Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 751
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Дайте да си говорим за времето. На нашият булевард духа страшен вятър. При вас как е?

Чувствам се като Дороти, малко преди да полети със северния вятър. Laughing

# 211
  • София
На мен за малко да ми отнесе колата, че е лека.. ама хванах вятъра и спестих някой литър нафта Simple Smile

# 212
  • София
Странно, днес на мен ми се разминаха и вятърът, и дъждът.
Питам се, дали е достатъчно приемливо да обсъждаме времето? Да не е твърде аристократично пък сега? Joy

# 213
Ако не искате да ви спрат и нета......

# 214
  • в страната на чудесата
Ми да ми го спрат.
Мисловната ми енергия не могат
Wink. А какво лети с тоз вятър ако знаете...
Чета си една книга, казва се 157 апокрифа от България . Написано е от едно кер@сте което вероятно би се вписало по-добре у форума Simple Smile
Но историите са интересни и поучителни.
Днес ровнах в други теми. Ми то едни и същи хора. Едва ли повече от 300 души пишат редовно.

# 215
  • София
Еее, ама безкраен извор на образование ми е тази тема - научих нова дума. Даже две, щот явно освен буквалното има и преносно значение. Което също е явно Simple Smile За керестето иде реч.Та покрай обяснението си припомних и за бичено дърво. И сега не мога да отрека, че, ако не беша метлата, нямаше и да разбера за керестето.
Пардон, млъквам. Че хич не се вписвам в аристократичния разговор за времето. Амели е права за линията - ние с Шарки я “завършваме” щот сме към Камбаните и поне при нас тоже спира ток редовно при веявици, дъжд и подобни.

# 216
  • в страната на чудесата
Е ама сме умници нали?
Дали ще ни хванат Wink

# 217
Чаят с мляко ли го предпочитате или чист? Нова тема. Като истински дами вдигнете чашката с щръкнал малък пръст. Наздраве! Кой каквото има.

# 218
  • софия
хахахаахах ей че включване направи Лейка Simple Smile
за вятъра да поговорим ако искате, кер@стето е ясно
Умници не, ами ..... ейййй на който не сме му в къщата е беден човек, да знаете .

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 23:14 от Амели

# 219
  • София
Докато ви четях за вятъра, ме напъваше да пиша, че не разбирам за какъв вятър говорите, понеже при нас изобщо не  духаше и че явно е решил да ни пропусне, нас тук на къра на географията, в Далечния Юго-изток.  Е, преди около час стигна и до нас.

# 220
  • софия
А! Шарки, дали не искаш да обявиш старт на залаганията  - колко деца ще кандидатстват тая година, в темата на колежа? Или някой друг. На мен не ми дава щото имам последен пост там

Интересно ще е с тези много неизвестни ...

# 221
  • София
Чаят с мляко ли го предпочитате или чист?
С мляко, Скъпа. Благодаря Relaxed!

Скрит текст:
щот явно освен буквалното има и преносно значение.

# 222
  • София
А! Шарки, дали не искаш да обявиш старт на залаганията  - колко деца ще кандидатстват тая година, в темата на колежа? Или някой друг. На мен не ми дава щото имам последен пост там

Интересно ще е с тези много неизвестни ...
OK

# 223
  • Отвъд алеята зад шкафа
В Питагор са обявили места за 2 и 3 клас, за 3 клас  са 20 места. Това ми се струва много, минали години така ли е било?

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 13:00 от gadamer

# 224
  • София
В Питагар са обявили места за 2 и 3 клас, за 3 клас  са 20 места. Това ми се струва много, минали години така ли е било?
Не е било така, но те нали се разширяват от септември - според мен е нормално да обявят 20 места (това е просто още един клас).

Общи условия

Активация на акаунт