Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява зрялото сирене?
Когато въвеждате храна в енергийния калкулатор, какви грамове използвате - на суровия продукт или на вече приготвения (сварен, изпечен, пържен)?
Как влияе режимът върху здравето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява зрялото сирене?
-
Когато въвеждате храна в енергийния калкулатор, какви грамове използвате - на суровия продукт или на вече приготвения (сварен, изпечен, пържен)?
-
Как влияе режимът върху здравето?
-
Както Таня спомена, може ли дългосрочното състояние на кето да повлияе на щитовидната жлеза?
-
Какво представлява храненето по НВ-ВМХ?
Оказа се, че не съм си видяла добре деня за цикъл, така че всичко е точно, просто не са ми се яли яйца и съм си търсила жертва
Нооо сериозно ми омръзнаха. Сега вечерях с яйца и белтъци (бяха останаил от друга рецепта) и едвам преглъщах. Добре, че беше ореховите блокчета на Веси от NoSugar, та да си оправя вкуса.
Остават точно 11 седмици до първото море.
Все още кърмя второто си детенце, та смятам да си добавя по един плод и по малко овесени ядки с кисело мляко сутрин, за да няма чак толкова рязък спад във въглехидратния ми прием. Вече съм режимна от няколко дена и тъкмо успях да преодолея постоянния глад тип "устата ми е гладна" 😆 Винаги съм така като намаля въглехидратите. Даже и да се хапна обилно, тялото ми е свикнало да се чувства нахранено само ако има нещо тестяно, но вече влязох в ритъм.