Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 819
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
Марио да не ми се кикоти тъй, че хептен я хвърля на черешата Димова и тя се вкарва във филма Grinning

Кая все пак е направила аборта.

# 601
Много галантен е станал пустия Марио, лошо му се пише Joy

# 602
Не знам дали сте коментирали за Никола Мутафов- син е на известни варненски актьори. Мишо Мутафов и Дафинка Данаилова. Много ги харесвах, майка му е очарователна. Бащата и той много готин.

# 603
  • София
Кая, Кая... тц тц
Сценарият на сезона до тук е простоооо...

# 604
  • София
Изненадаха ме с аборта. Не очаквах.

Зорница ще води мекия като памук Марио на тепавицата Wink

Михаил Мутафов последно го гледах с Велислав Павлов във Вездесъщият, където Направи много добра роля.

# 605
Боже, какви клюкари са в тази болница. Никой да не разбира за видеото, а накрая цялата болница ще гръмне с него Grinning

# 606
  • София
Тепърва Кая ще се среща с другото си Аз. 😏

# 607
Потресаващи клюкари са в болницата.

Жекова само си затвърждава облика на много глупава жена.
А Зорница както се беше кротнала покрай бременността я усещам как ще стане зла твар. Ако не го натири горкия Марио поне веднъж по време на бременността,пък на Joy

# 608
Начи Зорница сега, ако ги сгащи, дупе да му е яко на Марио Joy

# 609
Мисля,че Кая е нервна, защото изпитва вина или някакво  кофти чувство след аборта.То щеше да е баси и странното,ако не покажеха никаква емоция от нейна страна.И аз съм правила аборт по желание,но винаги си остава едно въпросче ,скрито ,затикано някъде на дълбоко :какво би станало ,ако...?

# 610
  • Велико Търново
Защо въобще трябваше да вкарват АС освен за хонорара разбира се...Разчитат, че сме забравили "младата Кръстева", дето размени бебетата.☹ Лошо, Милошев, лошо...😠😠😠
То по тази логика и Диана не трябваше да е Огнянова, и Будинов не трябваше да е Петмезов. Те са много по-отдавна с вторите си роли в сериала, т.е времето за "забравянето" за тях е било по-кратко.

Не знам дали сте коментирали за Никола Мутафов- син е на известни варненски актьори. Мишо Мутафов и Дафинка Данаилова. Много ги харесвах, майка му е очарователна. Бащата и той много готин.
Той играеше бащата на героя на Велислав във "Вездесъщият", нали?

Видеото си го "предадоха" по веригата Joy

О, Димова е изненадана, че Ковачев е женен! Satisfied Ама той пък нямаше халка...

# 611
Будинов какво друго е играл в сериала , да не е бил пациент? Не помня.

# 612
  • София
Ха, а как помните младата Кръстева, но не и младия баща на Алекс Wink

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 21:15 от rosi_ta

# 613
Димова кога се запозна с Марио,кога му се метна на врата. Хубаво не знае,че е женен,ама чак пък така да бързаме.

Марио пък стана нещо много жизнерадостен.

Имат явно план -през епизод някой трябва да бъде бит,блъснат,опериран или отвлечен Joy

# 614
Продуцентът им е заложил норма на завалките😁
Много кофти-Жекова най-новата екшън звезда на българското кино🥴😁

Общи условия

Активация на акаунт