Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 815
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Откраднат живот (10.03.2021)
Сезон 11 Епизод 8

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

отварят се без добавки на МОБИЛНИТЕ

в браузър на КОМПЮТЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
  във VLC player
или в  321 Media Player Classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

Скрит текст:

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 22:30 от Mari_Mar

# 571
И на мен ми хареса епизода. Особено развръзката за Врабчев и Пенев и момента с бебешките снимки на Ради. Марио и Зорница са ми много сладки като улегнала двойка, която чака бебе.
А при ХХ и Кая ми хареса, че избягаха от клишето "От кого е бебето?" или той да не го иска и да я нагруби, а после да тича да я спира в последния момент. Мисля, че ще направи аборт. Все пак да видим и гледната точка на жените, които го правят по личен избор и не съжаляват. ХХ реагира много зряло.
Да отбележа и моя човек Пецан - "Всички знаят, че аз съм човек, който има много деца." Joy

# 572
Ами доктори са, тогава да внимават като правят секс.
Явно комбинацията от доктор + предпазни средстава = бебе.
закон.
Ми то най-популярните предпазни средства, презарвативи и противозачатачни, не дават 100% защита Grinning

Значи, хем ще и се чудя утре на Димова, хем чак на мен ще ми стане неудобно заради действията й. Горкият Марио, толкова неловко ще му стане, като тръгне да го целува, а тя не си поплюва и ръце пуска Grinning Дано Ковачев да е направил еднa тава тирамису на жена си и тя е да милостива, че обхване ли я зеленото човече с тези хормони - лошо Joy

Според мен Кая ще направи аборта.

Ковачев голям веселяк и само се бъзика със Зорница за храната, тя добре, че не е докачлива Grinning

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 22:32 от maichetoooo

# 573
Майче, той още в осми сезон каза,че не знае какво ще я прави с това ядене като забременее Joy

Иначе за Димова и аз съм потресена, няма как само тя да не е разбрала,че Ковачев е бременен Joy

# 574
  • София
Майче, само тава тирамису няма да е достатъчна. И мусака ще трябва 😂😂😂

Чудя се, ако Кая направи аборт дали връзката им с ХХ ще просъществува? Все някаква драма трябва да има при тях.

Ще се радвам за Поли и Врабчев, въпреки че не стана ясно кога се харесаха.

# 575
А, Роси, твоето чудене ми напомни да изкоментирам, че Хъхъ май не е много щастлив от аборта всъщност.

# 576
  • София
Много ми хареса сцената с Врабчев и Пенев 😍 Дано на Пената му се наместят чакрите най-сетне 😉😂
А утре ни очаква ...😥

Ели,
Скрит текст:
ако имаш предвид Пепа, тя беше джаста-праста, но и отиваше, докато при Алекс е провинционално, ако ме разбираш 😉

# 577
И според мен Хаджи не е много доволен от решението на Кая. Може пък в последния момент да я спре. Но съм много приятно изненадана от поведението му в този епизод. Не започна да се държи като леке, а й каза, че ще я подкрепи във всяко решение. Всъщност... Така е най-разумно да постъпи всеки, който обича половинката си. И Владо го доказа. Нито я нападна, че е забременяла, нито я нападна и за решението за аборт.

# 578
Роси, мхм, и аз не схванах кога почнаха задявките между тях, в първи епизод сякаш Захаринчо и Поли бяха щастливи и изведнъж се завъртяха в съвсем другата посока и тя трепка с мигли пред Врабчев.

А може би точно решението на Кая да направи аборт, което мисля, че ще изпълни, ще е препъни камъка за тях с Гринч.

Моски, видях по-дългата версия на опита за целувка, реакцията на Марио е убийствена, дойде му като гръм от ясно небе Joy

# 579
На мен пък не ми хареса това измъкване  с клишето ' Ще те подкрепя каквото и да решиш'. Решението като цяло се взима от двамата, макар че по обективни причини жената има решаващата роля, но в основата май пак си е отношението на мъжа. Да си беше казал ясно и просто какво иска и какво мисли по въпроса.
А това с Поли и Врабчев е поредната безумщина. Захариев какво ще го правим, горкия:) май наистина ще финишира сам.

# 580
Много ми хареса разговора и изобщо приятелството между Пената и Врабчо. Ради е голям сладур и с играта си е доста по-добър от сценаристските чеда.
И реакцията на Ххр ми хареса.
Само реакцията на Жекова-пак същото, не могат ли да измислят поне различно поведение след като повтарят ситуации.

# 581
Емил Марков каза в едно интервю че ще бъде сам известно време, но ще има щастлив край за него май.

# 582
  • София
Емил Марков каза в едно интервю че ще бъде сам известно време, но ще има щастлив край за него май.

Галя ще се появи в болницата и ще си го прибере при нея и децата. 😂😂

# 583
  • София
Отначало Гринчи говореше теоретично, но после почна да му присяда 🙂. Ще видим какво ще стане.

# 584
Промото е с тази снимка, пък Супер Наков го няма там 😢

https://nova.bg/series_movies/video/6704/%D0%B2-%D0%BE%D1%82%D0% … 0%B9%D1%82%D0%B5/

Общи условия

Активация на акаунт