Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 737
  • 755
  •   2
Отговори
# 240
Мечка страх, тебе - не, Мецане!

# 241
  • София
Мецане, стегни се!  Лекарите ще те оправят. Няма да се даваш!

# 242
  • София
Мецане, бре, това прозвуча като последни думи! Я, се стегни! Знам, че мъжко месо боли повече, ама ще видиш, че всичко ще мине нормално и ще го забравиш. Бързо оздравяване!

# 243
  • София
Mецане,

Малко за разведряване:

https://www.facebook.com/julijamitina/posts/3835810463103233

Ще оцелееш!

# 244
  • София
Мецуний,

Най-искрено Ви пожелавам да се оправите!

Искрена Ваша,
Аш

# 245
Стискай зъби. Всичко ще мине.
По-добре палци 😉 че със зъбите има проблем.
Мецане, дръж се, всичко ще е наред!

# 246
  • софия
аш е влязла в някаква благородническа сериалка Simple Smile
остава да видим как точно държи чадърчето срещу слънце  и какъв цвят са къдричките на ръкавите People Princess

# 247
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мецане, ти флегмон ли си направил? Операцията е задължителна в такъв случай. Няма страшно. Стискам палци да се възстанавиш бързо.

# 248
Мецане, бре, това прозвуча като последни думи!

Това беше идеята 😆😄😃
Скрит текст:
Много Ви благодаря, то не мога и да пиша, че не виждам буквите от болка. Ето каква беля може да стане от един зъб, от един прост пулпит и некадърен зъболекар. Огромен късмет извадих, че ме приеха, че в неделя обикалях като шашав къде ли не и не стана. Обаче, дори това, че умирам от болка, е вторият проблем.
Първият е, че съм пушач и то бая пафкам. А в болницата не може да се пуши. Затворник си, отделението е заключено и не можеш да излезеш навън да пушиш. Така че, не знам дали ще умра от възпалението, ама от липсата на цигари няма начин 😃😄😆 Цял ден в една малка стая, то добре, че само с един съкилийник само, ама той не пуши и си е добре човека. Какво говоря, как ще е добре, и той се е подул и не може да гледа от болки.
Единственото хубаво нещо в цялата работа е, че ми направиха антигенен тест за ковид, който слава Богу е отрицателен.
Скрит текст:
Внимавайте много на какъв зъболекар ходите.

# 249
  • София
Многоуважаема, лейди Амели,
Ще си позволя да Ви препоръчам да се придържате неизменно към добрия тон и обноски, каквито подхождат на Вашето положение в обществото. Моля да не възпрепятствате лейди Аш в нейните усилия да издигне разговора до подходящите висоти. Нека не забравяме, че отговорния пост, модератор на нашата многообичана тема, вероятно отскоро е заела Нейно Величество Кралицата на Англия.

Предано Ваша,
sadLady

Мецане, оздравявай бързо! Всичко ще е наред. С теб сме Simple Smile

# 250
Мецане!!!!
Ще черпиш дамите, ако причината да отидеш на лекар са дамите, които преди няколко страници те пратиха спешно на такъв!
Със зъбите шега не бива! С цигарите също!
Слава богу ги отказах преди мнооого години. Като студентка пушех по кутия-две на ден. Един загубеняк ми каза, че съм слаб характер и нямам воля да ги откажа.
Ха! Той ще ми казва на мен! И така, оттогава не пуша.😂

# 251
Мецане,дръж се! Какво му стана на зъба точно,че си в болница?
Имаш перфектна възможност да спреш цигарите, помисли по въпроса Simple Smile

# 252
  • софия
Ох беееееееее, Лейдииииии!
жалко, че не можа да видиш как ме разсмя Laughing

Мецане, сега е момента. Спи! спи, спи!
Аз преди като пушех, като не пушех все на сън ме удряше. Затова и е можех да ги спра. Деня и здачките ме искаха с бистър ум, не заспал. Виж, като се разболях от някакъв ми ти грип и така или иначе спах 6 дни нон стоп взех, че ги отказах.

# 253
Амели, този мач съм го играл. Преди 15 години ми правиха операция, при която и да искаш, не може да пушиш, първо не можеш въобще да станеш и второ близо месец имах навряна една тръба от носа чак до корема. Та тогава не пуших един месец в болницата и един месец след това, докато си бях в къщи в болнични. И като тръгнах на работа, пропуших още на втория ден, че си и наваксах.

Ами Фран, никой не ме пращал, аз сам отидох, защото ме заболя зъб и уцелих големи некадърници и от там стана голяма беля. После Ежко каза за ЕО дент и момичетата го подкрепиха, ама кел файда, белята вече беше станала.
Браво на теб, Фран, че явно имаш желязна воля. Аз нямам.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 14:37 от Татко Мецан

# 254
  • София
Мецане, стискам палци за бързо минаване на операцията и бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт