Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 709
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ЕлиГ, в нито един мой пост не е имало обида към теб. Интересно, ако написаното се преразгледа - дали ще се намери начин да се открие обида Wink Аз затова държа мод да дойде и да посочи кое точно от изтритите мои постове отговаря на квалификацията "обида". 

О, и ако искаш - докладвай мнението ми. Виждам, че те влече Joy Ето, давам ти и най-голямото основание да помолиш за триене - цитат на твое мнение:
Аш, помолих те на лични да махнеш моите цитати, след това помолих и модератор, след като ти не се отзова.
Аз не се притесняваме от думите си, но не намирам смисъл да стоят и да подклаждат такива обиди. Никъде никой не съм обидила в постовете си, за разлика от теб и Лейка. Вие си знаете защо не мразите така, това си е ваше право. Но това е публичен форум и обиди не са позволени.

Лейка, абстрактното и латералното, моля!

# 151
  • София
При ДО се губи телесният контакт и стадното усещане за обитаване на едно и също пространство. Хората и особено децата обичат да се "бутат" и да са на по-малко от една ръка разстояние. Проксемиката ни формира още от раждането ни и става важен знак в социалната комуникация.
Но не виждам как се губи абстрактното мислене. Абстрактното затова е абстрактно, защото не се влияе от телесното. Хората могат да мислят абстрактно и без да са на няколко сантиметра един от друг.
А за латералното  не разбрах какво означава.

# 152
Срам и позор! А бе това е малоумие! И между другото показва абсолютна неувереност в собствената преценка до степен да докладваш на модератор един абсолютно безобиден спор.

# 153
  • в страната на чудесата
Не държа копия Simple Smile
Да не би да ги има някъде Simple Smile
Но който прочел е напълно наясно, както и модът би бил, че не съдържа обида.
Дори поднесох извинение!

ЕлиГ,
Ваш ред е да се обосновете преди да си помисля, че набеждавате?
Simple Smile

# 154
  • София
Спорът не беше съвсем безобиден. Но е крайно време да приключим с тази история, още повече че е заметена вече.

# 155
  • в страната на чудесата
Е ние с теб я приключихме
С госпожа ЕлиГ явно не.

# 156
Спорът не беше съвсем безобиден. Но е крайно време да приключим с тази история, още повече че е заметена вече.
Анди, не беше на живот и смърт. Не беше нещо ултра, мега, яко драматичен. Както и да е. Важното е да сме здрави!

# 157
  • София
Амели, 26% ми се вижда голямо увеличение. Има ли предположения на какво се дължи точно пък тази година?

Абе и на полянка може. Ще си представяме, че е бар Sunglasses

# 158
  • София
Хора, вие четете ли внимателно?
Помолих да махне моя цитат, нека стоят другите неща, на мен не ми пречат.
Колкото до обидите - ако за вас дами, това е положително отношение, за мен не е. Хайде стига вече по темата, досадно е за всички.

СедЛейди, заради отлива от Англия.

# 159
  • София
Среща на полянка, моля! Може и утре по обед...че като започне работната седмица и любимите колове, и оттече полянката ...и слънцето.

# 160
  • София
А за латералното  не разбрах какво означава.
Анди, това не е ли по твоята част? Терминът „латерално мислене” е въведен от Едуард де Боно и отдавна е част от съвременния език. Включен е в авторитетни речници като Oxford Dictionary, в който е определен като „решаване на проблеми с недиректни и творчески подходи".

Механизмите на хумора и на латералното мислене (творчеството) са близки.

Източник: https://basaga.org/wiki/index.php?title=%D0%9B%D0%B0%D1%82%D0%B5 … D0%B5%D0%BD%D0%B5

Тааа, в заглавната страница на следващия Говорилник ще помоля (по идея на Лейка Моя) да предизвикаме латералното си мислене (да видим първо в коя половина на мозъка е Ill)

# 161
  • В офиса
“проксемика”, “латерално мислене”, почувствах се като в час по БЕЛ. Някой да знае какво значи “апосиопеза”? Между другото и двете ги гугълнах и разбрах.
Амели, да, тази година има огромен наплив, всички унита си удължиха времето за решение до април (7-8-ми) Аз си мисля, че е заради Брекзит. Аз не се надявам. Може би съвсем мъничко, ама много мъничко се надявам. Делфт е доста по-реалистична опция. И там си има истински изпит, а не те оценяват колко многостранно развита личност си и колко имаш лидерски качества.  Първият кръг в Делфт бе да изслушат няколко лекции по аероспейс и да отговорят на въпросите. Истински лекции, вижда ми се много разумно да отсеят по този начин тези, на които им е било скучно, или им се е видяло много трудно. Сигурно и там има много кандидати, но някак по-реалистично ми е, защото е по-близо до моя опит и представа за кандидатстване.

# 162
  • в страната на чудесата
Значи не е имало обидни думи към Вас, така ли да разбирам?
И долното е само объркване, нещо като да не съм разбрала?
Ако е така, моля да го вербализираме...

Аз не се притесняваме от думите си, но не намирам смисъл да стоят и да подклаждат такива обиди. Никъде никой не съм обидила в постовете си, за разлика от теб и Лейка. Вие си знаете защо не мразите така, това си е ваше право. Но това е публичен форум и обиди не са позволени.

# 163
  • София
Нашия випуск вече има един приет там на Early Simple Smile.

# 164
  • В офиса
За Станфорд ли, Шарки, или по-прясна клюка? Пиши на лични, ако прецениш.

Общи условия

Активация на акаунт