Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 812
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
Да не стане Наков и Ася да се "вземат" Grinning Grinning

# 586
Ася😁 Тя си мечтае за деца, Наков също. Макар че искал да има дете от "хетеросексуална жена". 😁🥴😝

# 587
Да извинявам се, все ги бъркам тия двете Grinning

# 588
  • Край ''синьосиньото синьо море''
На Димова са й доста селски обноските. Има излъчване на продавачка в хоремаг. Селчее ми, и това е. 🥴

Точно ! Има нещо много елементарно в цялото и излъчване , да не казвам ,че на  А.С. май и е наследствено ....
Защо въобще трябваше да вкарват АС освен за хонорара разбира се...Разчитат, че сме забравили "младата Кръстева", дето размени бебетата.☹ Лошо, Милошев, лошо...😠😠😠

# 589
Емил Марков каза в едно интервю че ще бъде сам известно време, но ще има щастлив край за него май.

Галя ще се появи в болницата и ще си го прибере при нея и децата. 😂😂

Току виж дошла бременна 😁😁😁

# 590
Мисля си, че Наков ще помогне на Кирилова да си върне жената, а тя на него да си върне мъжа(ще провокира по някакъв начин Петмезче) или пък ще му помогне със Захариев. 😁

# 591
Пише, че е най дълго излъчвания български сериал, 507 епизода. Верно ли
всъщност София Ден и нощ го бие по епизоди понеже бяха над 570 Smile

# 592
  • София
Втори ден, анонсаджията ни предлага един и същи анонс. Почвам да се притеснявам за него.
Предлагам му да пише в темата, ако ракията му е свършила и ще му организираме една благотворителна акция.

# 593
Пише, че е най дълго излъчвания български сериал, 507 епизода. Верно ли
всъщност София Ден и нощ го бие по епизоди понеже бяха над 570 Smile

Под най-дългоизлъчвания сериал аз разбирам времетраене, а не брой епизоди.

ОЖ започна през 2016г, за другия нямам идея, не съм го гледала.

# 594
  • София
Димова са я направили голяма патка Joy
- да не разбере, че бременната Огнянова е жена на Ковачев - може Wink
- да не забележи халката - (?)...  може Марио да я крие Joy
- Да не е разбрала, че пристига след дъълъг меден месец...

Обаче умирам от любопитство Зорница как ще реагира Wink Joy

# 595
Измислих сценарий какво ще се случи с Кирилова, приятелката й и бебето.
Скрито е, защото не е за хора със слаби нерви.
Скрит текст:
Когато Захариев преглеждаше бременната каза, че бебето било срамежливо, било си скрило лицето с ръчички.
Според мен ще има някакъв генетичен проблем, нещо наистина стряскащо, което ще накара таткото сам да се откаже от детето. И разбира се, Наков ще е този, който ще светне Захариев, че има някакъв проблем, защото нали бременната си забрави амбулаторния лист при него. Наков ще реши да го разгледа преди да го занесе на Петре, и така ще види, че нещо не е наред. Ще извикат майката, бащата сигурно в началото ще иска да бие Наков, или Кирилова. После ще са ред сълзи, ред сополи. Ще каже на жена си, че той такова дете не иска да гледа и ще си тръгне. Приятелката на Кирилова ще отиде при нея, разкаяна и ревяща, и ще поиска прошка. Другият вариант е, че на детето нищо няма да му има, но мъжът й, като зърне Наков, и ще се влюби безпаметно. И хем вълкът цял, хем агнето сито😁

# 596
  • София
Humble, още навремето трябваше да ви вземат с Donna за сценаристи, а не сега да се чудят какво да измислят Joy

# 597
Умря Марко😁

# 598
Ако Humble е сценарист, ще гледаме повече Наков ,  и аз бих искала🙂

# 599
Леле тази Димова .. чак ми се прииска да я фрасна през екрана.
Много ми харесва играта на Никола Мутафов!
ХХ реагира доста адекватно, аз все си мисля, че няма да направи аборта Кая.

Общи условия

Активация на акаунт