Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 770
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
В Питагар са обявили места за 2 и 3 клас, за 3 клас  са 20 места. Това ми се струва много, минали години така ли е било?

В режим на разширение с огромна нова сграда е съвсем нормално. Това е една паралелка на випуск. Ако сега са по две, значи стават 3.
Няма ли някой да разясни все пак каква е концепцията Питагор/ПЧМГ в периода 5-7 клас? Задавам го този въпрос 3-ти път.

# 226
  • София
И аз имам въпрос - Питагор от септември ще имат ли 5, 6, 7 клас или ще чакат малките питагорчета да изкласят до 5 клас?

# 227
И аз имам въпрос - Питагор от септември ще имат ли 5, 6, 7 клас или ще чакат малките питагорчета да изкласят до 5 клас?
Мисля, че лека полека ще изкласяват до пети, а после до седми. Така ми звучи най-логично.
Иначе в пчмг тази година ще приемат 4 паралелки в пети клас, с една повече от миналата година.
Надявам се и гимазистите да не учат повече в "мазето", а да заемат кабинетите на малките, които ще се преместят в новата сграда.

За АК очаквам драстичен спад в бройката кандидатстващи спрямо миналата година.

# 228
  • София
Фран, що така? Заради ДО?

# 229
  • софия
Мисля, че лека полека ще изкласяват до пети, а после до седми. Така ми звучи най-логично.
Иначе в пчмг тази година ще приемат 4 паралелки в пети клас, с една повече от миналата година.
Надявам се и гимазистите да не учат повече в "мазето", а да заемат кабинетите на малките, които ще се преместят в новата сграда.

За АК очаквам драстичен спад в бройката кандидатстващи спрямо миналата година.
и аз така, е не чак драстичен...
заради цялата криза.
Ще съм изненадана ако не съм права, въпреки, че се прокрадва и идея да допусна и повече кандидати, но е по-слабото ми предположение.

# 230
Е, аз уточних. Драстичен, но спрямо миналата година.
Очаквам бройката да се движи около тази на 2018, най-много да стигне 600.
Иначе ще се радвам и 1000 деца да кандидатстват.

# 231
В Питагар са обявили места за 2 и 3 клас, за 3 клас  са 20 места. Това ми се струва много, минали години така ли е било?
От къде е това като информация? Нищо не намирам на сайта.

# 232
От къде е това като информация? Нищо не намирам на сайта.
Секция “Прием”, скролваш надолу.

# 233
  • в страната на чудесата
В Пчмг остава приема 5-7 клас

# 234
Значи 1 нов втори и трети клас ще приемат. С тази голяма сграда би могло да се очаква и повече.

Скрит текст:
Не искам да ви развалям темата, затова няма да се разпростирам, че ви пиша от болницата. Много накриво тръгнаха нещата със зъба, сега ми е подута цялата челюст и имам два метра гуша, ще ме режат, не знам какво ще правят, умирам от болка вече четвърти ден и края му не се вижда. Да знаете, че всички много ви обичам и съм ви благодарен за многото неща, които научих от вас през годините.
Скрит текст:

# 235
Стискай зъби. Всичко ще мине.

# 236
  • софия
Мечо,
Скрит текст:
Хубава работа! Лека интервенция и още по-леко възстановяване ти пожелавам! Ако мога да съм ти полезна с каквото и да е - насреща съм! Искаш ли някоя книга или пък нещо друго да ти донеса!? Колко време ще си там?

# 237
Значи 1 нов втори и трети клас ще приемат. С тази голяма сграда би могло да се очаква и повече.

Скрит текст:
Не искам да ви развалям темата, затова няма да се разпростирам, че ви пиша от болницата. Много накриво тръгнаха нещата със зъба, сега ми е подута цялата челюст и имам два метра гуша, ще ме режат, не знам какво ще правят, умирам от болка вече четвърти ден и края му не се вижда. Да знаете, че всички много ви обичам и съм ви благодарен за многото неща, които научих от вас през годините.
Скрит текст:
Спокойно - аз съм минала 7 операции и нА виж, оцеляла съм. Много е важно психическото ти състояние! Никакво пораженческо настроение. Никакви минорни мисли! Мисли си как като излезеш и как ще ходиш по улиците.
Всичко ще бъде наред - просто вярвай!

# 238
  • София
Мецанчо, ве, гуш!
Слушалки имаш ли? Сразу си намисли, ако не си, всичко, което ти се е гледало и не си могъл, и почвай да зяпаш - стари филми, разни поредици тип "как се е променял Шон Конъри/Деми Мур през годините", може и някви образователни (в неделя попаднах на биографичен филм за Роко Граната, нямах хабер кой е, оказа се авторът на "Марина, Марина" песента и самият филм беше супер за душата) - изобщо, колкото може се фокусирай върху любопитни глупости и по-малко върху къде си и защо. На мен поне мисленето "ся кат ме приемат за операция, тъкмо ще си почета на спокойствие" винаги много ми е помагало.

Ние можем да обещаем да продължим  с нашите глуповетини, че да имаш и това четиво за разнообразие.

# 239
  • София
Въх, Мецански, дръж се, ще мине и замине и това!

Общи условия

Активация на акаунт