Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 913
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 255
Някой да  е копирал печелившите за крема със снимка на Нивея - не мога да намеря тегленията?

# 256
Някой да  е копирал печелившите за крема със снимка на Нивея - не мога да намеря тегленията?
Аз намирам това: https://ext18-bg.nivea.com/22/promo/NIVEA_Bulgaria_Personalised_Tin_Winners_3.pdf

# 257
Здравейте,аз ги имам на файл, но тук не мога да го кача. Какво Ви интересува, ако мога да помогна?

# 258
Успявате ли да регистрирате някои от покупките на Маги , кит кат или афтър8? Сайта ми забива и ме връща обратно. Не мога да кача и снимки.

# 259
Здравейте,да питам дали някой си е получил наградата от последното теглене на сок Raucn?

# 260
  • Пловдив
И аз чакам от Rauch наградата, също от последното теглене. Когато се чухме с едно много любезно девойче, каза че ще изпращат края на януари месец, защото още не били готови. Надявам се скоро да си получим наградите от там.

# 261
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча игра, от която можеш да печелиш реални пари?

# 262
  • при късмета
С 2 телефонни разговора, обяснен разбираемо проблем и читав организатор в играта на София мел пица, полето за УНП е премахнато. Лесно става, когато е цел да се разреши някакъв проблем, но не става само с мрънкане. Приятна игра

# 263
# 264
Адмирации,Ма ко🙂.Радвам се,че някой е предприел нещо.Аз също им писах,но още нямам отговор.

# 265
Използвах ваучера от зайците за Макдоналдс успешно.
Активирах го пред тях и ми приспаднаха 5 лв.
Персоналът е любезен и знаеха за openpush.

# 266
Този Петък пак ще има безплатни игри за депозиралите в Уинбет, току що получих мейл.

Аз днес взех ваучер и за нов акаунт във фуудпанда, ама тъй като никога не съм поръчвала ще видя ще се справя ли. Доколкото разбрах трябва да платя онлайн, ама тези 15 лв от зайците къде отиват 🤔 или въвеждам кода им и горницата над 15 плащам с карта?

# 267
depeva, Diana77777 благодаря!

# 268
Този Петък пак ще има безплатни игри за депозиралите в Уинбет, току що получих мейл.

Аз днес взех ваучер и за нов акаунт във фуудпанда, ама тъй като никога не съм поръчвала ще видя ще се справя ли. Доколкото разбрах трябва да платя онлайн, ама тези 15 лв от зайците къде отиват 🤔 или въвеждам кода им и горницата над 15 плащам с карта?
При плащане въвеждаш картата, след това в полето Ваучер-кодът от OP. Така ти приспадат 15 лв и се доплаща останалото от картата ти.

# 269
  • Бургас
И аз днес взех Мак доналдс с ваучер от моя профил.
От профила на децата, имат 250000 заека, не успях. Изписва ми, че съм използвала този ваучер, да пробвам след 25 дена, а това няма как да стане. Писах им в месинджъра. Прочетоха го, но не са ми отговорили.
Та едното дете яде с ваучер, а за другото си платихме.
Персонала знаеше за зайците. Не са ми искали да поръчвам и друго. Само с ваучера.

Общи условия

Активация на акаунт