Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 538
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Половината Откраднат живот в Столичаните. Огнянова, Фотев, Райкова(със стария нос), сега и Кирилова като стриптизьорка.😂

# 676
Дяволо, ама се борят чия боза да е по-резе😁

# 677
  • София
Е, не могат да стигнат Луната 😂

# 678
Тия съвсем изтрещяха, това с Магда беше прекалено.

Добре, че са Марио и Зорница и Поли и Врабчев, до някъде...

Кая и Хаджито са ми досадни, Романова и Методиев изкуствени, драмите по директорския борд и Фотев са без коментар....

# 679
Гледам със закъснение и с едно око- това с Магда за какво беше? За да не дава Васко показания ли?

# 680
Не знам дали сте коментирали за Никола Мутафов- син е на известни варненски актьори. Мишо Мутафов и Дафинка Данаилова. Много ги харесвах, майка му е очарователна. Бащата и той много готин.

срам, дори не знаех, че им е син - отлично ги знам и двамата, а с Мутафов редовно се засичаме и сме имали допирни точки, той все ходи угрижен и леко асоциален, май си има някакви проблеми, но е изключително добър човек

# 681
Сценаристите го обърнаха на Якудза с това рязане на пръсти Joy
Цялата тази сага около болницата и Фотев ми е до болка досадна вече. Дано малко поразчупят с други истори с останалите герои, че не се издържа вече Grinning
Какво ли пак ще оплеска Димова? И каква ще е тази тайна, която ще се разкрива между Кая и Гринч? За Алекс, може би?
Засега само Зорница и Марио са на плоскостта щастие. Радвам се, че вчера сценаристите не го бяха измислили тя да изтрещи заради случката с Димова, а беше поднесена с хумор сцената между тях.

# 682
  • София

Засега само Зорница и Марио са на плоскостта щастие. Радвам се, че вчера сценаристите не го бяха измислили тя да изтрещи заради случката с Димова, а беше поднесена с хумор сцената между тях.

О, има време, Майче Joy . Димова 100 на 100 пак ще настъпи мотиката Joy / като кърлеж се е лепнала за Ковачев Stuck Out Tongue Winking Eye /

# 683
Със сигурност тайната ще е за Алекс. Честно казано не исках Кая да казва нач Владо за онова с Алекс, но май е по-добре да се отърве от тази тайна. Аз си ги харесвам много. С удоволствие ги гледам без да ми досадят. За момента по-отвратителен персонаж дори от този на Фотев ми е този на Димова. Врабчев и Грънчарова са ми много сладки. Харесвам много Врабчев, изобщо не ми стояха добре със Стаменова, защото за нея беше безразлична връзката им и не влагаше усилия. Надявам се поне с Поли да намери щастието.

# 684
Аз не съм фенка на Врабчев, но покрай Поли и това което преживя с Пенев започвам да го възприемам.Харесвам го до Поли, Стаменова не го заслужаваше. А Захариев добре стои до Поли, но някак не му се полага вече жена взел си е дажбата до живот 😁
Димова ми е безразлична. Васил ми е най-противен и Магда с него в момента.
Кая и Ххр си ги гледам с удоволствие, само дето тя е по-голям дечко от него.

# 685
На мен пък Врабчев и Поли много ми харесват заедно. Има някакъв копнеж у двамата, нещо хубаво. С Петър връзката на Поли беше една измъчена в началото, после бяха много хармонична двойка и след това всичко се сгруха.

Аз не мисля, че Димова ще си позволи повече да чисти шоколад от Марио Grinning Освен всичко друго, Марио е толкова очарователно сляп за всички жени, че не виждам как ще могат да завъртят някаква истинска интрига, още повече след като и самата Зорница осъзнава, че няма за какво да ревнува.

Кая е много истеричава и непрекъснато нещо кове Хъхъ. От двамата определено той ми е по-симпатичен в момента.

# 686
Врабчо и Стаменова ми бяха като майка и син малко. Почти като Романова и Методиев,тях двамата направо ми е гнусно да ги гледам. 🤢
Магда много ме дразни. Дано й дойде малко акъл след тая щуротия с пръста.

# 687
И мен ме кефят Врабо с Поли. Романова и Методиев и за мен са гнусни и много изкуствени. Не могат да ме убедят в чувствата си.
И разбира се, да споделя мъката си.. моят човек през две серии я се весне, я не, и то за секунда и половина. 😭😭😭

# 688
Хъмбъл, всички, които не сме фенове на Магда и Васко, сме със същата болка Joy

# 689
  • София
Изобщо не харесвам Врабчев и Поли заедно. На харесвам неща, които се правят на пожар в последния момент и се случват от нищото. А Романова и Методиев са ми чак гнусни заедно. Кая и преди не я харесвах, а сега след аборта мога да кажа, че тотално и съсипаха образа. Грам не ме вълнува. Гринч в началото го хейтих, но сега ми е сред малкото, които ми допадат като персонажи. С Жекова съм свикнал и примирил един вид, приемам я с всичките и кусури, но Васил не мога да харесам, противен ми е. Накрая ще го изкарат и герой този мазен мошеник.
Общо взето сценаристите така правят с този последен сезон, че да не ни липсва след това. Засега съм разочарован честно казано. И то много. Единствения светъл лъч са Марио и Зорница.
Фотев отдавна е досаден и ненужен, отдавна се оляха с него.
А Димова е най-лошо написания нов герой от всички сезони до тук.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 14:06 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт