Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 770
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • София
На практика вече говоренето с децата е със съобщения. Сред децати и възрастните "текстването" е обичайно дори за ежедневни неща.  Нормален ефект от развитието на комуникацинните технологии. Ако човек засече как общуват хората вкъщи, то през повечето време използват ограничен брой думи и изрази, най-често свързани с оперативни неща, свързани с бита и задачи.  А сега технологиите и социалните мрежи позволяват хората да си изпращат аудио и видео съобщения.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 18:47 от Andariel

# 121
  • София
Мога ли да попитам модератор защо изтри постовете ми и кое правило на форума наруших с мненията си?

# 122
Някой те е наклепал. Тъжно е това. И обяснимо, за съжаление.

# 123
  • в страната на чудесата
А аз мога ли да попитам модератор защо стоят тези на Андариел? Извадени от контекст и пълни с обвинения?
Значи ли това, че ние тук ме можем да обсъждаме абстрактното и латерално мислене? И неговата липса у редица родители?

Е то е ясно кой.

# 124
  • София
Ох, защо не свиркате, че не съм си включила следенето на темата и чак се притесних, че никой не пише ? Joy А то, не само съм изпуснала нишката, ами и Ежко се завърнал. Ежкоооо, много се радвам! Някак оптимистично ми подейства. Да знаете, че щом Ежко се завърна, краят на пандемията се вижда Simple Smile Щадете си нервите, само това мога да кажа. Знам, че почти всички са изнервени (вкл. и аз), но нека се поразтушим и поспорим, пък да си отворим по едно Бело Simple Smile

Иначе, и мен тези дни ме е замъчил един зъб, но зъболекарят ми записа час чак за петък, че бил болен. Ако не устискам до тогава, май и аз ще прибягна до ЕоДент Simple Smile

# 125
  • София
Няма какво да ме клепа - то нямаше нищо за триене.

Анди?

# 126
  • в страната на чудесата
Не е Анди Simple Smile

# 127
Що се впрягаш пък ти, въобще не се знае кой, пък и няма значение. И аз мисля, че не е Анди. Мен са ме трили милион пъти.

# 128
  • София
Сама ще си изтрия постовете, за да се приключи с цялата история.

# 129
Sadlady, и на мен ми се наложи преди месец да потърся зъболекар по спешност. Моят също се оказа болен (или карантиниран, не разбрах) Позната ми препоръча нейната, която много харесах, даже обмислям да сменя моя. Жената успя да ме вмъкна в графика. Ако видиш зор, ще ти пратя координати на лични.

И аз май бях писала тук. Не съм викала модератор. Не мисля, че някой се заяжда с мен. 😁

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 19:20 от Warwick

# 130
Отидете на ски, бе хора - хем се зареждате за седмица, хем и нямате сили и желания за дразги после Wink Wink

# 131
  • София
Що се впрягаш пък ти, въобще не се знае кой
Напротив - знае се кой е и се впрягам, защото ... не знаеш всичко.

Кажи ми, че ни си ти, Лейка твоя?

# 132
  • в страната на чудесата
Няма значение, Аш.
Дискусията не беше лоша. На някой праволинеен му дошло в повече. Ох, или обиден Simple Smile
Не мисля, че е някой от нас - нито аз, нито Уоруик, нито Анди. То не е сефте да се кръстосват шпаги и не никаква драма. Но има хора, които се вясват, тръшват и после напускат с модераторска метла. Понякога казват, че повече няма да пишат тук Simple Smile Дежа вю.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 20:03 от Leika_moja

# 133
  • София
Е ние всички се досещаме коя е дамата - много ниско и низко наистина. За пореден път. Който иска - подробности на лични съобщения.

БТВ - знаех, че не е Андариел или Уоруик Wink

# 134
Айде бе, а мен защо са ме изтрили?!?! Изказването ми беше точно в унисон на темата: Образователен говорилник... И друг път са ме трили, ама сега що?!?!? Хайде, много молА модератор да каже какво сме нарушили тоз път? И да му се невиди, тези модератори не четат ли? Не виждат ли, че няма нещо, заради което да се трие?!?!

Общи условия

Активация на акаунт