Отговори
# 720
Аха, нека показват снимки зад кадър , че истински усмихната Еда няма да я видим скоро Joy

# 721
Аз нещо не мога да схвана .... Sad
31 еп. щял да е посветен на Св. Валентин. Да имало много любов и дрън -дрън...
... Имахме епизод за Нова година (януари), след това Серкан изчезна за 2 месеца и хоп Св. Валентин ...., не трябва ли да сме края на март (по вероятно е да празнуваме Великден ...)

# 722
  • Монтана
Flowers Hibiscus Здравейте прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
този фраг ми дава надежди за по-приятен епизод в събота. Вече се настройвам да гледам с удоволствие, че след събота бях в много минорно настроение. Надявам се на много забавни моменти в епизода, които да компенсират тъгата от раздялата на нашите ГГ.
Честно казано нямам търпение перушината да страда отново като гледа как се сменят настройките на робота от феята. Отново с нея ще се държи студено, а с феята пак ще става различен, нежен и внимателен. Ама искам много хубаво да я измъчат тази гад преди Серко да й тегли боца за финал. Искам да се изяде с парцалите от яд като гледа "годеника си" как ревнува "непознатата" фея от нейния "годеник". Много съм лоша и хич няма да ми е жал за нея. Ще се радвам даже. Само се чудя с кого върти интриги пак зад гърба на "възлюбения си". И наистина ли си мисли, че такава любов, като тази между Еда и Серкан може да се изпари все едно не е съществувала? Искам да и видя физиономията, когато се срещне с истината очи в очи.
Прочетох интересни теории - за това че Села трови Серко с лекарства. Дали е вярно ще разберем, но ако е - ами тези сценаристи трябва да й намислят нещо много, ама много гадно за наказание (отделно и в допълнение на страдането, че робота се влюбва в Еда). Ако имате добри идеи - давайте да ги чуем, може даже да им пратим някоя за вдъхновение.
При тази ситуация даже ще си пусна утре или в събота отново 29 епизод. Това е първия епизод до тук, който не можах да се насиля да гледам отново. Надявам се да е последния. Иначе си ги уча направо наизуст.
Сега отивам да изчета всички сто интересни мнения, които качихте докато писах. Целувам ви! Kissing HeartHeart EyesHug

Аз също, blue! Аз също не можах и не пожелах да гледам след събота 29 епизод! Обещах си да не си го причинявам отново!Беше изключително жестоко, след края на серията се почувствах като премазана!
Силно се надявам предстоящият епизод да не оставя у мен подобна горчилка!

# 723
Аз нещо не мога да схвана .... Sad
31 еп. щял да е посветен на Св. Валентин. Да имало много любов и дрън -дрън...
... Имахме епизод за Нова година (януари), след това Серкан изчезна за 2 месеца и хоп Св. Валентин ...., не трябва ли да сме края на март (по вероятно е да празнуваме Великден ...)

Абсолютно , при тях си е март , затова разсъблякоха още повече Ханде 😆
Това за Св.Валентин според мен е фенска клюка, не съм видяла подобно нещо по официалните канали.

# 724
  • София
Здравейте! Balloon

Видях, че druon споменава новите сериали на Fox. Доколкото знам, новия сериал с Мехмет Асланту го гласят за сряда. В момента Fox не излъчват сериал тогава, а някакво развлекателно шоу. Големият въпрос е кога ще излъчват Войниците. Говореше се, че отново ще е в неделя, защото досега са вървяли в този ден. Което означава, че ще спрат Кефарет или ще го преместят в друг ден. Феновете на Кефарет пишат против нашия сериал. Засега Fox не пускат никаква официална иформация. Ако някой знае нещо повече, нека сподели. Simple Smile

Усмихнат ден ви желая! Nature Sun With Face

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 21:57 от Бърборанка с розови очила

# 725
  • Кърджали
Най много да ги посдобрят леко. Серия поаветена на свети Валентин немвярвам... Па аконрешат, за целите на сцвнария ще си позатворим леко едното око. Календара им ще е друг

# 726
Бърборанка , предната седмица всъщност Sоn yaz (в петък) , със своя едва 5еп, е бил с по-нисък рейтинг от SCK. Така че нищо не се знае. Ще видим и тази седмица как ще е. Кефарет си държи рейтинг 5 пункта.

# 727
Druon, както винаги много хубав пост Heart

Разбирам разочарованието на блогърката. Месеци наред горим с историята на нашите герои и когато действието поема в посока, която не ни харесва (най-вече на ниво образи), няма как да сме щастливи, но това е част от правилата на играта. Аз лично не се сещам за дизи, което да е силно от началото до края, без някакви спадове, нелогични моменти и прочее Rolling Eyes За нас е забавление, но има един екип от 100-тина човека, който си вади хляба в една доста несигурна обстановка...

По повод коментара на Андреа за SCK и ДЕК, се сещам един цитат на любимата ми Иванка Курвоазие "Изглеждам зле и се чувствам зле, значи съм в хармония със себе си" Joy По сложната ми асоциативна мисъл, когато и в двете дизита, които гледам нещата синхронно са на ръба да се прецакат, значи не е нищо лично, а просто ретрограден дизи Меркурий Kissing Face

# 728
  • Кърджали
БРО, гледам с YouTube и феновете на Забранената ябълка са се притеснили че може да ги спрат, та и те мрънкат
Сериала на Асланту тръгва съа силна заявка (доста силен актьорски състав), та предполагам ще го пуснат в някой от силните дни, понеделник или сряда. Кефарет май ще го местятмв сряда, така се говори. Но преместят ли го, няма да удържи на конкуренцията и ше види финала
И официално се освобождава тозинден. Но това са само гадания

# 729
  • София
Истината е, че Fox имат общо 8 сериала: Забранената ябълка, Бараж, Възраст 19, Доктор Чудо, Последно лято, Почукай на вратата ми, Кефарет и Войниците. А дните от седмицата са 7. Това означава, че на този етап 1 сериал трябва или да се отложи за по-нататък, или да бъде финализиран. Кой - решават Fox. Не знам дали ще гледат само рейтинг или ще вземат предвид и други фактори. Но... стискам палци да не сме ние жертвата. Ей така, от спортна злоба, не искам ние да губим в битката с другите сериали на канала. Simple Smile

В този ред на мисли, важно е тази седмица да сме с добър рейтинг - да не сме последни. Трябва да сме с по-висок от Последно лято и, ако бием Кефарет, ще е супер. Абе да не сме последни или предпоследни. Да има два сериала след нас, с по-нисък рейтинг. Бих препоръчала на феновете освен кампания с хаштаг, да организират и такава за гледане на епизода в събота. Wink

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 10:55 от Бърборанка с розови очила

# 730
Аз гледам, че Бараж и Доктор Чудо поддържат доста добри рейтинги.. Последно лято е доста зле обаче..

# 731
  • София
Да, но Последно лято е нов и се говори, че ще му дадат шанс. На нас вече ни дадоха един, когато ни преместиха от сряда в събота и жертваха Феникса. Така че... не знам. Важно е рейтът ни да е стабилен и да не е най-ниският. Ако сме с пункт пред Последно лято, тогава вече не знам дали биха спряли нас вместо него. По-скоро не. Но, ако сме с близки рейтинги, Fox имат основание да решат кой от двата да спрат. Simple Smile

# 732
Разбира се, намирам го за нормално да дадат шанс и на Последно лято  така, както дадоха и на нас, защото иначе феновете на другите сериали биха се настроили срещу нашия сериал, заради твърде очевидно фаворитизиране и не биха ни подкрепяли. И все пак, нашият сериал е твърде успешен, за да бъде спрян. В social винаги сме топ, както и актьорите ни винаги са на първа позиция и мисля, че ще го вземат предвид.

# 733
Някой да пуска тема на работа съм и няма как
Лек и спокоен ден!

# 734
  • Пришълец

Аз сигурно съм единственият човек в темата, който нито е наясно колко са сериалите на Фокс, нито знае колко са ни конкурентите в събота, дори рейтинга ако ме попитат миналата седмица нагоре или надолу е бил спрямо предходната няма да съм сигурна Joy
Хубаво е, че споделяте информация Hands V

Общи условия

Активация на акаунт