Ще им вържа по един червен конец. Моите са се справили с домашна подготовка.
И кето сладоледена тортичка си имам за празника днес. Няма да се ядосвам. Питам тук,там не смея-децата на някои от вас посещавали ли са уроци в ПУК? Ако да-каква е била причината за това? Единствената причина да съм записвала дъщеря ми на допълнителни занимания до този момент е била невъзможността ми да я взема по-рано от институцията.
И кето сладоледена тортичка си имам за празника днес. Няма да се ядосвам. Питам тук,там не смея-децата на някои от вас посещавали ли са уроци в ПУК? Ако да-каква е била причината за това? Единствената причина да съм записвала дъщеря ми на допълнителни занимания до този момент е била невъзможността ми да я взема по-рано от институцията. 
(тоест преди сто години), работих към една фирма и преподавах английски в детските градини. Та до ден днешен ми е пред очите едно момченце. Митко. Митко стоеше на пръв поглед абсолютно тихо и неприсобено към живота в детската градина момченце. Всички беснеят, скачат, катерят се отгоре ми, бързат да им обръщам внимание докато отиваме към залата за занятия.... абе нормалн деца. Митко беше тих, неподвижен с големи пухкави бузи и огромни, ама огромни, немигващи, ужасно красиви зелени очи. И си мълчи. Мълчи си. Наблюдава. И минава едно занятие, пеем песнички, аз плямпам на английски, кой ме разбира, кой не. И изведнъж се стрелкам към него с въпрос - бях забравила, че учителите ме бяха предупредили, че той така си е тих и кротък... така де нали. Ама той взе че ми отговори. И аз се опулих. Питам другите - йок. Почнах да го наблюдавам, всеки път да го питам различни неща.... егати умното хлапе се оказа. И до ден днешен ми е в главата, така да исках да зная повече за него, за семейството му, средата му въобще... 
Не съм спец на десертите аз. Черпя ви по случай празника с една кето сладоледена тортичка (точно една хапка е) и малиново вино,което ни подариха от работа 
Крокотак е много добре структуриран, има раздели за фина моторика, раздели за симетрия и откриване на разлики, раздели за "математика и логика" - да се подредят предмети по големина, височина, тежест, да се свържат двойки подходящи и т.н., много е хубав - основно по Крокотак сме работили. Далеч не всеки ден.

Така че хипотетичното трето щях и аз да си моря по половин-един час дневно, за да избегна нервите, които ми костваше да изчакам решението. Препоръчани теми