Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 119 713
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 135
  • До сърцето...
Банда, трябва да опишем всички нови чуждестранни сайтове, в последните месеци много събрахме, и да изпратим информацията на @Радика, за да я слага в първия пост.
Самосезирам се Yum Ще събера информацията, когато имам време и ще я систематизирам.

Защото то и аз вече станах разногледа, та поне да ми се изясни Grinning

ММ ще ме изгони от къщи с тия безкрайни покупки, напоследък мъжки само купувам, но той пак си мърмори Stuck Out Tongue Winking Eye

# 136
В get.bg има доста намалени интересни неща. Напълних кошницата с 6 парфюма за 630лв и как сега да избера един? Joy

# 137
Благодаря за поредната тема и труда , Радика!
Много изгодни и вълнуващи бяха покупките -повечето.Благодарение на линковете и италианския сайт и немските ,имах и вълнуващи и изгодни покупки..Чакам от естонския сега,пиша пратена и ни вест ни кост ,питах ги в чата обаче не ми отговориха.
Някой дали поръча ?

# 138
За Black Phantom и sprayparfums ли си говорехме одеве? 😀Имат 20% на 6 (само, за жалост) бестселъра с код VALENTINEDAY2021
https://www.sprayparfums.com/en/valentine-day-2021/?mc_cid=37185 … mc_eid=b84fdcb5c7

# 139
За Black Phantom и sprayparfums ли си говорехме одеве?
Мен явно никой  не ме слуша, когато  MEMENTO MORI преди месец и нещо цената беше 295 лв? Laughing Или тогава си напазарувахте и никой не се похвали. Simple Smile

# 140
Тогава сме пазарували нещо друго 😂

# 141
  • Пловдив
Milen, ти кога поръча мострите от MFK? Моите са изпратени на 19/01 и по тракинга виждам, че вчера са пристигнали в Сърбия. Предполагам до ден-два ще са при мен.

# 142
Не издържах и поръчах Инсоленс ЕДП от старкорп. В стария флакон, но е тестер без капачка. Много моля, ако някой има излишна да свирка...

# 143
  • Sofia
Аз днес си получих точно Black Phantom . Не беше на промоция. Smirk

# 144
lili_78, тя моята история е "майка плаче". Laughing  От тях имам доста поръчки и на парфюми и на мостри, но такова чудо не е било никога.

Както казах, мострите са за приятелка, не давам зор, но вече ми е неудобно да ѝ обяснявам, че се бавят толкова много. Друг е проблема, че трябваше да си платя 5 евро и да дойде до 5 дни, но айде от тях да мине.

То не бяха мейли, не бяха извинения. Ти с какво проверяваш тракинга, може ли да дадеш източник?

На 13 -ти стават точно два месеца, и ако дотогава не са при мен, ще пиша на шефа. Simple Smile

Ето за какво става въпрос:  
Скрит текст:

Karen, честит да ти е, за този кеф не трябва да съжаляваш, че не е бил на промоция! Ние, докато изчакаме промоциите, хората ще са по ривиерата и ще миришат на екзотика, а ние на карамелища, шоколадищища, ромове и там подобни.

# 145
  • Пловдив
За проследяване използвам едно приложение Parcels. За всичко го ползвам. Много е точно и винаги е актуално.

# 146
  • Sofia

Karen, честит да ти е, за този кеф не трябва да съжаляваш, че не е бил на промоция! Ние, докато изчакаме промоциите, хората ще са по ривиерата и ще миришат на екзотика, а ние на карамелища, шоколадищища, ромове и там подобни.

Мда, ако разпродам бутилките мога да поживея цял сезон на някоя екзотична дестинация. Satisfied

# 147
Може ли линк към мострите на Нотино, че не ги откривам от мобилния?

# 148
  • ново
Може ли линк към мострите на Нотино, че не ги откривам от мобилния?
https://www.notino.bg/parfyumi/?f=1-1-55544-100115#ac15

# 149
lili_78 , благодаря ти, много мъничко остава, много мъничко. Laughing

Скрит текст:

tuali, аз не обичам снимките, но ти благодаря за кода. Ще видя, дали ще сънувам тази нощ тамян и утре най-вероятно ще направя някоя глупост, преди началото на жегите.

И да съм по темата, днес минах през The Mall и от магазина на Висша козметика си купих една мостричка на    Xerjoff  Uden Overdose  

Има -15 % на парфюми Xerjoff , но асортимента в момента е ограничен. Промоцията е само там.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 21:21 от Milen™

Общи условия

Активация на акаунт