Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 722
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аш, благодаря ☃❄
Ако вчера сте видели една лелка, която ревеше с глас по пистите на Боровец - аз съм била. Не вярвах, че въпреки еджедневните упражнения и задължителните крачки, едногодишното затваряне вкъщи ще се отрази така пагубно на физическата ми форма. Щях да умра на пистата, съвсем сериозно, такава болка в краката не съм изпитвала, да не говорим, че след две спускания краката ми трепереха и не можех да натисна езиците на обувките. Срам.
След вчерашното фиаско, днес станах, пих кафе и хванах гората - буквално. Ходих от Княжево до Златните мостове и обратно. Краката ми парят, всичко ме боли, но емоционално съм заредена.

Малко късно, но сега открих новата тема.

По същото време бях на ски и мога да кажа, че аз бях в същата ситуация, въпреки, че спортувам активно. Снегът беше мокър и тежък, след 2 спускания на Ястребец ми се ревеше.

Някой беше препоръчал ски училище на Банско за деца - може ли координати?

# 181
  • София
Какви страсти са се вихрили вчера... Дано триенето в темата не стане практика.

Аз се похвалвам с изкачен Черни връх. Вчера тръгнах от Драгалевци и 60 колчета преди върха вече стенех на висок глас, краката ми буквално пареха от болка, а на всичкото отгоре духаше ужасен вятър и ми трябваха двойни усилия за всяка крачка. Но се справих и съм много доволна. 23 км и 1,6км денивелация. Снощи нямах сили дори да говоря, но днес съм супер.

Ние сме от тези, на които вече им писва от мерки. Стоим вкъщи, максимално избягваме събирания, освен ако не са навън. В същото време животът тече с пълни сили. Ами стига вече. В четвъртък заминаваме на ски. Малката ще я освободим за два дни по домашни причини, голямата ще дойде в петък, че при нея е сложно. Наемаме си апартамент и ще се стараем максимално да избягваме сядането ресторанти, а ще си взимаме храната.

# 182
Нищо лошо за скорпионите. Такива сме сладурчета. Момичета, аз искам дълбоко да ви благодаря. Благодарение на вас знам всичко за частните училища.

# 183
  • в страната на чудесата
Банда, цял ден ми е смешно, даже го постнах в темата с вицовете, но се изкушавам и тук да споделя едно народно творчество:

Ромео и Жулиета под карантина
Ромео:
О, Жулиета!
Стоя под балкона и немея,
вътре да вляза не смея,
получих вече скръбна вест,
че си с положителен тест!
Говори цялата Верона,
че си болна от Корона!

Жулиета:

О, Ромео!
Как жадувам твойта ласка,
не бой се, аз съм с маска,
ела и не стой така там,
не съм с английски щам!
Антителата ми преброй,
нали си смел герой!

Ромео:

О, Жулиета!
Не, не, опазил ме Бог,
да не съм вирусолог!
Уви, дистанция се налага,
разстояние - една шпага!
Нима не знаеш, има Щаб,
изисква всеки да е раб!

Жулиета:

О, Ромео!
Дори да нямам антитяло,
виж, облечена съм в бяло,
готова съм да ти пристана,
и пред олтара да застана,
а ти говориш за дистанция,
като че е някаква гаранция.
Ако ме обичаш йощ,
забрави за НОЩ!

Ромео:
О, Жулиета!
Любовта ми с цялата си мощ
бледнее пред силата на НОЩ!
Всяка неговата дума аз тача,
не смея мерките му да прекрача!

Жулиета:

О, Ромео!
А аз така съм ти верна!

Ромео:
Но отказа ваксина на "Модерна"!

Жулиета:
О, Ромео!
С цялата уста ще викна и зина,
че Любовта е истинска ваксина!
Нека ме съди НОЩ за този грях,
но мен от Ковид не ме е страх...
Страхувам се повече, че я няма
онази Любов - вечна и голяма!

# 184
  • София
Везни съм. Ама знам ли, може да съм просто шопски инат, шопско магаре и каквото се сетиш, нищо че не съм родена по шопско - кръвта вода не става. Добре, че е добруджанската кръв малко да смекчи лютата шопска.

# 185
Везни съм. Ама знам ли, може да съм просто шопски инат, шопско магаре и каквото се сетиш, нищо че не съм родена по шопско - кръвта вода не става. Добре, че е добруджанската кръв малко да смекчи лютата шопска.
Анди, не че нещо, но в Добруджа преди много години, векове (и особено след Кримската война) са се заселили татари. Така че при теб сериозни съчетания са се получили Simple Smile

# 186
  • София
Не знам, добруджанската половина са много разбрани и меки хора, не зная дали има нещо татарско. Simple Smile

# 187
  • софия
оффффффффффффффффф
на кой попречихме с шеговитите си бръщолевици?
ама моля ви се, стига с тая стерилност, то пък бива бива, ама вече прекалени стават нещата.
Дайте ни един прехвалващ реда стих и сутрин с появата си, под строй, да възхваляваме и да се подчиняваме форуния ред.
Униформа ще имаме ли?

# 188
  • София
Ъъъъъъъъъъ, нали уж тази тема ни беше за говорилник, ве?!?!?! Кое правило точно нарушихме и защо веднъж може да говорим за настроение, а друг път не? Метлата би ли разяснила, щот при все векуването ни тука от над 15 години, явно не проумяваме, а сме иначе от умните и изпълнителните...

# 189
  • София
Сигурно защото разкрихме конспирациите на Мъск и Гейтс, защото сме много умни. Grinning Четете бързо, че всеки момент може да бъде изтрито Joy

# 190
  • София
Скрит текст:
оффффффффффффффффф
на кой попречихме с шеговитите си бръщолевици?
ама моля ви се, стига с тая стерилност, то пък бива бива, ама вече прекалени стават нещата.
Дайте ни един прехвалващ реда стих и сутрин с появата си, под строй, да възхваляваме и да се подчиняваме форуния ред.
Униформа ще имаме ли?

Е, много ясно, ето такава

ПП: И чиповете са неразделна част от унифората Wink

# 191
  • София
и аз не разбирам. Нали тази тема трябваше да не се трие, защото е в потребителските групи, какво пречи да се пише всичко? Дори като се караме или обичаме можем да се разберем помежду си. Да си кажат условията какво може и какво не може да пишем. В други потребителски групи всякакви неща си пишат, защо ние тук не можем?

На мен ми си се счупи мониторът. Ама съвсем изгасна. Вярно, че е старичък, но си го обичам, защото е от почти квадратните като форма на екрана. От една седмица като го включвах започваше сякаш постоянно да се включва и да се опреснява, копчето за он-оф и то примигваше в синхрон, после се оправяше и си показваше каквото е на десктопа и тази сутрин край.  За поправка, ако изобщо могат да го поправят, сигурно ще ми вземат толкова, колкото иначе се продава втора ръка. А аз не искам нищо втора ръка, искам си моя пъъъък!

# 192
  • София
Аш, това дето пада, чиповете ли са? Joy

# 193
  • в страната на чудесата
Некой праволинейник от матрицата!
Ако се продължи тъй, Ша отиваме в некой чатруум... еееех. Този път даже обидени нямаше.
Некоя фенка на всксината да не се е почувствала зле. Даже номинацията ми изчезна.

# 194
  • софия
Лейди, при теб 5джито си казва думата Joy
Не Аш, а Росита ахахаххах
освен ако не издадох нещо маскирането за заблуга на врага...

Общи условия

Активация на акаунт