Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 722
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София
не съм писала на модератор. Както казах, предпочитам сама  да си оправям отношенията или да си ги развалям в дирекна комуникация. И за да приключим, на добра воля си редактирах  постовете.

# 136
  • София
Айде бе, а мен защо са ме изтрили?!?! Изказването ми беше точно в унисон на темата: Образователен говорилник... И друг път са ме трили, ама сега що?!?!? Хайде, много молА модератор да каже какво сме нарушили тоз път? И да му се невиди, тези модератори не четат ли? Не виждат ли, че няма нещо, заради което да се трие?!?!
Тебе са те изтрили неволно - постът ти е попаднал между обясненията на ЕлиГ каква е Лейка и моите абсолютно цензурни и непротиворечащи с правилата на форума оправдания, че Лейка не е такава Smirk

# 137
1. В настоящия вилнеещ Патриархат, трябва някой да ни свие сърмите на нас мъжете, за да не смеем да сме таквиз насилници. И понеже жените са по-слаби, са необходими джендъри. И то културисти-феминисти. Работи се по въпроса.
Затова ли ми казаха, че кастрирам мъжа ми 😂😂😂

# 138
Аш, по-широк е бил обхватът на модераторската метла, и мен ме няма на предните страници. А не си спомням да съм се "заяждала" .

# 139
  • В офиса
Кой е модерирал така аборигенски?! И то тук? Фран, плийс, сподели кои са модераторите тук, че да им висят имената на стената на срама. Едва ли ще си признае някой, че е сбъркал.

# 140
  • в страната на чудесата
Е никога ли не сте получавали съобщение от мод.
Няма смисъл да го обсъждаме.
Една женица се обидила, много важно.
Ние си се знаем, разговорите може да са емоционално заредени.  Ако помните така Аш направи темата...

# 141
  • София
Аз мисля, че даже тази тема е доста умерена откъм емоции и рядко има повод да се трие. Ето с Анди кръстосахме шпаги, но разговорът си вървеше съвсем спортсменски. Аз зная кой модерира тук и имам много добри впечатления от “нашия мод”. Но докладчикът просто не мога да го разбера. Имам бекъп на разговора. Някой път ще го постна да видите, че няма нищо, налагащо триене. И да не сме в детската градина, че да се засягаме и държим като 3-годишни Confused

# 142
  • в страната на чудесата
Аш, това не е първия път на докладчика. Ти може и да не мислиш, че има за триене, но той може да не иска да виси на стената Simple Smile

# 143
  • софия
Малко стана от ограчка плачка цялата работа. хайде да приключим тая работа наистина. Не е готино никой да е с огорчение, нали уж затова ни е тая тема за разтуха и малко по нашенско си приятелско бъбрене. (свидни сте ми да знаете) Много чудесна да е съботната вечер на всички.

Понеже Тинки е тук, сигурно ше и е любопитно - онзи ден ми попадна статия, според която кандидатстващите във вашия избран университет са се повишили с 26 %. Представяш ли си? А пък в Харвард на фона на миналогодишните 45000, таязи година са 57 000 (цифрите са общи, не точни). да знаеш, че много стискам палци на девойката. И на Шаркини също. Искам шампанско да леем вече тука Simple Smile

# 144
  • в страната на чудесата
Оооох хайде! И аз искам
Няма ли да се видим вече?
На една поляна? Wink

# 145
  • софия
Оооох хайде! И аз искам
Няма ли да се видим вече?
На една поляна? Wink
сещам се за една - малка е, има няма сто квадрата, обаче има люлка, куче, котка и заек.

# 146
  • София
Аш, това не е първия път на докладчика. Ти може и да не мислиш, че има за триене, но той може да не иска да виси на стената Simple Smile
Тогава защо влиза в темата! Влиза, казва си мнението, други хора казват своето, тя се разколебава и се самозачиства. Само че нейните цитати и мненията на другите седят и това става проблем. Айде следва доклад. Значи, ако е имала съмнение, че ще я обземе паника от написаното, да не е влизала да пише въобще. Няма нищо насила.

Амели, за пръв път не съм съгласна с теб. Спира да има смисъл да се пише, ако Ще се обиждаме от нищото и ще търчим да се портим да ни трият, когато другите не са нашето мнение.

Мисля, че е хубаво да се каже открито, а не да го замитаме под килима.

# 147
  • софия
Тогава защо влиза в темата! Влиза, казва си мнението, други хора казват своето, тя се разколебава и се самозачиства. Само че нейните цитати и мненията на другите седят и това става проблем. Айде следва доклад. Значи, ако е имала съмнение, че ще я обземе паника от написаното, да не е влизала да пише въобще. Няма нищо насила.

Амели, за пръв път не съм съгласна с теб. Спира да има смисъл да се пише, ако Ще се обиждаме от нищото и ще търчим да се портим да ни трият, когато другите не са нашето мнение.

Мисля, че е хубаво да се каже открито, а не да го замитаме под килима.
а, ама аз съм съгласна с теб, Аш. Но не е лесно,  умение е да може човек да се дистанцира или поне да не се оприличава в каквито и да е образи, които на всичкото отгоре никой на никой не вменява. Обаче, мисля си, ние няма какво да направим. Пък аз не мисля, че ние ще спрем да си пишем, все пак сме се намерили, дори  с всичките ни разминавания и различни мнения Simple Smile Аз поне така си мисля, не винаги сме на едно мнение, който идържи издържи, то затова сме тия дето сме тия тука.

# 148
  • София
Аш, помолих те на лични да махнеш моите цитати, след това помолих и модератор, след като ти не се отзова.
Аз не се притесняваме от думите си, но не намирам смисъл да стоят и да подклаждат такива обиди. Никъде никой не съм обидила в постовете си, за разлика от теб и Лейка. Вие си знаете защо не мразите така, това си е ваше право. Но това е публичен форум и обиди не са позволени.

# 149
  • в страната на чудесата
Уау!
Ели, кое те обиди? Теб, лично? Сега е моментът, защото другото е лъжа и набеждаване в публичен форум?
Дори аз не намерих менторският ти пост към мен за обиден.

Супер тъпо беше.
Ако може да не съсипваш добрите разговори с доклад.
И още нещо - наистина ли вярваш, че те мрази някой от тук? На кой му пука въобще...

Редактирам се, няма смисъл.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 21:20 от Leika_moja

Общи условия

Активация на акаунт