Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 770
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Същата като Фран бях - като студентка по кутия-две на ден.
Амнайсе безуспешни опита да ги откажа. Докато не вдигнаха рязко цените и успях не толкова от бюджетни ограничения, ами от възмута от самата мен си къде ми акълът и съвестта хем да давам луди пари, хем да се тровя, хем да осмърдявам орталъка и живота на околните ми.
И оттогава освен че ги отказах без особена драма, не ми пречи за кеф да пуша някоя вечер и после цяла година да не се и сетя за цигари.
Но се убедих, че се случва успешно само, кат дойде вътрешна истинска мотивация.

# 256
  • София
Обноските на Lady Лейди са на ниво, както обикновено Blush

Мис Амели, цветът е айвъри, разбира се, не е ли очевидно Blush - айвъри на дрехите и айвъри на духа - ако разбирате метафората, което вярвам, че умеете, предвид завидните качества, които демонстрирате в разбиране на алегории и аналогии Blush... - подобни на уменията, които мис Миленита показа снощи в разговор за прякото и преносно значение на думите. Ох, толкова съм щастлива, че Ви срещнах - уверявам Ви, Вие сте едно прекрасно, изискано общество.

# 257
Ох, чеше ме крастата да върна за съвсем малко предишния си ник със съответните екстри към него. Тук стана много спокойно и стерилно. Wink

# 258
  • София
Щом се оплакваш, че пушенето е забранено, значи ще се оправиш.

# 259
  • софия
Ох, чеше ме крастата да върна за съвсем малко предишния си ник със съответните екстри към него. Тук стана много спокойно и стерилно. Wink
Хахаххахахахсххс feel free мадам Simple Smile

# 260
Мецане, бе, пич, то човек не знае от какво ще му дойде. Късмет пожелавам, с доктори, с хирурзи, със сестри и с компания.
След седмица макс, когато те изгонят, пак да ти направят тест. Шамар - аванта.
Тук обществото е на ниво, а Аш си я представих с бялата капела и две гувернантки след нея с дечицата как се разхожда из един огрян от слънцето огромен парк в имението. С фонтани задължително.

ПП До тоалетна не пускат ли, отваряй джама и пуши си там, как може да съсипват така психиката на болните.

# 261
  • София
Ох, ве, Not, как си личи дъртият тарикат Smiling Imp

Разпърцафляца ни всичките усилия за чалъми да не ги мисли гадните смрадливи цигари. Пфууу, мъжка ти работа.

# 262
  • софия
преди много години, лежащи за задъжране бременни, ходеха скришом по тераси и тоалетни да пушат....

От друга страна, Нот е прав, сега не в тоалетните, да се криеш като ученичка, ама навън пред боницата  не можеш ли да излезеш?

Аз се възхищавам на хора като Миленитка. Ще изпуша значи тази вечер 2-3 цигарки и после цяла година няма да мисля за тях.... Абсурд! Аз съм на принципа - без една мога, с една не.
Скрит текст:
Спрях ги, ама съм две Амелита вече.

# 263
Не може, тоалетните са в стаите, всяка стая има санитарен възел. Обща тоалетна мисля, че има една на етажа, която очевидно е за персонала и ако ме хванат, ще ме изгонят веднага, а няма как да не ме хванат, защото една цигара в затворено помещение мирише часове след това, дори и на отворен прозорец.
Скрит текст:
Освен това засега няма да ме оперират, вливат ми венозно същите антибиотици, които пиех в къщи. В къщи обаче можех да си пуша на терасата, да излизам, да правя квото си ща, а тук е затвор, че и ковид може да хванеш. Дума не може да става да гледам филми и да чета книги. Така ме боли, че аз не мога и форума да чета. Освен това толкова ми е скапано в болница, че не мога да чета въобще. А и доста от времето съм на системи, от което полза никаква.
Стига сме го коментирали, повече няма да се оплаквам, но мъката е страшна - това е затвор плюс постоянна болка като екстра. И нищо не ми правят засега, от което поне да спре да ме боли.
Скрит текст:

Алкохолът не ми липсва никак, нямам никакъв проблем, че не може да се пие. Не се и сещам. Но цигарите са страшна зависимост.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 16:07 от Татко Мецан

# 264
  • София
Тц, тц, поне един крак можеха да ти счупят, та да ти мине на принципа на доминантното огнище. Joy

За IQOS не си ли чувал?

# 265
  • софия
ще се справиш, Мечо! Ще мине и ше замине!

# 266
Много ми е мъчно, че са те наредили така. Много, много стискам палци!

# 267
  • София
Оооо само мъж с 37.1 може да разбере болките на раждала жена Grinning Grinning
Няма да умреш без цигари и аз съм пушач и разбирам, но се издържа. Хубави книжки, филмчета и спокойствие. На мен ми звучи, като ваканция Grinning
Стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено.

# 268
  • в страната на чудесата
Абе не ви ли е болял зъб? Една цигара как помага...
Мецане, гуш!

# 269
  • София
Тя на зъбобола не помага, но като те боли зъб, поне абстиненция да не те тресе. Joy

Общи условия

Активация на акаунт