, месце.... зарадвах му се на апетита.
А рецептата с яйцето и чушката е интересна.... Червена или зелена чушка? То... какво ли питам и аз, след като тук рядко можеш да намериш пиперки за печене. Всичко останало са камби...  Sad
А селото ни наистина е много приятно, жалко че нямам повече снимки на поляните. Огромни пространства, кравите са много различни от нашите, а и тук има поне 3-4 вида.
Мая от два дни е започнала да "усложнява" думите и се получават едни смешни дълги думи от по няколко срички. И всъщност нямат нищо общо с истината  Mr. Green
Учуди ме много, обаче, когато разпозна една героиня от любимите на Вяра Witch (Вещици) и я назова по име- Уил, като ме видя да разлиствам списанието.... Също така казва  "Уауууу!!!" (почти шепнешком) на нещата, които я прехласват и възхищават (пак по примера на кака си  Simple Smile)
С каква паста миете зъбките? Аз досега само с четка и то тази която е за 8 броя зъби. Нашите станаха 11 и ще се захващаме по- сериозно с профилактиката.

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 17:31 от villione

# 246
А пък уж момченцата приличали на майките си. Айде де! Кога ще стане? И моя Марти прилича повече на татко си. За всяка майка детенцето е най-хубавото и най-готиното нещо на света. Страхотни са снимките на Георги - Чара как му казвате на галено? И моя брат се казва Георги и му казваме различно - Гошо, Гошко, Жоро, а пък аз като кака - по-голяма съм от него с 5 години си му измислям какви ли не имена, които само ние двамата си знаеме. Peace

# 247
Горска фея, успех с изпитите! Много добе знам за какво говориш, защото и аз съм на същия хал. На мен ми остана само един държавен, а на теб?

Още една година + текущата имам , а после и магистротура...... Laughing

Днес бях на едни от най-тежките изпити "Сравнително славянско литературознание " и имам 5 !!!! Ура , ура , ура!!!!  bowuu  Толкова съм щастлива и такъв товар ми падна от раменете ...

Дариа яде по едно ядене, но е доста лакома . Така като я гледам целодневно да яде няма да й омръзне  Simple Smile  Домашния кантар показва към 12 кг ...
На кухня не сме от доста време . Всъщност изобщо записани сме били около 1-2 месеца пролетта и толкова .  Crossing Arms
Пържено не давам , нито боб , то и ние не ядем де ....
Цветина много сладка бузанка станала Неда  Simple Smile Ран и Мария и те голямо щастие излъчват .

И аз искам да ми препоръчате някоя без флуор и захар паста . Тук не видях такава  ConfusedДо сега бяхме само с вода и четка....

# 248
  • Габрово
Момичета,благодаря за хубавите ви пожелания към Мишо!!!
Горска фея,браво за "отстреляния"изпит и то в десятката!
Зъбите на Мишо до скоро миех само с четка и вода,но тъй като вече си има 16 му купих от аптеката  паста за деца до 4 години.Казва се Ненедент,може да се гълта ,не съдържа флуор,ментол и захар.Мишо я харесва на вкус и всяка вечер с кеф мие зъби.Той също не яде първо,второ и трето,а само по едно "блюдо" на ядене.Иначе е лаком и като види,че някой яде,веднага се присламчва. 

# 249
  • Варна
Горска Фея, честито за изпита! Дано и другите са успешни  Peace.

На моя сладур му изби първия кътни, горе в ляво. С това зъбите стават 9 броя. Сега вече съм напълно сигурна, че рядкото щастие е от зъбоникненето.

Според вас има ли опасност за зъбите на мъниците ако майката проверява с пръст дали има избило зъбче. Аз проверявам от време на време, но мъжа ми е против.

# 250
  • София
Мога да се похваля,че Борко е много спокоен и доволен на яслата.Леличките всеки ден много го хвалят.Хапвал си всичко, спинкал и си играел.Бил много  изпълнителен.Дано само да е здравичък!
Иначе относно различаването на думите...
Знеам много добре - топло, паии( за горещо), дено ( студено)
 убоу ( хубаво) и гано ( гадно) аз я използвам тази дума ,често и той е свикна да я употребява)
малко, гуамо( голямо)
там, тук
мен ( показва се), теб
Казваме и не пей, не мии, не ам, не нани, не ако......и т.н
аааа... и вече казваме Бича мама и правим голямо гуш... Laughing

# 251
Горска Фея, честито за изпита! Дано и другите са успешни  Peace.
Според вас има ли опасност за зъбите на мъниците ако майката проверява с пръст дали има избило зъбче.

Не!  Grinning
Естествено с измита ръка , че да не е опасно за устната кухина  Simple Smile.....
Честито зъбче !

# 252
много весели снимки на батко Ран, Неда и малката братовчедка Laughing ама Цвети като те гледам с трите деца на снимките мога да ти кажа че много ти ходи да си многодетна мама Laughing Laughing
Имам въпрос към всички мами от Варна.Къде се намира клиника Патанов? Взех час за д-р Райков ортопеда, а той преглежда там. Познаваме що годе града със съпруга ми, но не знаем къде се намира клиниката. Rolling Eyes предварително благодаря bowuu

# 253
  • София
Честит имен ден на Виктория на Мама Ваня и на Виктор на Малка счетка. Да са живи и здрави дечицата, много радост да носят Grinning

Горска фея, поздравления за изпита, ще стискаме палци и за другите Grinning

# 254
мерси  tchara,аз да ти кажа снощи разбрах че днес на св.Мина празнуват Викторовците Embarassed ама ще го отпразнуваме както си му е реда, всепак си е празник. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт