Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 372
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 30
При мен линка на Nescafe не работи.

В Пиринско пробвах с 5 кода - нищо. Ще чакам по-големи награди значи Wink

# 31
  • Велико Търново
Maggi от всеки магазин ли може да се купи? Lion pop choc също ли?
Извинявам се, но когато кликна върху правила и условия и ми иска име и парола за да продължа... Т. Е. Не мога да видя условията им.

# 32
Добро утро и аз пробвах с 3 кода Пиринско и нищо.Ще се пробвам май в играта на Маги.Дано спечеля нещо през февруари.Че януари не ми донесе нищо.Дано мрънкането тук помогне.

# 33
Извинявам се, но когато кликна върху правила и условия и ми иска име и парола за да продължа... Т. Е. Не мога да видя условията им.

Явно още не са качили правилата, не очакват такива ранобудни участници като нас Smiley

# 34
Успешен месец и много желани награди на всички! Носят комплектите на Нивеа

# 35
Аз и за Маги се чудя дали всички видове усчастват или само тези на снимката 🤔

# 36

За Maggi
(3) Играта се провежда на национално ниво във всички търговски вериги на територията на Република България.

3. ПРОДУКТИ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

В Играта участват всички продукти под марката MAGGI® предлагани на територията на България.   

За Кит Кат също може във всички търговски обекти
Участниците могат да приложат фискални бонове на закупени участващи продукти (т. 3) само в периода на Играта.

И за двете игри касовите бележки трябва да са от периода на играта , не по рано

# 37
  • София
Преди имаше повече игри с награди. Възможно е заради данъците и таксите.. Когато трябваше да платя данъка беше много досадно, пък бележки, фактури и за фирмите сигурно е така. Успешен готин месец.

# 38
Разбирам, че само Киткат поп-чок влиза в играта. Другите поп-чоци не.

# 39
Разбирам, че само Киткат поп-чок влиза в играта. Другите поп-чоци не.
В Играта участват всички продукти с марката KITKAT® POPS

# 40
  • София
Здравейте, дано февруари е по-интересен откъм игри и награди. Януари го приключих с 2 броя хумус и 1 мече Барни, спечелено в последния ден. Включих се по веднъж в Джеймисън и Активиа.

# 41
За Maggi пише, че играта се провежда на национално ниво във всички търговски вериги. И според мен участва всичко що е с името Маги! Тъкмо ще си попълня запасите!
Lion pop choc не мисля, че ще участва, трябва да е КитКат.
Чудесни игри с хубави награди, особено на Маги!

Някой знае ли, кой вкус на Нескафе 3в1 е най-близък до капучино? Малко тъп въпрос, но ММ пие само такова...

# 42
Успешен месец на всички! 🍀

С JTN нещо не можем да се разберем. Опитах се през сайта да заявя превод, но не  се получи и им писах, отговориха ми да изпратя данни и след като им пратих ни звук, ни стон ... точките си стоят, ще ги поизчакам още малко и пак ще ги обезпокоя 😄 От Толк също чакам едни 20лв от миналия месец и те не бързат😄

# 43
  • София
Добро утро 💐💐💐
Прекрасен понеделник и един още по-прекрасен месец.
Благодаря за темата.
Започвам месеца с известие от Нивеа. Голяма драма! Да видим какво ще излезе.
Почвам да си правя списък в какво бих се включила Февруари, но усещам колко скромно ще е участието. Нещо не ми се пазарува... А искам само да се разхождам на въздух🤣

# 44

Общи условия

Активация на акаунт