Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 812
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ха-Ха, който не си носи халката 😂... Ама много бързо се изясниха и Зо няма да може да се развихри - язък 😜

# 616
  • Велико Търново
Ха, а как помните младата Кръстева, но не и младия баща на Алекс Wink
Всъщност Янко е истинският баща на Калин, ама няма значение Защото пък реално е отгледал Алекс с всичките произтичащи от болестта му трудности.

# 617
И аз това си помислих, че имат норматив за герои влезли в болницата като пацинети Joy

Димова нещо ще почне да казва на Зорница, после ще се спре, ама втората няма да пусне кокала и ще иска да се доизкаже първата, а г-н Ковачев- мек като памук ще е потърпевш от този разговор Grinning

# 618
  • София
Много се забавлявах с Марио и Димова. Горката как да предположи, че в тази болница може да има някой с човешко отношение. А на Марио и през ум не му минава, че може да подава грешни сигнали. Но той и с Албена така постъпи, която оказва се има повече акъл от Димова.
Зорница ще вилнее, да му мисли Ковачев. 😈

Да ви кажа много се радвам, че клюкарите се завърнаха. Днес все едно гледах стария сериал 😂😂

Дама Пика, за мен беща е не този, който е осеменил яйцеклетката, а този който е отгледал Алекс

# 619
Алмаджи, според мен Марио тепърва много много ще страда от това, че стана такъв жизнерадостен Joy
Зорница ще захапе тая история бременна е,не я пускат да оперира,някой ще го отнесе.

Аз изобщо не разбрах кой за какво страда покрай Фотев. Пък пуснете клипа,пък не го пускайте. Защо трябваше да я има тая сюжетна линия, толкова е досадна!

Сетих се, Димова и Марио са като Добрева и Банков. И той така веднъж й хвана ръката и стана мама миа Joy
И все Зорница е замесена Joy

# 620
Е, с Добрева поне беше смешно, докато тук - тц!

# 621
Мен ми е жал за Димова. Изглежда свестен човек с много сбъркан подход към хората. А Марио такива мили думи и каза, че нормално се подведе и понеже се хваща като удавник за сламка, веднага действа.
Кая някак доста бързо взе решението за аборта и въпреки че като цяло съм против абортите, я разбирам. Много рано дойде във връзката им, а тя това следване трудно го започна и сега не иска да се отказва.
Нора ми е много отблъскваща бяла птица. От историята с бъбрека и рязането върши само прибързани простотии. Във всичките връзки на Тасев все жените съжалявах, но покрай нея почнах да съжалявам него. Къде беше Вяра, Ина, че и Галя, къде е Нора. Някоя, която цял живот ще трябва да спасява от нея самата и да опира пешкира за глупостите и. Може би е неговото възмездие за предишните връзки, където той беше пасивния жените му го тикаха напред.
Жекова добре ще го каже на Фотев за Ина и възмездието, ама ще го отнесе и тя.

# 622
Едел, какво е направила Нора, че пропуснах епизода? После ще го гледам.

# 623
  • София
О, Ванилия, на мен с Добрева хич не ми беше смешно, защото тя имаше сериозен психологически  проблем. Токато Димова е толкова наивно-глупава, че много ме забавлява.

Кайчето след аборта ще изживее хормонална буря и ще е невъзможна. Да видим колко време ХХ ще и търпи нервните изблици.

# 624
  • София
Що бе, Ванилия, и тук може да стане смешно 😉. Тя, Димова, пак ще настъпи мотиката - що ли й трябва да се обяснява на Огнянова 😂 Тъкмо мислех, че се размина екшъна, но то не се знае 😜

# 625
Оуу, да, Добрева и Банков, то там имаше убийствени сцени свързани с нейното объркване, като се сетя за онази дето Зорница сменяше превръзката на доцента и той като излезе от спешния кабинет след Огнянова оправащ си ризата и на Вяра и стана лошо Joy А Виолета я приземи рязко Joy

Не знам за Димова, ама ако аз съм на нейно място, хич няма да ходя да се обеснявам по никакъв начин на съпругата, имам инстинкт за самосъхранение Joy А и най-малкото е неподходящо заради крехкото състояние, в което е Зорница.

# 626
  • София

Откраднат живот (11.03.2021)
Сезон 11 Епизод 9

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИТЕ

в браузър на КОМПЮТЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
  във VLC player
или в  321 Media Player Classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 627
Алмаджи, според мен Марио тепърва много много ще страда от това, че стана такъв жизнерадостен Joy
Зорница ще захапе тая история бременна е,не я пускат да оперира,някой ще го отнесе.
Хаха, "Hяма сянка" и Зорница отзад Joy Просто не знае милият какво е надвиснало над него Joy

Много кофти-Жекова най-новата екшън звезда на българското кино🥴😁
JoyJoyJoy
 Aко не друго поне тук започва да става весело.

# 628
Майче,аз дори не мога да си представя Димова да е ЧАК толкова глупава да ходи да се обяснява. Но пък може да не знае,че тя е жена му, да тръгне нещо да й обяснява и като усети опасността, да е твърде късно.
Аз с интерес очаквам драмата там и нека има,че иначе Марио и Зорница само се държат за ръцете, не е интересно. Освен това по принцип на Зорница не й отива да е кротка Joy

# 629
Моски, сега като го каза, ми то Димова явно не знае коя е съпругата на г-н Мек като памук и при разговора със Зорница ще разбере коя точно е тя, а вече ще се е изпуснала донякъде за случилото се с Марио Joy

Дали Жекова ще се съгласи да даде акциите?

Общи условия

Активация на акаунт