Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 502
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Ми здрав изглежда, все така да е. Нали не е рязан и си пуши, и си пие по малко, браво, браво.

Аа, пиене не - на антибиотици съм.
За пушенето, казаха хората да не пуша, ама то все едно да накараш вълка да стане тревопасен, можеш ли? 😃

# 451
  • София
... ама то все едно да накараш вълка да стане тревопасен, можеш ли? 😃

...или да накараш дрът мъж да е разумен и отговорен... (сорЕ, ма не се сдържах) Мецане, ку си ми в къщата с тази ти нагласа, нямаше да те оставя с точилката, докат не я промениш 😈😈

# 452

Всичко лошо да е зад гърба ти, че ти в голяма серия влезе тази година!

Това ми е наказание заради онова "стихотворение", което написах за АК. Господ забавя, ама не забравя. Надявам се с тази една седмица адски болки, която мина, да съм изкупил греха си пред вас, които сте засегнати и сега вече наистина да ми простите.

# 453
  • София

Това ми е наказание заради онова "стихотворение", което написах за АК. Господ забавя, ама не забравя. Надявам се с тази една седмица адски болки, която мина, да съм изкупил греха си пред вас, които сте засегнати и сега вече наистина да ми простите.
Стига глупости, вей! Никой не заслужава нищо такова заради нещо написано във форума. А ти с тоя фатализъм си като прабабите. Ай стига си писал такива работи и да вземеш да оздравееш по-бързо, че иде пролет.

# 454
Това да ти е греха, пък антибиотикът си върви с чаша червено, иначе не действа правилно.

# 455
  • София
Ейй, Мецански, браво! Фууу, че приключение!

# 456
  • софия

Ще те фрасна с нещо! ама хубаво ще те фрасна! Heart
тия "обиди" са толкова дребни и токова никакви, че Господ едва ли се занимава с тях. Ние човеците им придаваме повече значение, а гарантирам ти, никой, ама НИКОЙ не е бил чак пъл толкова обиден, пък и да е бил (по каквито и да е поводи, то си е негов проблем в неговата орбита ако се заседява твърде много в лошото). Казвам го защото знам, че аз не съм била, въпреки, че тогава те контрирах.Едва ли и другите са били. Важното е да продължаваме напред леки, леки и ефирни, пълни с чистота и радост. Стига си търсил причина за случването на нещата. Те са си такива каквито са. Мисли и най-вече, не забравяй силата на любовта, не онази трепетливата между влюбени току що птиченца, а любовта на истинската обич, грижата, приятелствата, добротата, която ни помага да преминаваме през тежките моменти и после пак да имаме сили, и най-вече очи, за да виждаме хубавите, малки, но огромни радости и смехове. Тук си заобиколен с приятели, каквито и търкания да се пораждат -аз вярвам, че сме приятели и сме задружни. И силни!
бъди добър към себе си и се обичай, радвай се, Мецане! Хайде само да си здрав и шастлив!

# 457

Стихотворението не си го спомням, но този пост трудно ще ти простя.
Сам ли ще се нариташ или да купя точилки наедро на Миленита? (не че тя не може, ама заради приноса)

# 458
  • София
Ми здрав изглежда, все така да е. Нали не е рязан и си пуши, и си пие по малко, браво, браво.

Аа, пиене не - на антибиотици съм.
За пушенето, казаха хората да не пуша, ама то все едно да накараш вълка да стане тревопасен, можеш ли? 😃
Всъщност, ако не прекалиш, алкохола по-малко ще ти навреди от цигарите в този момент. Като бивш заклет пушач те съветвам /а и сега изпушвам по някоя от време на време/ - недей, много е важно за заздравяването, нищо, че само е изваден - пак е важно. 1-2 чаши вино или бира няма да ти навредят, може да понатовариш черния дроб малко повече, ама ти няма да люснеш все пак кило и канче ракия, не пречат на антибиотиците, ако това си мислиш.

# 459
Аш, ти ли го измисли “Ордена на кокичето”, всеки път много ме радва,  като го видя.
Някой ще тръгва ли на ПО от понеделник, споделете, че не мога да им хвана схемите.

# 460
  • София
Не от понеделник, а от 18-ти /евентуално/ - 5-ти, 10-ти и 11-ти клас.

# 461
  • София
От четвъртък трябва да е рокадата на ПО.

У нас, благодарение на бабата на ММ, кокичето има особен подтекст (като ѝ ходехме на гости, все питаше ММ дали полива кокичето...) та всеки път като прочета заглавието и се изчервявам.

Мецане, докажи на цигарите, че си по-инат от тях.

# 462
  • София
Аш, ти ли го измисли “Ордена на кокичето”, всеки път много ме радва,  като го видя.
Много се радвам, Нот. Аз имах предвид, че сме като някакво вещерско сборище и затова ни кръстих така Kissing

# 463
Е тогава трябва да се прекръсти на Задругата на отварата от крило от прилеп, човка от врана, нокът от жаба.

# 464
  • София
Аууу, само прилеп не споменавай в тези времена! Joy

Общи условия

Активация на акаунт