Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 35 058
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
Дали Васил ще скрие това за акциите от Фотев. Май това му е шанса да се измъкне от него.

Много мудно ми върви, все едно никога не е спирал сериала, никва динамика. Дано се оправят...

# 166
  • Разпиляна във въображението
Изпуснах ли нещо съществено снощи, за да пускам серията? Заложихме снощи на корейско Simple Smile

# 167
Изпуснах ли нещо съществено снощи, за да пускам серията? Заложихме снощи на корейско Simple Smile
Нищо не се случи, освен поредните измислени свади на Кая и Владко, на Цонев и Кръстева и Тасев, който офертира Цонев, Захариев, Наков, Петмезов и Жекова да им прехвърли акции.

# 168
На мен ми беше интересен епизодът. Само не разбрах защо Владо се скара с Кая и когато тя отиде в сладкарницата той се държа все едно не са се карали 🤔

# 169
На мен ми беше интересен епизодът. Само не разбрах защо Владо се скара с Кая и когато тя отиде в сладкарницата той се държа все едно не са се карали 🤔
Сценаристите не са имали време да го доизмислят😁

# 170
  • София
Мина му като видя, че е спонтанно облечена. 🤣

# 171
  • Разпиляна във въображението
Нищо не се случи, освен поредните измислени свади на Кая и Владко, на Цонев и Кръстева и Тасев, който офертира Цонев, Захариев, Наков, Петмезов и Жекова да им прехвърли акции.

Благодаря! Ще спестя час време Simple Smile

# 172
Минало му е Joy А и знае, че едва ли друга жена в болницата ще му пусне хахаха

# 173
Мазов голям истерик излезе 😆

# 174
Захариев пак сърдит,  ето Поли мусакичка и патешко магре ще му готви 😂😂😏 Големи сладури са ми.

# 175
Малко ми е странно да гледам Сашка в същия сериал, но в друга роля🙂
За който не е гледал първи сезон, тя игра младата Др Кръстева, когато смениха бебетата.

# 176
  • София
Какви бяха тези тибетски гонгове 😂😂. Страшна музика са избрали.

Алекс се е появявила преди 5 години за има няма 15 минути. Крайно недостатъчно време, за да я свържа с някакъв образ и да ми е странно да я гледам в друга роля.

# 177
Тасев не предложи ли акции на Романова? Защо я пренебрегна?

# 178
Тасев не предложи ли акции на Романова? Защо я пренебрегна?
Предложи й

# 179
И защо не и даде?

Общи условия

Активация на акаунт