НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 138

• 46 423
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
При мен беше голямо яйце и голяма супена лъжица с връх. Хубаво разбих яйцето и след това пак много хубаво разбих с тахана. Трябва да се получи гъста , като за кекс смес. Не се колебай да добавиш тахан, ако е рядко, но все пак изчакай. С разбиването на яйцето с тахана се сгъстява сместа. Слага се с лъжица в намазан с малко мазнина (при мен кокосова) и загрят тиган.
Търси на Жаки публикациите за предизвикателството.

# 586
  • София
Някой да ми турне линк с туй предизвикателство да не диря кат луда Grin

Цък

# 587
Направихте ли висчки? Това днес беше много лекичко,  чак моята моята голямата, която е виден търтей го направи без да мрънка.
За мен е много малко и аз си правих и други неща.
Надявам се всички да се чувствате добре утре и да си караме до край😻

# 588
  • Пловдив
Направих Simple Smile
Ама на едното спрях, че краката едва ме държат...

# 589
Направих Simple Smile
Ама на едното спрях, че краката едва ме държат...

Еееее, Мистик, бравоооо, машинааа! Ти си моята гордост бе! Казах ли ти че ще те правя спортИска тебе😂😂❤ Обещай ми, че ще стискаш докрай!
И ще видиш колко яко ще ти е, дори само от това че си направила нещо само за себе си!
Тъй като това ми се струва много леко и за добър ефект добавяме по 1 минута планк ВСЕКИ ден от тези 30 дни!!!!! Ако ви е тежко по 30 сек преди и след тренировката! 2 седмици по 1 Мин после ще видим. Планкът е много хуабво упражнение, стягайте дупе когато го правите за да стабилизирате кръста. Планк на лакти, тялото цялото стегнато. Айде че лято идеееее😂❤

# 590
  • Пловдив
Grinning
Ооох, бе Жакиии Kissing Heart
Аз клоня към мисия невъзможна в няколкото епизода, ма обещавам, че ще се мъча. Само да мине тая треска по-бърже Wink
Тоя планк мислих, че няма да го мога, ма на..успях.

# 591
И аз поразкърших старите си кокали. 😀 Не усещам мускулна треска. Аз "карането на колело" го правя всяка сутрин . Планк , откакто прочетох, че е много полезно упражнение за корем, почти всеки ден го правя.
Гледам, че утре има подскоци. Добре, че комшийката под нас е на работа, иначе ще помисли, че има земетресение. 😀

# 592
Момичета, и аз си направих предизвикателството. Беше ми лекичко и си направих и на Памела някои упражнения (моята любимка 😁). Продължаваме напред! 😎

# 593
И аз отметнах 1-ия ден. Много лесно и бързо ми се стори. Направих си малко други упражнения след това. От утре ще добавя и екстра планковете, които предложи Жаки. Simple Smile

# 594
Сън, който е напреднал това му е като почивка, но пък нали трябва да запалим Мистик и другите, дет се назландисват:) По- натам ще стане по хард:) А ние ще си правим и всичко което обикнвенно, това ни е само плюс:)
Аз днес тренирам мост от право положение, мога да се огъвам, но ме е страх още да се пускам сама, имам чувството че ще си счупя главата Simple Smile Но ще успея и това все някога, а след пускането ще науча и да се изправя от мост. Иска много здрав корем и кръст, затвоа планк! Simple Smile

# 595
  • На острова
Приключих с ден 1. Много ми беше напрегнато днес (правих нещо в работата за пръв път) и ядох само една гъбена супа наобяд, после ме заболя главата.

Жаки, мен така ме е страх да правя headstand. Имам чуството, че ще си счупя врата. Затова и аз гледам да заякна в ръцете. Планк, лицеви. И мост искам също - много е хубава camel pose за това упражнение. Като я направя и имам чуството, че там ще остана, едвам се изправям. 

Лимонче, всичко ще е наред. Аз се върнах на работа от второто майчинство като малката беше на 9 месеца. Беше ми стресово, но свикнахме и двете.

Вечеря, за пръв път готвя ребра (на слоу кукър) 😋

# 596
Ааа, аз на ръце и на глава стойка мога отдавна , сега искам от изправено положение да падна на мост, ще ни вземе няколко месеца сега съм букава Г огъната назад, още много работа иска:)

Яйца с чушки ядох днес, за утре за обяд ципура със задушени зеленчуци, за вечеря сьомга пак със зеленчуци. Никви изгъзъци не ми се полагат! Взех си чийта за 2 седмици:)
Преоткрих Брюкселското зеле, взима замразено от Кауфланд и си го правя с масло мн ми е вкусно! С няколко капки соев сос. Слагам и китайки микс или само броколи, иделана гарнитура ми е за месо и риба.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 23:28 от JACKLIN*

# 597
Браво, момичета, супер сте
Аз съм доволна, че за сега да леки упражненията, че и без това съм мн зле физически. Изпълнявам колкото мога, че да не пренапрегна кръста....
   Доволна, на всичкото отгоре затапих и с една двучасова разходка по пресечен терен.
Пих два аспирина, лягам и спя 😽

# 598
Джаки, страхотна си!

На мен първият ден ми се стори, като разгрявка. Много леко и приятно. Правих си още разни неща на Клои и малко Бохо за край.
Утре ММ ще ме води да се набирам на лостове.

# 599
  • Пловдив
А кога отминава мускулната треска? Satisfied
Вие сте напред...аз не моа ви догоня...ще правя квото мога, па дано малко раздвижа метаболизЪма Head Band  Снощи гризах пушени ребърца със зелева салата...ММ рече трябват ти фибри.

Сутринта, преди кафето пак качих стълбите до 8-я етаж.
Явно трябва мнооого време да мине, за да усетя тоя прилив на енергия след спорт за който говорите...м? Понеже освен умора друго няма за сега.

Общи условия

Активация на акаунт