Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 845
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
Тази Сърчаджиева е много зле. И в театъра ли е същата?

# 541
  • Sofia
Тази Сърчаджиева е много зле. И в театъра ли е същата?

Един път съм я гледала, не ми направи впечатление на такова дърво, даже напротив.
Но то не всеки става за телевизията.
Мисля, че само Галя Стилянова (Хич не помня имена...) имаше специално образование за телевизионни и кино филми.

# 542
Ралица Паскалева ли, дето има само едно изражение. 😁 Явно Стефан Данаилов е наблягал повече на обучението на мъжете в класовете си, не че няма изключения и там. 😁

# 543
  • София
Алекс е много добре в театъра. Не знам защо не и се получава в сериала.
Димова явно е живяла в неведение, че е под похлупака на тате, който удобно и е "изтъргувал" обучение, назначения, позиции. Очаквам съвсем скоро да се сблъска челно с реалността.

# 544
  • Sofia
Ралица Паскалева ли, дето има само едно изражение. 😁 Явно Стефан Данаилов е наблягал повече на обучението на мъжете в класовете си, не че няма изключения и там. 😁

Да, да точно тя - беше ко казала в едно интервю в началото, но не беше се образовала по тез науки в България, някъде в чужбинско беше

# 545
Ралица е завършила НАТФИЗ. И да е отишла на някой курс след това, със сигурност не ѝ е помогнал особено Grinning

# 546
  • Mediterraneo
хахаха, да, че и да парадира с такова образование.

# 547
В Англия май е учила после, но не съм сигурна.

# 548
  • София
Забелязала съм, че повечето актьори тръгват не много добре в сериалите / или фалшивеят, или рецитират/, но по-нататък се ошлайфат Wink
Скрит текст:
Олимпия Мелинте / румънска актриса/ сподели в едно интервю, че кара магистратура и иска да въведе предмет "снимане на сериали", защото било различно от театър и кино, а в Румъния не се изучава / при нас също/ Wink

# 549
Вчера беше много готино, като Романова му вика - много ни липсваше и той - кое, усмивката ми? Joy
И тя му отговаря "ръцете ти" Joy

Димова ще се насади на пачи яйца, ако някой друг види сцената с Марио и изплямпа на останалите затова, те и без това не я харесват, ами така шансът скоро да бъде приета при тях е още по-малък Grinning

# 550
Дайте да залагаме кой ще види и изтропа на Зорница 😁 Поли?

# 551
Аз се надявам, ако някой стане свидетел на това, да не е класическото клюкарът да изклюка клюката на Зорница. Нека първо да говори с Марио и ако някой ще казва казва нещо на Огнянова, то това да е мъжът й, а не някой изкривена информация да дава.

# 552
Накъдри ми се косъма😁
Скрит текст:
С тоя филтър, дето го е треснал Врабо, помислих Ма бой в първият момент за Велислав 😁🥴

# 553
  • София
Леле, то човек да не влезе в “правия” път 😂 - шъ му съ овесят цял куп “клявки” на врата 😜

# 554
  • София
Хм, Свежене, аз в теб се кълна, а ти... Хахах.

Общи условия

Активация на акаунт