Виртуална карта Visa/MasterCard

• 499
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, виждам,че от някои сайтове дават такива виртуални карти за определена сума, като ваучери за Amazon.

Не съм наясно дали тези карти могат да се използват, ако не са вързани към разплащателна сметка, открита в банката, издател на картата. Нужно ли е да има такава сметка или можеш просто да изхарчиш наличното в картата, като ваучер, и после да я "занулиш"?

# 1
Виртуални карти имам към Револют. Навсякъде с такава карта плащам онлайн. Не знам за какви ваучери говориш?

# 2
Предлагат се виртуални карти Visa със сума 20/40/100... лева в тях.

Трябва ли да е обвързана картата с конкретна банка, за да се използва сумата?

# 3
Виртуалните карти са свързани към сметката.

Картите тип ваучер се издават от някоя лицензирана от Мастъркард/Виза финансова институция и към тях няма сметка, харчиш и се закрива. Вече зависи и какво имаш предвид точно, може би някой пример?

# 4
Виртуалните карти са свързани към сметката.

Картите тип ваучер се издават от някоя лицензирана от Мастъркард/Виза финансова институция и към тях няма сметка, харчиш и се закрива. Вече зависи и какво имаш предвид точно, може би някой пример?

Ето, примерно това:

# 5
Значи са си на този принцип, да, като физическите подаръчни карти, но виртуални. GiftCard на iCard, примерно, също са на този принцип, те издават и картите на Дъглас, като там обаче ги ограничават до определен обект.

Обикновено картата се занулява и се изхвърля, даже и да останат стотинки ще ги вземат с таксите след Х период и пак ще се закрие. На мен лично ми допадат такъв вид подаръци, малко по-елегантен начин от пари в плик.

# 6
Да, това исках да знам, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт